divebull Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 Nemáte někdo aktuální ceník Fortisu? Psal jsem si do NESTu a kde nic tu nic. Potřeboval bych vědět cenu motýlové spony na kožený pásek.
lolohh Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) divebull napsal: Nemáte někdo aktuální ceník Fortisu? Psal jsem si do NESTu a kde nic tu nic. Potřeboval bych vědět cenu motýlové spony na kožený pásek. Já ceník mám (minulý týden mi dali v Koscomu katalog vč. ceníku), ale spony tam bohužel nejsou. Edit: zkus napsat mail právě do Koscomu, třeba odepíší. Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem lolohh
divebull Odesláno 8. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2008 lolohh napsal: Já ceník mám (minulý týden mi dali v Koscomu katalog vč. ceníku), ale spony tam bohužel nejsou. Edit: zkus napsat mail právě do Koscomu, třeba odepíší. Skusim to. Diky. A kdyby jste se nahodou nekdo takove spony zbavit, tak se hlasim.
divebull Odesláno 10. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 Tak jsem se v Koskomu ptal a řekli mi, že se samotná spona koupit nedá a že prý jenom s páskem. To je snad kravina ne? Vždyť v katalogu co má Fortis na webu spona je pod samostatným číslem. Kupoval jste ji někdo samostatně?
lolohh Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2008 divebull napsal: Tak jsem se v Koskomu ptal a řekli mi, že se samotná spona koupit nedá a že prý jenom s páskem. To je snad kravina ne? Vždyť v katalogu co má Fortis na webu spona je pod samostatným číslem. Kupoval jste ji někdo samostatně? Myslím si, že to je kravina, že by to mělo jít koupit zvlášť. Zkus se stavit někde jinde (nejblíže to máš k Zahradníkovi na Vršovické, nebo na Michelské).
sNp Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 (upraveno) divebull napsal: Tak jsem se v Koskomu ptal a řekli mi, že se samotná spona koupit nedá a že prý jenom s páskem. To je snad kravina ne? Vždyť v katalogu co má Fortis na webu spona je pod samostatným číslem. Kupoval jste ji někdo samostatně? Nekupoval, ale bylo mne receno(Ostrava Shoping Park), ze kozeny pasek cca 1800 a spona neco kolem 3000, tak z toho usuzuji, ze by melo. Upraveno 28. dubna 2008 uživatelem sNp
rorda Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Nemůžete mi, prosím, zjistit v ceníku (jestli někdo máte po ruce), na kolik by vyšel kovovej tah s motýlovou sponou na Fortisy?!? Díky.
Návštěvník YPO Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 rorda napsal: Nemůžete mi, prosím, zjistit v ceníku (jestli někdo máte po ruce), na kolik by vyšel kovovej tah s motýlovou sponou na Fortisy?!? Díky. v ceníku to není a myslím,že tahle kombinace ani neexistuje
abbot Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Zdravim, nemáte někdo komplet ceníky(klidně zahraniční), respektive katalogy i trochu zpátky než rok 2008. Všude možně po světě lítaji fortisy, který jsem u místních prodejců nikde nespatřil a v nabídce vůbec nejsou ... Předem díky
tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 aktuální ceník máš tady , se staršími bohužel sloužit nemohu...
Návštěvník YPO? Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 tombed napsal: aktuální ceník máš tady , se staršími bohužel sloužit nemohu... to není aktualní ceník ani katalog - už je novější ceník i KATALOG a také trochu nové STRÁNKY
tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 (upraveno) sorry špatně jsem se vyjádřil, aktuálnější český ceník tuším není...resp. ačkoli je na stránkách Nestu uvedeno ceník 2008, stejný v tištěné podobě je 2008/2009. Aktuální katalog Nest už zasílá od prosince. EDIT: doplnění Upraveno 28. března 2009 uživatelem tombed
Návštěvník YPO? Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 tombed napsal: sorry špatně jsem se vyjádřil, aktuálnější český ceník tuším není... ... JE , ALE JSEM LÍNÝ SKENOVAT ...
tombed Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 YPO? napsal: ... JE , ALE JSEM LÍNÝ SKENOVAT ... kurňa fakt? že by obelhali dědečka hříbečka?
Návštěvník YPO? Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 tombed napsal: kurňa fakt? že by obelhali dědečka hříbečka? KOUSEK NOVÉHO CENÍKU MÁŠ TADY
abbot Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Díky moc, ten z 2k8 už samozřejmě mám a katalog 2K9 jsem už taky stahoval. Jde mi spíše o ty starší, protože každou chvíli vidim v zahraničních obchodech midsize verze, ale v místních ceníkách, respektive ani v současných katalogách jsem je nikde nenašel ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se