sauce Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 (upraveno) Na těchto fotkách vypadají opravdu super, klobouk dolů! Upraveno 9. března 2009 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Svět je bohužel plný hodinek a ženskejch na které prostě asi nedošáhneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 ja se na ne byl neska podivat v maticce stovezate, a musim priznat, ze me proste za srdce nechytly. jak sem se bal toho napisu ring lock bla bla, tak to skoro neni videt, to je fakt, ale sou silene vysoky, uplne mi odstavaj na ruce, takze sem se s nima nestotoznil. po technicke atd strance jiste dokonale hodinky, ale kdyz sem je dal vedle brajtli, tak brajtle vyhraly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Svět je bohužel plný hodinek a ženskejch na které prostě asi nedošáhneme. Bylo by to určitě příjemný, to nepopírám. Ale základem spokojenosti to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Bylo by to určitě příjemný, to nepopírám. Ale základem spokojenosti to není. To vím že ne.ale povzdechnout si snad můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 To vím že ne.ale povzdechnout si snad můžu To samozřejmě ano. Když na to přijde, já takto vzdechám i několikrát denně. Ale to se musí opravdu (ne)zadařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 (upraveno) tohle je ale masakr: When you are earning Ł1500 a day whats Ł4500 for that watch, just three days work and that is what this watch is for, diving!! Its the gimps who buy these watches and then wear them to show off to their mates and birds that are the real loooooosers in life! Its the going rate in the North sea. The danger of it, the fact you are locked in a steel cylinder for most of your working time is another reason. Hyperbaric welders earn even more!!! Upraveno 16. března 2009 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 (upraveno) ja se na ne byl neska podivat v maticce stovezate, a musim priznat, ze me proste za srdce nechytly. jak sem se bal toho napisu ring lock bla bla, tak to skoro neni videt, to je fakt, ale sou silene vysoky, uplne mi odstavaj na ruce, takze sem se s nima nestotoznil. po technicke atd strance jiste dokonale hodinky, ale kdyz sem je dal vedle brajtli, tak brajtle vyhraly... Vzhledem k tomu, že mám jak Heritage, tak DS a mohu srovnávat, tak mi nepřipadají pocitově DS vyšší. I když možná budou vyšší, tak velikost a mohutnost Heritage je opticky výraznější, taky průměrem pouzdra jsou větší. S B se nedají asi plnohodnotně srovnávat... je to trošku jiná kategorie. B jsou spíš elegantní retro, s rozumnou vodotěsností, rozumnou cenou, a decentně upravenou ETOU uvnitř, zato R jsou brutální nářadí, s brutální vodotěsností, bohužel vyšší cenou a s vlastním kalibrem uvnitř. Oboje hodinky jsou fajn, ale na povrchu i uvnitř, naprosto rozdílné. Ve skutečnosti vodotěsnost nepotřebuju ani u jedněch, ale líbí se mi ten detail tak, jako se někomu líbí socha, obraz, nebo jiné mistrovské dílo :-) Našel jsem pár zajímavých foteček, kde nějaký machr si dal práci je rozebrat. Obzvláště mě šokuje tloušťka skla, a upevnění dýnka, a lunety....a taky srovnání luminiscence GMT a nových SD. Upraveno 18. března 2009 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Cyber: Úžasné foto, nemáš toho víc? Nebo odkaz. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Supr fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 nádhera... že bych začínal dorůstat do rolexů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 To jo. Nadhera. Konecne jsem v detailu videl Rolex sponu... Diky za ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIOMON1206 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Krasne fotky. Hodinky jsou maprostp uchvatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 tak kupujte, protoze pokud se jeden vazeny clen neplete, tak je konec vyroby a uz nebudou. posledni kus ma Bechyne za 130k. kdyz uz nic jineho, je to investice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 tak kupujte, protoze pokud se jeden vazeny clen neplete, tak je konec vyroby a uz nebudou. posledni kus ma Bechyne za 130k. kdyz uz nic jineho, je to investice DeepSea za 130k? Beru troje, a myslím to vážně! Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 DeepSea za 130k? Beru troje, a myslím to vážně! Kde? mluvil o SD a rikal sem Bechyne. priznavam, ze sem mel jine zajmy, kdyz sem prijmal ten telefon, ale sem si temer jisty, ze se mluvilo o ukonceni vyroby a cene 130k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Supr fotky. Super hodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Tomu sám nevěřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 (upraveno) Tomu sám nevěřím... Taky tomu nevěř, za 130k je menší a méně vypracovaný, starší model s menší vodotěsností, bez regulace ve sponě, bez keramické lunety a bez titanového dýnka. Sice taky Sea-Dweller, ale bez označení DS. Ale zase je to klasika za dostupnou cenu. Určitě si svého zájemce najde. Upraveno 23. srpna 2009 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se