Přejít na obsah

novy sea-dweller

Ropucháč

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ja se na ne byl neska podivat v maticce stovezate, a musim priznat, ze me proste za srdce nechytly. jak sem se bal toho napisu ring lock bla bla, tak to skoro neni videt, to je fakt, ale sou silene vysoky, uplne mi odstavaj na ruce, takze sem se s nima nestotoznil. po technicke atd strance jiste dokonale hodinky, ale kdyz sem je dal vedle brajtli, tak brajtle vyhraly...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo by to určitě příjemný, to nepopírám. Ale základem spokojenosti to není. :)

To vím že ne.ale povzdechnout si snad můžu :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

tohle je ale masakr:

When you are earning Ł1500 a day whats Ł4500 for that watch, just three days work and that is what this watch is for, diving!!

Its the gimps who buy these watches and then wear them to show off to their mates and birds that are the real loooooosers in life!

Its the going rate in the North sea. The danger of it, the fact you are locked in a steel cylinder for most of your working time is another reason. Hyperbaric welders earn even more!!!

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

ja se na ne byl neska podivat v maticce stovezate, a musim priznat, ze me proste za srdce nechytly. jak sem se bal toho napisu ring lock bla bla, tak to skoro neni videt, to je fakt, ale sou silene vysoky, uplne mi odstavaj na ruce, takze sem se s nima nestotoznil. po technicke atd strance jiste dokonale hodinky, ale kdyz sem je dal vedle brajtli, tak brajtle vyhraly...

Vzhledem k tomu, že mám jak Heritage, tak DS a mohu srovnávat, tak mi nepřipadají pocitově DS vyšší. I když možná budou vyšší, tak velikost a mohutnost Heritage je opticky výraznější, taky průměrem pouzdra jsou větší. S B se nedají asi plnohodnotně srovnávat... je to trošku jiná kategorie. B jsou spíš elegantní retro, s rozumnou vodotěsností, rozumnou cenou, a decentně upravenou ETOU uvnitř, zato R jsou brutální nářadí, s brutální vodotěsností, bohužel vyšší cenou a s vlastním kalibrem uvnitř. Oboje hodinky jsou fajn, ale na povrchu i uvnitř, naprosto rozdílné. Ve skutečnosti vodotěsnost nepotřebuju ani u jedněch, ale líbí se mi ten detail tak, jako se někomu líbí socha, obraz, nebo jiné mistrovské dílo :-)

Našel jsem pár zajímavých foteček, kde nějaký machr si dal práci je rozebrat. Obzvláště mě šokuje tloušťka skla, a upevnění dýnka, a lunety....a taky srovnání luminiscence GMT a nových SD.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Tomu sám nevěřím... :eek:

Taky tomu nevěř, za 130k je menší a méně vypracovaný, starší model s menší vodotěsností, bez regulace ve sponě, bez keramické lunety a bez titanového dýnka. Sice taky Sea-Dweller, ale bez označení DS. Ale zase je to klasika za dostupnou cenu. Určitě si svého zájemce najde.

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...