Duke650 Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2008 Nečekaně jsem zjistil, že moje střízlivá kolekce je bez kousku s ETA 7750 nevyvážená. Tož si to shrneme .. střídám notoricky známé Steinharty (černý ciferník na černé kůži) a Fortisy (krémově bílý ciferník, na nerezovém tahu) Rád bych něco ne moc načinčaného, nepřeplácaného, s černým ciferníkem a decentně kontrastními subciferníky. Optimálně hranaté nikoli kulaté ... zatím je favorit Hamilton jazzmaster square chrono ale chci slyšet další tipy na decentní chronograf nejlépe do 20 kilopeněz předem děkuji za nosné myšlenky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Nečekaně jsem zjistil, že moje střízlivá kolekce je bez kousku s ETA 7750 nevyvážená. Tož si to shrneme .. střídám notoricky známé Steinharty (černý ciferník na černé kůži) a Fortisy (krémově bílý ciferník, na nerezovém tahu) Rád bych něco ne moc načinčaného, nepřeplácaného, s černým ciferníkem a decentně kontrastními subciferníky. Optimálně hranaté nikoli kulaté ... zatím je favorit Hamilton jazzmaster square chrono ale chci slyšet další tipy na decentní chronograf nejlépe do 20 kilopeněz předem děkuji za nosné myšlenky :-) Myslím, že v této ceně je nejlepší CERTINA DS Podium. Jsem přesvědčen, že má strojek 7750. Nedávno jsem někde viděl cenu DS Podium Chronograph Day/Date kolem 24 - 25.000. Zkus se podívat tady: http://www.certina.com/Collection/Gents/CE...-Automatic.aspx
Duke650 Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Myslím, že v této ceně je nejlepší CERTINA DS Podium. Jsem přesvědčen, že má strojek 7750. Nedávno jsem někde viděl cenu DS Podium Chronograph Day/Date kolem 24 - 25.000. Zkus se podívat tady: http://www.certina.com/Collection/Gents/CE...-Automatic.aspx Díky za tip Na ty Certiny jsem koukal už předtím.. nic jim nechybí, možná spíše přebývá, naživo jsem je ale ještě neviděl, třeba to bude lepší než na fotkách
B.F.G. Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 (upraveno) Tak to je fakt těžko radit vzhledem k rozpočtu.... Ty Hamiltony jsem okukoval a připadly mi takové divné. Nevím jak to přesněji popsat, zkrátka jakoby se na nich něco nepovedlo a kazilo to celkový dolem. Možná to byla i ta velikost... Upraveno 12. dubna 2008 uživatelem B.F.G.
Duke650 Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Tak to je fakt těžko radit vzhledem k rozpočtu.... Ty Hamiltony jsem okukoval a připadly mi takové divné. Nevím jak to přesněji popsat, zkrátka jakoby se na nich něco nepovedlo a kazilo to celkový dolem. Možná to byla i ta velikost... Velikost jako že moc nebo jako že málo ?
farářskej Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Co Ollech & Wajs - Mirage má 7750 a viděl jsem ji na 500 liber, což by bylo tak akorát na dvaceti tisících... (link na chronomaster.co.uk) Případně je tu vždycky Sinn. Jasně, všechno kulatý pouzdra, ale z hranatejch mě napadlo jedině TAG Heuer Monaco a to už je čtyřnásobná cena.
Duke650 Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Co Ollech & Wajs - Mirage má 7750 a viděl jsem ji na 500 liber, což by bylo tak akorát na dvaceti tisících... (link na chronomaster.co.uk) Případně je tu vždycky Sinn. Jasně, všechno kulatý pouzdra, ale z hranatejch mě napadlo jedině TAG Heuer Monaco a to už je čtyřnásobná cena. O+W není špatný, vedu v patrnosti, pokud to nedopadne se square. BTW co se ti nelíbilo na těch Hamiltonech? Moc velké? Na ruce jsem je nezkoušel, ale bez problémů nosím Steinhart tak snad bych to ustál...
farářskej Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Na Hamiltonech se něco nelíbilo B.F.G., ale klidně ti napíšu za sebe, že se mi vyloženě hnusí ten sčítač nad šestkou (asi to bude sčítač hodin a v tom případě teda vůbec nechápu, proč je to taková malá s odpuštěním mr*ka...
Duke650 Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 Na Hamiltonech se něco nelíbilo B.F.G., ale klidně ti napíšu za sebe, že se mi vyloženě hnusí ten sčítač nad šestkou (asi to bude sčítač hodin a v tom případě teda vůbec nechápu, proč je to taková malá s odpuštěním mr*ka... éééé sorry nepodíval jsem se pořádně díky má to něco do sebe... nejsou to ovšem první hamiltony, kde si pohráli s proporcema třetího ciferníčku, zatím se mi to zdá být rajcovní, ale třeba by to časem bylo trnem v oku
Duke650 Odesláno 12. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 (upraveno) toto je ovšem šikézní kousek, myslím limitka BMW nebo tak něco .. možná až moc nápadný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2008 uživatelem Duke650
farářskej Odesláno 12. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2008 možná až moc nápadný... ... jako ostatně všechno od Certiny.
Duke650 Odesláno 13. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 ... jako ostatně všechno od Certiny. sákryš, teď koukám, že ty bílomodré nejsou mechanika, ale na baterku :-(
Návštěvník YPO Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 sákryš, teď koukám, že ty bílomodré nejsou mechanika, ale na baterku :-( Ty s těma hranatejma hodinkama nedáš pokoj
farářskej Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 sákryš, teď koukám, že ty bílomodré nejsou mechanika, ale na baterku :-( ... jako ostatně všechno od Certiny
Duke650 Odesláno 13. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 (upraveno) ... jako ostatně všechno od Certiny ne-e-e opravdu mají modely s Valjoux 7750 - sice jen zlomek sortimentu, ale jsou ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. dubna 2008 uživatelem Duke650
Duke650 Odesláno 13. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Ty s těma hranatejma hodinkama nedáš pokoj nedám a nedám, "optimalizuji portfolio" :-)))
farářskej Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 ne-e-e opravdu mají modely s Valjoux 7750 - sice jen zlomek sortimentu, ale jsou ... Aha, tak to potom jo... ale stejně se mi nelíbí, ona Certina na mě celkově působí takňák jako strašně lacině... hele, běž do těch ollechů a wajsů - v týhletý cenový kategorii podle nmě nic jinýho neseženeš. A hranatý hodinky s Val 7750, to je takovej rébus že by jeden zaplakal.
Duke650 Odesláno 13. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Aha, tak to potom jo... ale stejně se mi nelíbí, ona Certina na mě celkově působí takňák jako strašně lacině... hele, běž do těch ollechů a wajsů - v týhletý cenový kategorii podle nmě nic jinýho neseženeš. A hranatý hodinky s Val 7750, to je takovej rébus že by jeden zaplakal. máš recht, kombinace hranaté s ETA7750 je blbá, ty Certiny jsou až na druhém-třetím místě, zatím vede původní Hamilton Jazzmaster...
B.F.G. Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Ty Hamiltony mi připadly moc velké, ovšem určitě je omrkni na živo. Hlavně bych nepřekousnul tu malinkou vteřinovku.
rorda Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Ty Hamiltony jsou fakt vyvážený po všech stránkách, já být tebou, mám jasno ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se