Baker Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Ty Hamiltony jsou celkem fajn, ale to jejich umosteni datumky (stejne jako na Jazzmaster Chrono) bych neprekousnul. Jinak znacku mohu doporucit, s presnosti jsou na tom vyborne.
NIGHTinGALE Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Tyhle jsou sice (o dost) dražší, ale Longines má v řadě Evidenza i levnější modely. Pouzdro je sice tonneau, ale třeba to uznáš Osobně se mi tento typ pouzdra líbí více, než ta čtvercová či obdélníková. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hanz21 Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Mě v rychlosti napadly tyto ML z řady Pontos, cena bude asi taky vyšší a je to přeci "jen" ML. Osobně bych taky bral něco z řady Evidenza, ale to je cenou úplně mimo. Z těch levnějších radši nic. No moc jsem Ti neporadil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Ty ML jsou ale moc hezký! Mimoto bych se vyhnul označení "jen" ML - po návštěvě jejich stánku na Bázlu a prezentaci Memoire 1 jsme se shodli na tom, že jim plným právem patří titul SKOKAN ROKU. Netvrdím, že je to sichrová investice a že ty hodinky za dva roky prodáš za dvojnásobek, ale 1) nejsou to žádní čičmundové, 2) kvalita zpracování je i u Pontosu výjimečná a 3) mají před sebou velikou budoucnost. Sám o týhle značce přemejšlím...
NIGHTinGALE Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Ty ML jsou ale moc hezký! Mimoto bych se vyhnul označení "jen" ML - po návštěvě jejich stánku na Bázlu a prezentaci Memoire 1 jsme se shodli na tom, že jim plným právem patří titul SKOKAN ROKU. Netvrdím, že je to sichrová investice a že ty hodinky za dva roky prodáš za dvojnásobek, ale 1) nejsou to žádní čičmundové, 2) kvalita zpracování je i u Pontosu výjimečná a 3) mají před sebou velikou budoucnost. Sám o týhle značce přemejšlím... Naprostý souhlas. Model Memoire 1 je neuvěřitelný a ani ostatní modely se nemají za co stydět. Například to, jak ML upravují a specificky zdobí obligátní Unitas, tak o tom si může nechat spousta jiných renomovaných značek jen zdát. Třeba modely Masterpiece strčí celou slavnou Omegu hravě do kapsy a i řada Pontos nemá chybu. Nechápu, proč je zde ML stále tak podceňován. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Hanz21 Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Pánové, jsem rád, že to mé "jen" vyvolalo ohlasy, které jsou pozitivní směrem ku ML Já osobně tuhle značku mám velmi rád a v rodině už rok máme model z řady Masterpiece a je na něj jen chvála... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem Hanz21
Duke650 Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Naprostý souhlas. Model Memoire 1 je neuvěřitelný a ani ostatní modely se nemají za co stydět. Například to, jak ML upravují a specificky zdobí obligátní Unitas, tak o tom si může nechat spousta jiných renomovaných značek jen zdát. Třeba modely Masterpiece strčí celou slavnou Omegu hravě do kapsy a i řada Pontos nemá chybu. Nechápu, proč je zde ML stále tak podceňován. Zdravím a děkuji. Nepochybuji o kvalitách značky ML, ale nikdy (nebo alespoň v příštích pár letech) si od nich nekoupím nic - jedny ML nosí můj jednatel a psychicky bychom s tím asi oba měli problém
Návštěvník YPO Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Nedá se nic dělat musíš ještě chvilku vydržet na Fortis
Duke650 Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 (upraveno) Nedá se nic dělat musíš ještě chvilku vydržet na Fortis Na tyto jsem koukal už v dávných dobách, kdy ještě nebyly ve standardní nabídce, jen jako bonus pro věrné zákazníky Swiss Airlines nebo kýho výra ... ale nějak z nich necítím to šimrání v podbřišku a neslyším hlas v hlavě "toto musíš mít " komu není rady tomu není pomoci EDIT - kecám, ten model od aerolinek vlastně nebyl chronograf, ale design je z jedné líhně Upraveno 14. dubna 2008 uživatelem Duke650
šíma Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) Já bych si dovolil k původnímu tématu. V současní době mě silně oslovují Hamilton officer, které mají taky strojek 7750 a vyjdou z Classybrandu cca pod 17 000 Kč. Zatím nevím o levnějších hodinkách s tímto strojkem nhledě k tomu, že uvedené Hamiltony jsou docela parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem šíma
New Milis Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 (upraveno) Já bych si dovolil k původnímu tématu. V současní době mě silně oslovují Hamilton officer, které mají taky strojek 7750 a vyjdou z Classybrandu cca pod 17 000 Kč. Zatím nevím o levnějších hodinkách s tímto strojkem nhledě k tomu, že uvedené Hamiltony jsou docela parádní. Accutron Gemini, cena při "Make Offer" 640USD včetně pošty. Průměr 42, tloušťka 14,5, safír. Neuvěřitelné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. dubna 2008 uživatelem New Milis
Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2008 Accutron Gemini, cena při "Make Offer" 640USD včetně pošty. Průměr 42, tloušťka 14,5, safír. Neuvěřitelné. akorát nejsou hranatý
Duke650 Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 akorát nejsou hranatý hmm, sám jsem z toho hranatý a placatý, poslední dva týdny jen googluju a prolejzám všechny možný i nemožný weby a nemohu se rozhodnout resp. jedno rozhodnutí už mám za sebou - nebudou z kamenného krámu, který začíná na D. (právě jsem dočetl tvoje neverending story s UN, to je síla... dalo by se to možná překousnout u hodinek za pár šupů, ale toto je maso)
Duke650 Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 (upraveno) Accutron Gemini, cena při "Make Offer" 640USD včetně pošty. Průměr 42, tloušťka 14,5, safír. Neuvěřitelné. hmm, ty nejsou marné... průměr 42 ... snesl bych i o něco větší .. fakt safír jo?? týýý brďo s tou cenou se přepsali ? to není ani 11000 (ignoruji clo atd) EDIT ale tvar té korunky... safra s tímto vybíravým přístupem se daleko nedostanu Upraveno 18. dubna 2008 uživatelem Duke650
lib Odesláno 18. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Aha, tak to potom jo... ale stejně se mi nelíbí, ona Certina na mě celkově působí takňák jako strašně lacině... hele, běž do těch ollechů a wajsů - v týhletý cenový kategorii podle nmě nic jinýho neseženeš. A hranatý hodinky s Val 7750, to je takovej rébus že by jeden zaplakal. Určitě ne takovej rébus, co nedávno předložil ondra_v. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11864 Základní zadání znělo: ____________ Doporučte mi prosím vhodný model. Hledal jsem, ale nepodařilo se mi žádné takové hodinky najít. Hledal jsem dlouho, už mě nenapadá, kde hledat. Už jsem si uvědomil, co přesně chci. Stříbrné nerez pouzdro, kožený řemínek, bílý ceferník, arabské číslice. (nechci tam číslo 60) Mechanické ideálně ruční nátah, datum v jednom okýnku, moon phase (střídá se sluníčko a měsíček). Tohle musí mít. Ještě by mě potěšilo, kdyby hodinky měly mimostřednou sekundovou ručičku. A popřípadě kombinaci stopky nebo kombinaci den v týdnu ukazováno ručičkou a měsíc. V těchto kombinacích jsem nic nenašel. Značka pro mě není důležitá. Co se týká ceny tak bych byl rád okolo 3000Kč nyní studuji tak bych si je mohl koupil brzy. Můžou být i drahší, na které bych si našetřil za delší dobu cena do 15000Kč, které by měli kvalitní díly a dlouho vydržely. _____________ Totální slepá ulička bez možnosti řešení. Skoro všude se "60" vyskytovalo. Alepoň pokud jsem to mohl sledovat.
Duke650 Odesláno 19. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2008 Určitě ne takovej rébus, co nedávno předložil ondra_v. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11864 Základní zadání znělo: ____________ Doporučte mi prosím vhodný model. Hledal jsem, ale nepodařilo se mi žádné takové hodinky najít. Hledal jsem dlouho, už mě nenapadá, kde hledat. Už jsem si uvědomil, co přesně chci. Stříbrné nerez pouzdro, kožený řemínek, bílý ceferník, arabské číslice. (nechci tam číslo 60) Mechanické ideálně ruční nátah, datum v jednom okýnku, moon phase (střídá se sluníčko a měsíček). Tohle musí mít. Ještě by mě potěšilo, kdyby hodinky měly mimostřednou sekundovou ručičku. A popřípadě kombinaci stopky nebo kombinaci den v týdnu ukazováno ručičkou a měsíc. V těchto kombinacích jsem nic nenašel. Značka pro mě není důležitá. Co se týká ceny tak bych byl rád okolo 3000Kč nyní studuji tak bych si je mohl koupil brzy. Můžou být i drahší, na které bych si našetřil za delší dobu cena do 15000Kč, které by měli kvalitní díly a dlouho vydržely. _____________ Totální slepá ulička bez možnosti řešení. Skoro všude se "60" vyskytovalo. Alepoň pokud jsem to mohl sledovat. Super, to vlákno jsem si dosud nečetl, až teď ... a jsem politý studeným potem ... snad nejsem tak těžký případ a neprudím gentlemany :-) mám už víceméně vybráno takže díky všem za tipy a postřehy
lib Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Super, to vlákno jsem si dosud nečetl, až teď ... a jsem politý studeným potem ... snad nejsem tak těžký případ a neprudím gentlemany :-) mám už víceméně vybráno takže díky všem za tipy a postřehy Celkem jalová odpověď. Určitě nás všechny zajímá, co jsi nakonec vybral. Doporučuji následující postup: 1) Sdělit nám konečný výběr 2) Koupit. 4) Informovat o spokolenosti (Recenze) 5) Nečíst komentáře a poznámky nebo (nejlépe - pro klid duše) - 3a) Už nikdy sem nezabrouzdat ! Jestli nevíš, jak si některé www stránky v prohlížeči zablokovat, pomůžu.
Duke650 Odesláno 25. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Celkem jalová odpověď. Určitě nás všechny zajímá, co jsi nakonec vybral. Doporučuji následující postup: 1) Sdělit nám konečný výběr 2) Koupit. 4) Informovat o spokolenosti (Recenze) 5) Nečíst komentáře a poznámky nebo (nejlépe - pro klid duše) - 3a) Už nikdy sem nezabrouzdat ! Jestli nevíš, jak si některé www stránky v prohlížeči zablokovat, pomůžu. Děkuji za radu, beru si to k srdci, po těch téměř třech letech strávených tady se snad konečně naučím nebýt jalový bude to původní volba (Jazzmaster Square, černý ciferník, ještš nevím zda na nerezu nebo na kůži, o víkendu si je chci vyzkoušet na ruce)
farářskej Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Na tyto jsem koukal už v dávných dobách, kdy ještě nebyly ve standardní nabídce, jen jako bonus pro věrné zákazníky Swiss Airlines nebo kýho výra ... ale nějak z nich necítím to šimrání v podbřišku a neslyším hlas v hlavě "toto musíš mít " komu není rady tomu není pomoci EDIT - kecám, ten model od aerolinek vlastně nebyl chronograf, ale design je z jedné líhně No, tak to je dobře, že sis vybral... to už ti teda radši nebudu ani říkat, že Fortis začíná ty čtverccový pilotky dělat i jako chronograf...
Duke650 Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 No, tak to je dobře, že sis vybral... to už ti teda radši nebudu ani říkat, že Fortis začíná ty čtverccový pilotky dělat i jako chronograf... jo díky já vím však tu verzi s chronografem YPO o něco výše hodil do placu jako alternativu... mám ale nějaký mentální blok mít ze tří hodinek dvoje od jedné značky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se