Valachus Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Ahoj, má je už někdo? máte s nimi nějaké zkušenosti?
Ropucháč Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2008 Valachus napsal: Ahoj, má je už někdo? máte s nimi nějaké zkušenosti? nemam ich, ale kamos ich ma......samu chvalu na ne dava, je to sportovec a vobec ich nesetri. Ja som nad nimi premyslal, ale sa mi nepaci, ze maju kovove telo. Bral by som skor umele...
Valachus Odesláno 14. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 CO ja vim tak jich je 5 modelu, tri v plastu, jeden v hliniku a jeden v oceli, mi se prave libi ten jeden plastovy ten cerny primo ten na obrazku, uz sem ho mel i na ruce a nevypada tak velky jako na obrazku, a je paradne lehoucky takze uvidim, jak budou volne koruny tak do nich asi jdu.
zodiac Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Zdravím tě, tak už sis je koupil? Taky nad nima přemýšlím ................. pokud ano tak napiš jak jsi spokojen. Patrik
mmuf Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 zodiac napsal: Zdravím tě, tak už sis je koupil? Taky nad nima přemýšlím ................. pokud ano tak napiš jak jsi spokojen. Patrik Mám asi 3 dny ty orange, koupené zánovní od člena tohoto fóra. Jsou to pro mě druhé outdoorové hodinky, na základě diskuzí jsem neměl přílišná očekávání a tak jsem zatím celkem příjemně překvapen. Baterku jsem během těch tří dnů nemusel ještě ani jednou měnit, všechny funkce fungují. Moc mě nenadchl kulatý profil hrany hodinek (mají víceméně tvar motocyklové pneumatiky), taky jsem zvyklý mít na ruce něco těžšího, ale to jsou drobnosti nepodstatné vzhledem k jejich určení..
tomas80 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 mmuf napsal: Mám asi 3 dny ty orange, koupené zánovní od člena tohoto fóra. Jsou to pro mě druhé outdoorové hodinky, na základě diskuzí jsem neměl přílišná očekávání a tak jsem zatím celkem příjemně překvapen. Baterku jsem během těch tří dnů nemusel ještě ani jednou měnit, všechny funkce fungují. Moc mě nenadchl kulatý profil hrany hodinek (mají víceméně tvar motocyklové pneumatiky), taky jsem zvyklý mít na ruce něco těžšího, ale to jsou drobnosti nepodstatné vzhledem k jejich určení.. Ahoj, se suunto nemam zadne zkusenosti, jak je to u nich s baterkou? Musi se dobijet nebo se da menit rucne doma? Pises, zes ji behem 3 dnu!!! nemusel jeste menit??? Casem bych si asi na sport suunto koupil... Diky!
mmuf Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 tomas80 napsal: Ahoj, se suunto nemam zadne zkusenosti, jak je to u nich s baterkou? Musi se dobijet nebo se da menit rucne doma? Pises, zes ji behem 3 dnu!!! nemusel jeste menit??? Casem bych si asi na sport suunto koupil... Diky! .. no nemusel, prostě je to tak a nic s tím nenadělám. Teď už jsou to vlastně čtyři dny. Prostě kvalita!
mmuf Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Původně se mi zrovna tyto orange líbily, ale potom co jsem si přečetl dostupné reference, tak jsem si je netroufl koupit. Koupil jsem jiné outdoor hodinky, na nich moc nejsem nadšený z kompasu a teď je zkouším reklamovat. A v mezičase jsem si pořídil ty suunto. Smířil jsem se s tím, že baterku vyměním častěji - zase stojí pár korun a udělám si to sám. Možná je to nakonec výhodnější, než posílat hodinky do servisu kvůli záruce vodotěsnosti.. Zatím jsem s nimi spokojený, ale mám je příliš krátce na relevantnější soud.
Jaryn Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 mmuf napsal: Teď už jsou to vlastně čtyři dny. Prostě kvalita! Týdenní baterka???
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 mmuf si dělá srandu a zřejmě naráží na to,že Suunta a výdrž baterek je.....ehm.....nic moc. Suunta baterky nezřízeně žerou......třeba u modelů s GPS(a při plném použití této funkce) je ta baterka tam opravdu na pár dní.
mmuf Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 Prostě mi nevadí, pokud budu muset vyměnit baterku po půl roce. Vzhledem k ceně baterky a tomu, že si ji vyměním sám (ušetřím za odbornou výměnu u autor. servisu - kvůli záruce vodotěsnosti) se to dá zkousnout.
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 ....jasné.....tady už záleží na každém.
lub Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 to mi připadá hodně ujetý....abych si do přírody tahal pytlíček s náhradníma baterkama . není snad lepší pořídit si ABC casia se solárem..?
Gilius Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 mno...tak zlé to zas není. Casio nedělá ABC s GPS,Suunto ano. Obé maj něco do sebe..... a dizajn se taky liší,Casia jsou fakt "krávy"......což ne všem vyhovuje.
mmuf Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 lub napsal: to mi připadá hodně ujetý....abych si do přírody tahal pytlíček s náhradníma baterkama . není snad lepší pořídit si ABC casia se solárem..? Co si budeme povídat, většinu těch funkcí na hodinkách nepotřebujeme životně, ale jen orientačně nebo jako hračičku. Pokud potřebuji znát přesně výšku a její změny, mám buď kvalitní GPS navigaci, nebo vário. Kompas se mi hodí, ale přesnost větší jak +-5° je pro mě nepotřebná... Tlak, hloubka, tendence počasí - ehm.. možná tak na chlubení jak hluboko/vysoko jsem byl atd.. Víc poznám podle toho, jestli jsou na obloze cirry, cumuly, nebo cumulonimbusy.. Z tohoto pohledu je volba jestli Casio (protreky i G-čka byly taky ve hře) nebo Suunto spíš věcí osobní preference, názoru na design atd.. Suunto více žere baterky (nejdřív mě to vadilo, pak jsem si na ten fakt zvykl natolik, že jsem si hodinky bez obav pořídil..). Stejně jako jsem smířenej s tím, že čas od času musím dán nabít baterku do mý zrcadlovky. U Casia si nejsem jistý designem - na můj vkus je trochu pouťový, ale to možná není problém casia, ale různých fejků, které se snaží vypadat podobně. Žiju v běžné civilizaci, to znamená, že většinou nepobývám rok v takové pustině, že bych si nemohl koupit baterku. Kdybych v takové pustině byl, asi bych volil G-čka, nebo nějaké mechanické army-hodinky. Možná, že bych v takovém případě hodinky vlastně nepotřeboval vůbec..
mmuf Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Mají ABC Casia také stálé měření tlaku? Suunto měří neustále (nelze vypnout) buďto v profilu Altimeter, Barometer nebo Depth meter.
fisher1270 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2010 (upraveno) Mam take ty Orange,ten krat jsem koupil levne (6000kc) od mall.cz. Oranzovy naramek nejsou prakticke ! Bude to lepsi Upraveno 10. ledna 2010 uživatelem fisher1270
hanni Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2010 S tou baterkou by som to nevidel nijako tragicky. Ja ich mam vyse 4 mesiacov, pouzivam ich hlavne na bezne nosenie, v lete urcite aj do terenu, zatial neboli velke moznosti, a baterka drzi uplne v pohode. A ta baterka stoji necelé 1 ecko, vymena je otazkou minutky, takze bateria je to posledne, coho by som sa obaval. Tieto hodinky vsak maju aj problemy so SW a to je horsie..zalezi na aky kus narazite.
Honza Holeček Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) S baterkou byvaji problemy, to je u Suunto znama vec. Z pozice testera, ktery uz mel Suunto na ruce nekolik musim rict, ze je to asi nejvetsi slabina produktu tehle firmy. SW problemy u Core a Lumi (proste novinky vyrabene v Cine) potvrzuju. Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem Honza Holeček
sect Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Jak je to s vodotěsností? V popisu píšou 30 m - což je tak na slabý déšť a přitom mají funkce na potápění do 10m.... Právě zvažuju taky jejich koupi, ale ta vodotěsnost je pro mně celkem důležitá. A druhá věc jak je to s přesnotí výškoměru? Třeba v porovnání s Casiem. GPS u sebe pořád nenosím a jde mi spíš např o orientační info kolik ještě musím nastoupat než budu nahoře. Upraveno 24. února 2010 uživatelem sect
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se