Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta vodotěsnost je sice 30m, ale reálných 30 metrů hloubky (dělají v tom guláš). Výškoměr by měl měřit s přesností na 1m a podle některých uživatelů WUS je o dost lepší a přesnější, než u Casia. Zvláště vyrovnávání se s teplotními změnami.

Odesláno
Ta vodotěsnost je sice 30m, ale reálných 30 metrů hloubky (dělají v tom guláš). Výškoměr by měl měřit s přesností na 1m a podle některých uživatelů WUS je o dost lepší a přesnější, než u Casia. Zvláště vyrovnávání se s teplotními změnami.

Díky.

Odesláno

Pánové,kdybyste se vůbec obtěžovali číst,co se tu píše,věděli byste,že u Suunto 30 m znamená REÁLNÝCH 30 m!!!!! Suunto se nějak nedrží obecně daných tabulek.....když píšou 30m ,prostě platí 30 m(ty hodinky snesou víc,mám potvrzených 42 m bez problémů).

Výškoměr se,pokud vím,liší u všech hodinek kus od kusu.......ale ne až tak zásadně,aby to vadilo. Třeba dvoje PAW 1500 neukážou na stejném místě stejně. To samé Suunto...nicméně,metr sem,metr tam.....do těch 3-5 metrů se vejdou všechny.

Odesláno (upraveno)

Suunto core má barometrický výškoměr,měření proto není stoprocentní,je určeno opravdu jen proto aby jste v daném místě zkalibrovali,pak se někam přesunuvali a zjistili přibližnou výškovou polohu.V žádném případě GPS nenahradí.Hodinky určitě mají mouchy,myslím že číňan ale za vše nemůže,jak se často píše.Mě šlapou bez problému.No jedině snad v modu kompas bliká podsvícení ale to je prý "normální",a výkon baterie...Pokud mám Casio s GPS tak mám při aktivním modu baterku tak na 8-12h.

Vodotěsnost je přesně jak popisuje Gilius.Mají hloubkoměr který zaznamená maximální i aktuální hloubku a celkový část strávený pod vodou(s tím nemám zkušenost)no a ta spotřeba baterií..

Suunto má stále aktivní ABC,neustále reagují na změnu polohy,nebo počasí podle toho se i mění info na displ. atd.což životnost baterie logicky zkrátí.

Hodinky jsou lehké,pohodlné,myslím že ale nejsou tak mechnicky odolné jako G-Shock.Hliníková luneta je prostě na ráně a pokud drcnete o šutr..

Měl sem trochu obavy,na watchuseek.com popisují že u některých modelových řad můžem očekávat problém.

Pořadové číslo začíná s 9xxx je O.K

Pořadové číslo začíná s 8xxx bude mít pravděpodobně problémy.

Pořadové číslo začíná s 7XXX bude mít pravděpodobně problémy. (Vzácné, vyrobeno 2007?)

Pořadové číslo začíná s 999 je zrekonstruovaná jedna.

Pořadové číslo začíná s Yxxx jsou to demo hodinky a neměly by být prodávány.

to by ale muselo ale být nestabilních 80% produkce,a to bude asi nesmysl.

Moje jsou 8xxx a zatím vše OK (musím to zaklepat)

Mám Black Orange,na černém kaučuku,chtěl sem aby vypadali jinak než G-Shock.

Snad jen, čitelnost displ.je na hraně.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Mám už druhé Suunto Core jako první jsem měl Core light black, ale ty se jednak náhodně vypínaly což je ona výrobní vada a pak měly problém s lunetou. Během pár dní se úplně setřela stříbrná barva z drážek lunety, přece to nebudou do té hliníkové lunety frézovat, když se to dá natřít barvou že :lol: Navíc černé eloxování lunety bylo velmi náchylné na oděrky. Naštěstí jsem je úspěšně vyreklamoval a jako náhradu pak pořídil model Core Light Green (výrobní řada 9xxx). Po roce provozu jsem musel jen jednou vyměnit baterku. Hloubka 5m v bazénu v Podolí jim nečiní sebemenší potíže. Luneta je opravdu hliníková a protože je posetá drobnými výstupky nejsou na ní patrné žádné škrábance :thumbsup_anim: a že už pár ran schytala! Osobně považuji tento nejlevnější model z řady Core za nejlepší v poměru cena/výkon/vzhled.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...