pavel23 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Pořád, přesnost,,+_2 vteřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komplikace_Dejv Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Jedna temer novorocni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna (upraveno) špatný pokus Upraveno 8. ledna uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundalini Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Dnešný prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simatic Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Už nějakou dobu na ně koukám a na konec na ně přeci jenom došlo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Nějak jsem se upnul na MIDA 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Po delší době zpět na tahu... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července V 24. 6. 2024 v 19:09, R4B4 napsal: Nějak jsem se upnul na MIDA Já se tomu popravdě vůbec nedivím. Potom co jsem koupil ty první se mi začínají čím dál tím víc líbit i ostatní modely 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července V 24. 6. 2024 v 19:09, R4B4 napsal: Nějak jsem se upnul na MIDA Ty zelenáče jsem svého času hrozně chtěl, ale nejak jsem se nerozhoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 8 minutami, Stodic napsal: Ty zelenáče jsem svého času hrozně chtěl, ale nejak jsem se nerozhoupal Jo jo, mají moc hezký ciferník a hezkou zelenou barvičku, ale rozhoupat se jestě můžeš, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července před 2 hodinami, R4B4 napsal: Jo jo, mají moc hezký ciferník a hezkou zelenou barvičku, ale rozhoupat se jestě můžeš, že? Pravda, nikdy není pozdě. No trošku me odrazuje ta jejich, pro mě hranični velikoat LtL..ale je fakt, že kolegyně se v srpnu vdává a má to v zeleném duchu...ale to by jsi mi je musel pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Skoro pepsi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Nejlepší suvenýr z Zermattu Na první fotce v pozadí krámek, odkud pochází 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se