rmx Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2008 Na AUKRU je stavebnice budíku Sláva, pro ty co si chtějí zkusit hodinařinu, je to ideální začátek. Kdysi k tomu přikládali mosaznou pinzetu která se hodí na QUARTZ a zůstane i trochu oleje http://www.aukro.cz/item343634731_mlady_hodinar.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Diky. PS: Kdo ma jeste zajem, at zbytecne nesroubujeme cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikina Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Na AUKRU je stavebnice budíku Sláva, pro ty co si chtějí zkusit hodinařinu, je to ideální začátek. Kdysi k tomu přikládali mosaznou pinzetu která se hodí na QUARTZ a zůstane i trochu oleje http://www.aukro.cz/item343634731_mlady_hodinar.html Pozor ,není to budík, je to poue část chodu bez budící části. Před léty při privatizaci jsem těch stavebnic od vydražitele prodejny hraček koupil asi 30 kusů na náhradí díly za cenu 20,-Kč/stavebnice. Jo to byly časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Před léty při privatizaci jsem těch stavebnic od vydražitele prodejny hraček koupil asi 30 kusů na náhradí díly za cenu 20,-Kč/stavebnice. Jo to byly časy. Dneska by Ti tady utrhli ruce za desetinasobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Tak aukci jsem nevyhral, ale prodejce mel jeste jednu sadu. Jak mi prijde tak poreferuju. Pry bude mit jeste dalsi sady, tak dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Tak aukci jsem nevyhral, ale prodejce mel jeste jednu sadu. Jak mi prijde tak poreferuju. Pry bude mit jeste dalsi sady, tak dam vedet. To jsi přihazoval TY? Děkuju. Zaplatím zbytečně kilo navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Ja tu psal, at se ozvou zajemci. Nikdo se neprihlasil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Ja tu psal, at se ozvou zajemci. Nikdo se neprihlasil. no, vzdyt ja mam tady i tam stejny nick. ale to je jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Ja tu psal, at se ozvou zajemci. Nikdo se neprihlasil. Já bych měl zájem. V dalším životě budu určitě hodinář a malá praxe předem se mi zhodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Já bych měl zájem. V dalším životě budu určitě hodinář a malá praxe předem se mi zhodí. Jak me sada dorazi, dam ti vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Tak sada dorazila a vrhl jsem se smele do skladani. Kazdemu doporucuji, aspon si pak budete prace hodinaru vic vazit. Typ co je prodaval ma jeste nejake sady, klidme vam dam na nej mejla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Tak sada dorazila a vrhl jsem se smele do skladani. Kazdemu doporucuji, aspon si pak budete prace hodinaru vic vazit. Typ co je prodaval ma jeste nejake sady, klidme vam dam na nej mejla. .... dobrých hodinářů si vážím i bez rozebraného budíku ........ my first clock jsem skládal půl hodiny a když se to nechtělo rozeběhnout tak jsem ten plast protříknul nějakým olejem a zastavilo se to úplně ..... kde je my first clock teď nevím - mám pocit,že ho manželka zakopala někde na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 .... dobrých hodinářů si vážím i bez rozebraného budíku ........ my first clock jsem skládal půl hodiny a když se to nechtělo rozeběhnout tak jsem ten plast protříknul nějakým olejem a zastavilo se to úplně ..... kde je my first clock teď nevím - mám pocit,že ho manželka zakopala někde na zahradě Hmm, až tvoje paní jednoho dne spatří účet za tvoje ultimativní last clock, tak na té zahradě vedle first clock zakope tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 https://watch-movements.eu/blog/en/product/watch-kit-pilot-1/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se