Přejít na obsah

Mladý hodinář

rmx

Doporučené příspěvky

Na AUKRU je stavebnice budíku Sláva, pro ty co si chtějí zkusit hodinařinu, je to ideální začátek. Kdysi k tomu přikládali mosaznou pinzetu která se hodí na QUARTZ a zůstane i trochu oleje :)

http://www.aukro.cz/item343634731_mlady_hodinar.html

Pozor ,není to budík, je to poue část chodu bez budící části.

Před léty při privatizaci jsem těch stavebnic od vydražitele prodejny hraček koupil

asi 30 kusů na náhradí díly za cenu 20,-Kč/stavebnice. Jo to byly časy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
Návštěvník YPO
Tak sada dorazila a vrhl jsem se smele do skladani. Kazdemu doporucuji, aspon si pak budete prace hodinaru vic vazit.

Typ co je prodaval ma jeste nejake sady, klidme vam dam na nej mejla.

:) .... dobrých hodinářů si vážím i bez rozebraného budíku :) ........ my first clock jsem skládal půl hodiny a když se to nechtělo rozeběhnout tak jsem ten plast protříknul nějakým olejem a zastavilo se to úplně :D ..... kde je my first clock teď nevím - mám pocit,že ho manželka zakopala někde na zahradě

Odkaz ke komentáři

:) .... dobrých hodinářů si vážím i bez rozebraného budíku :) ........ my first clock jsem skládal půl hodiny a když se to nechtělo rozeběhnout tak jsem ten plast protříknul nějakým olejem a zastavilo se to úplně :D ..... kde je my first clock teď nevím - mám pocit,že ho manželka zakopala někde na zahradě

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Hmm, až tvoje paní jednoho dne spatří účet za tvoje ultimativní last clock, tak na té zahradě vedle first clock zakope tebe :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...