J.J.H. Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Zdar a sílu.Tyhle hodinky nejsou extra,vím.Ale docela toho se mnou zažily a přežily.Mj.srážku s autem :-) Já přežil s rotbitým kolenem(léčba 1/4roku)hodinky to odnesly poškrábaným pouzdrem,ale stále jdou pouze nefunguje podsvícení.Můj dotaz zní: Má cenu to opravovat?Možná je jen tlačítko v prd..i možná je mrtvé celé Indiglo.Co Vy na to?
J.J.H. Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 (upraveno) Sorry,nejde mi to vložit :-( Biď jsem blbý nebo jo.Fotky jsem samosebou zmenšil,ale při pokusu o nahrání mi to vyhodí,že nemám oprávnění... Upraveno 5. srpna 2018 uživatelem J.J.H.
J.J.H. Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Tak se nakonec povedlo..:-) Dik za pochopení
moco Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Jinak nic neopravuj, nech jim patinu, alespoň mas vzpomínku.
J.J.H. Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Popravdě jsem podobnou odpověď čekal.Jak říkám,není to žádná hitparáda,ale svoje si odmakaly.Na lyžích,kole,na střelnici.. njn holt pujdou do důchodu.Nechám je v poklidu umřít :-)
eloga Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Když nejde indiglo, tak to je problém, který se řeší výměnou celého ciferníku, pokud je k dispozici jako náhradní díl.Karlíně by to asi zmákli,http://www.volavka.eu/#utm_source=firmy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-487563ale je to o zážitcích, po výměně by to už byly "jiné" hodinky. Na tobě záleží jak se rozhodneš. **
J.J.H. Odesláno 6. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Díky za reakce.Nechám je tak,jak jsou.Posloužily dobře a nic po mně nechtěly :-)Nechám si je na památku.A poohlídnu se po nových,asi Seiko.Snad nebudou ty Timexy žárlit ??
eloga Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Myslím že ne. Já to střídám obdobně a zatím se všechny hoďky chovají slušně, Timex ví, kde je hrana. **
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se