tedwine Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 poooockaj ta to ne merceeeedes ne, dobry...Pekný výhľad na Bratislavský hrad ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ale nikoho neirituje Rolex ani Mercedes. Jen to provedení je takový odbytý což svádí k dojmu, že jde jen o ukázku statusu."Ukazuje hodinky a auto" je asi trefný.Prostě když to vyfotí mrakouš tak se nikdo nepohoršuje, protože z mrakoušovy fotky je zcela nepochybný, o co mu jde. No přesně tak. Instant kdysi v nějakém vlákně použil termín, co se mi dost líbil - opulentne sedlactvo... Já si nemůžu pomoct, ale mi tu prostě na těch fotkách chybí motivační citát :-D bez toho to není ono.Pár tipů:Závist je nejpříjemnější formou uznání- to bych dal na fotku, jako reakci na YPA.Pokračuj v úsilí stojí to za to.Pokud se bojíte proher, tak už jste rovnou prohráli. No a samozřejmě hashtagy, třeba:#luxusnizivot #ovb #jakopan #luxury #tochces #hatersgonnahate Pak to bude teprve ono :-) Nebo "Nedošel jsem takhle daleko, abych došel takhle daleko" Autor tuším motivátor a influencer Honza Plavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja jsem to taky nechápal. Je to fórum fandů hodinek, jsou fandové a sběratelé primek, jsou tu fandové a sběratelé casii a taky fandové značky damasko, seiko atd atd. Tak stejně je tady spousta majitelů a fandů značek jako je rolex, jlc, pateku a jiných. Tak vůbec nechápu, proč to někoho tak sere, že někdo má rád a vlastní rolex a mercedes. Nevím jestli se nepletu, ale mám pocit že jsou to možná ex streetovy suby a když je tu dával on nikomu to nevadilo. Já osobně jsem velký fanda pěkných aut a pěkných hodinek, jen prostě dost často cítím jak okolí sere, že člověk má pěkné auto nebo pěkné hodinky. Řídím se celej život heslem : přej a bude ti přáno. YPOvy veselé a vtipné příběhy z MHD mám rád a rád se u nich zasměju, ale tady několik lidí zcela zbytečně šije do elsona. Jasně , může to tu působit trochu jako chlubící vlákno, ale kdo z nás se sem tam rád nepochlubí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 +1Ja jsem to taky nechápal. Je to fórum fandů hodinek, jsou fandové a sběratelé primek, jsou tu fandové a sběratelé casii a taky fandové značky damasko, seiko atd atd. Tak stejně je tady spousta majitelů a fandů značek jako je rolex, jlc, pateku a jiných. Tak vůbec nechápu, proč to někoho tak sere, že někdo má rád a vlastní rolex a mercedes. Nevím jestli se nepletu, ale mám pocit že jsou to možná ex streetovy suby a když je tu dával on nikomu to nevadilo. Já osobně jsem velký fanda pěkných aut a pěkných hodinek, jen prostě dost často cítím jak okolí sere, že člověk má pěkné auto nebo pěkné hodinky. Řídím se celej život heslem : přej a bude ti přáno. YPOvy veselé a vtipné příběhy z MHD mám rád a rád se u nich zasměju, ale tady několik lidí zcela zbytečně šije do elsona. Jasně , může to tu působit trochu jako chlubící vlákno, ale kdo z nás se sem tam rád nepochlubí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja jsem to taky nechápal. Je to fórum fandů hodinek, jsou fandové a sběratelé primek, jsou tu fandové a sběratelé casii a taky fandové značky damasko, seiko atd atd. Tak stejně je tady spousta majitelů a fandů značek jako je rolex, jlc, pateku a jiných. Tak vůbec nechápu, proč to někoho tak sere, že někdo má rád a vlastní rolex a mercedes. Nevím jestli se nepletu, ale mám pocit že jsou to možná ex streetovy suby a když je tu dával on nikomu to nevadilo. Já osobně jsem velký fanda pěkných aut a pěkných hodinek, jen prostě dost často cítím jak okolí sere, že člověk má pěkné auto nebo pěkné hodinky. Řídím se celej život heslem : přej a bude ti přáno. YPOvy veselé a vtipné příběhy z MHD mám rád a rád se u nich zasměju, ale tady několik lidí zcela zbytečně šije do elsona. Jasně , může to tu působit trochu jako chlubící vlákno, ale kdo z nás se sem tam rád nepochlubí? To jsou prostě ty drobné nuance, jako třeba jen popisek, se kterým přidáš suby ve zlatě ty a ze kterého je cítit tvoje přirozená skromnost a radost z nich, a se kterýma je tady postuje kolega... :-) Tohle vlákno je prostě směšné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To jsou prostě ty drobné nuance, jako třeba jen popisek, se kterým přidáš suby ve zlatě ty a ze kterého je cítit tvoje přirozená skromnost a radost z nich, a se kterýma je tady postuje kolega... :-) Tohle vlákno je prostě směšné...golden suby su cista esencia skromnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) elson - posledni fotka nahodou dobra pokud jsi smoula Me ani Rolexky ani Mercedesy neserou i kdyz me oboji nechava klidnym. Fakt je ten, ze vetsina fotek stoji za vylizkapsu, ale muzes napsat SZ kuncakovi, ten do digitalni fotografie dela, tak urcite ochotne par tipu preda (Martine sorry ale musel jsem) peace Upraveno 24. října 2018 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 No věř mi, že 90% lidí ti neuvěří přirozenou skromnost s full goldama na ruce :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja taky nejsem dobrej fotograf a někdy nacvakam 20 fotek a vyberu tu jednu co je jakš takš :-) Budu muset k Martinovi na kurz foceni s 5110 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Nebudte takovy citlivky ne? Trocha kritiky jeste nikoho nezabila, navic Ypo je vtipnej At se elson chlubi cim chce, ale prohlasovat ty maznuty mobilcvaky za pekny fotky? Trocha sebereflexe by neuskodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Ja jsem to taky nechápal. Je to fórum fandů hodinek, jsou fandové a sběratelé primek, jsou tu fandové a sběratelé casii a taky fandové značky damasko, seiko atd atd. Tak stejně je tady spousta majitelů a fandů značek jako je rolex, jlc, pateku a jiných. Tak vůbec nechápu, proč to někoho tak sere, že někdo má rád a vlastní rolex a mercedes. Nevím jestli se nepletu, ale mám pocit že jsou to možná ex streetovy suby a když je tu dával on nikomu to nevadilo. Já osobně jsem velký fanda pěkných aut a pěkných hodinek, jen prostě dost často cítím jak okolí sere, že člověk má pěkné auto nebo pěkné hodinky. Řídím se celej život heslem : přej a bude ti přáno. YPOvy veselé a vtipné příběhy z MHD mám rád a rád se u nich zasměju, ale tady několik lidí zcela zbytečně šije do elsona. Jasně , může to tu působit trochu jako chlubící vlákno, ale kdo z nás se sem tam rád nepochlubí?To si jako fakt myslíš, že tady někoho sere, že má ten elson rolexky?? Není to spíš to hyperburanský entrée, co předved ve svým prvním příspěvku...? Nějaký ohánění se závistí považuju za argumentační faul, dobrej pro malý děti. Nic, du se pro uklidnění mrknout na fotku Šebrdleho od Povidláčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Taky neznám nikoho, kdo v roce 2018 závidí kolotocarsky rolexy, medvěda, teplakovku a zlatý retiazky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Chcel som sa opýtať že čo vlastne majú spoločné zlaté Rolexy a kolotoče? Už som to počul viac krát ale neni mi to jasné Upraveno 24. října 2018 uživatelem Pali11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 To víš že né :-) v čr se jsem se se závistí a nepřejícností ještě nesetkal jen dvě auta klíčem dookola. X5 a A8 nám na sídlišti všichni přáli :-) a tady? to už vůbec né, tady je 100% gentelmanu a o tom co se stalo na posledním srazu s roládama jednoho člena se raději ani nebudu bavit. Stačí si jeho postů nevšímat pokud se někomu nelíbí a né psát cosi o tom, že je gangster.....Neříkám, že vše prezentoval šťastně, ale nebylo třeba do něj tolik střílet. Pár lidí si toho všimlo, nejen já. Ostatně ze mě tady taky na začátku několik lidí udělalo prodejce fejků ....., samozřejmě, že lživě. Toď argument pro malé děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Taky neznám nikoho, kdo v roce 2018 závidí kolotocarsky rolexy, medvěda, teplakovku a zlatý retiazky :-) aha, tak hosi vsetci si do najblizsej smrti pametajme - zlate suby=kolotoc. taky nazor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Chcel som sa opýtať že čo vlastne majú spoločné zlaté Rolexy a kolotoče? Už som to počul viac krát ale neni mi to jasné to nechaj tak, to pochopi len zopar vyvolenych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Jezis, kdo dává fotky na veřejný forum, jde s kůží na trh, ne? Nebo čeká, ze tady budeme plácat po zádech a volat ?asaaachhhh, Rolexy s Medvěd, aaachhhh?. Holt nekdo ma jinej názor a dava ho najevo. To na verejnejch fórech bejva. Kdo to neustojí, ma smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 aha, tak hosi vsetci si do najblizsej smrti pametajme - zlate suby=kolotoc. taky nazor...Názor je názor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Frantíku, zajdi si někdy na kolotoče, třeba s vnučkou a napiš nám tu, kolik kolotočářů ( kromě kočkovic ) bude mít na ruce zlaty keramický suby. Když projedeš všechny poutě v čr tak je podle mě nepotkáš. Řekl bych , že 90% kolotočářů bude mít obrovský invicty žluté barvy nebo žluté daytony o průměru 45 mm, tomu já říkám kolotoče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Tak Jo :-) Upraveno 24. října 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se