midloch Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Jasne u STi tomu verim ale u 2,0 jezdim za 11 a mam 60 litrovou nadrz Jasan, Impreza je skvělé auto, technický skvost. Jediné na čem by měli japončíci zapracovat je rozhodně design a použití materiálů v interiéru, zpracování je na poměrně slušné úrovni. Kolikrát si říkám, že nenajmou nějakýho itala, aby jim něco aspoň trochu emocionálnějšího načrtnul. Prodeje by se jim zvedly do jiných čísel. Ale celkově vzato jsem pořád Subaru fan (však mám svůj mobil pořád na krku na Subaru šňůrce )
no-one Odesláno 24. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Jasný, ale jak mám prolítat víc času než mám? ))) Dostatečný rozpočet na leteckou sezónu neexistuje . Hodně štěstí při výběru
B.F.G. Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Jasan, Impreza je skvělé auto, technický skvost. Jediné na čem by měli japončíci zapracovat je rozhodně design a použití materiálů v interiéru, zpracování je na poměrně slušné úrovni. Kolikrát si říkám, že nenajmou nějakýho itala, aby jim něco aspoň trochu emocionálnějšího načrtnul. Prodeje by se jim zvedly do jiných čísel. Ale celkově vzato jsem pořád Subaru fan (však mám svůj mobil pořád na krku na Subaru šňůrce ) OT: Nová Impreza je možná technický skvost, ale jinak je to dizajnový HUMUS. Horší jak 10 let starý korejec. Tribeca byla hezká, no nezmršili ten čumék se slovy facelift? Sou to hovada. Ještě dodrbou Legacy a už se na ně ani nepodívám.
rorda Odesláno 24. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2008 Nemá to tu bejt diskuze o leteckejch hodinkách?!?
Jacobs Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Jasan, Impreza je skvělé auto, technický skvost. Jediné na čem by měli japončíci zapracovat je rozhodně design a použití materiálů v interiéru, zpracování je na poměrně slušné úrovni. Kolikrát si říkám, že nenajmou nějakýho itala, aby jim něco aspoň trochu emocionálnějšího načrtnul. Prodeje by se jim zvedly do jiných čísel. Ale celkově vzato jsem pořád Subaru fan (však mám svůj mobil pořád na krku na Subaru šňůrce ) Vis jakou praci dalo vysvetlit nastavajici zene a matce ze Octavia a Golf Combi nejsou to prave orechove ( co bys cekal od holky co se ji tehdy v Oriose na te akci nelibily zadne z tech hodine- ze pry byly prilis masivni a misty vulgarni)? Muzu rict ze design sice neni jeste to prave ale materialy vevnitr se proti minule generaci podstane zlepsily .
midloch Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2008 Nemá to tu bejt diskuze o leteckejch hodinkách?!? To jo, ale faktem je, že 911 a Impréza jsou auta co skoro lítají
cigi Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 (upraveno) možná lítaj, midlochu, předpokládám, že to tvoje 911 nadnášej i ty breile, ale v autech se nevyznám.... za to si myslím, že kapku vidím do dizajnu a řeknu ti, máš dobrej vkus, jedny z posledních osobitých skvostů v autodizajnu, co jsou k mání. tý brďo, vomrk jsem aero expo v praze - tedy jen fotky, ale muselo to stát za to - krááásný letadla! hele no-one, jestli vono i vo to, na čem ten čas prolítáš - v 911 řekněme..... s blondýnou nebo bez.... Upraveno 28. dubna 2008 uživatelem cigi
Pekos Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 možná lítaj, midlochu, předpokládám, že to tvoje 911 nadnášej i ty breile, ale v autech se nevyznám.... za to si myslím, že kapku vidím do dizajnu a řeknu ti, máš dobrej vkus, jedny z posledních osobitých skvostů v autodizajnu, co jsou k mání. tý brďo, vomrk jsem aero expo v praze - tedy jen fotky, ale muselo to stát za to - krááásný letadla! hele no-one, jestli vono i vo to, na čem ten čas prolítáš - v 911 řekněme..... s blondýnou nebo bez.... V 911 můžeš mít i blondýnu bez! Výhoda těchto ??? autíček!
oldakolda Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Ahoj. Já si přisadím. Řeším podobný "problém" Vybírám mezi BREITLING AIRWOLF, OMEGA SPEEDMASTER PROFESSIONAL, FORTIS B-42 PILOT PROFESSIONAL CHRONOGRAPH GMT a GLYCINE AIRMAN Už teď vím, že výběr bude ukrutně těžký. Subjektivně mi nejhezčí připadají právě AIRWOLFY (na živo vypadají ještě mnohem líp než na fotce - jsou krásný), pak asi OMEGA a FORTIS (taky moc pěkný kousky) Jen bych dodal, že profesionální pilot také nejsem. V létání je nejspíš ani moc nevyužiju V současné době si dělám výcvik PPL na Cessna 150 (jinak jsem bývalý plachtař). Hodinky vybírám především podle designu a určité "příslušnosti" k létání. Jaké se líbí vám?
cigi Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 všechny. Jestli chceš chronograf, jednoznačně speedmastery. Jesli ho nechceš, tak airmany.
Snow Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Starý dobrý ironik cigi to již jednou vzpomínal, jediné pořádné hodinky jsou Glycine Airman . Upraveno 1. května 2008 uživatelem thesis
oldakolda Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 Jo .. ty Airmany jsou fakt moc hezký. Ale trochu mě odrazuje ten 24. ciferník
jovani Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 (upraveno) ... Starý dobrý ironik cigi to již jednou vzpomínal, jediné pořádné hodinky jsou Glycine Airman . ... ked GLYCINE, tak jedine GLYCINE Airman 17 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. května 2008 uživatelem jovani
SAS Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Glycine je krásný, jen si je potřeba zvyknout na 24hod ciferník. Ale když chce někdo chronograf, co zkusit tyhle. Krásně čitelné včetně chronografu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snow Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) Glycine je krásný, jen si je potřeba zvyknout na 24hod ciferník. Ale když chce někdo chronograf, co zkusit tyhle. A co tyhle ? Fungl nový model od mé dvorní značky Glycine, Glycine Airman 7 , to je stroj , moc pěkný chronograph, že ? Upraveno 7. května 2008 uživatelem thesis
Baker Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 A co tyhle ? Fungl nový model od mé dvorní značky Glycine, Glycine Airman 7 , to je stroj , moc pěkný chronograph, že ? Moc pekne, akorat jsou to velky potvory, 46mm bez korunek
SAS Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 A co tyhle ? Fungl nový model od mé dvorní značky Glycine, Glycine Airman 7 , to je stroj , moc pěkný chronograph, že ? Moc hezké, jen už trochu ztrácí na přehlednosti.
no-one Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2008 Tak jak se výběr vyvíjí?!? No, tak já už mám objednáno Breitling AirWolf - šedý ciferník a ocelový tah. Nakonec jsem koupil u Altmana a nezbývá než ještě DLOUHÉ 3 týdny čekat No nemůžu se dočkat
tedwine Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Odesláno 9. května 2008 No, tak já už mám objednáno Breitling AirWolf - šedý ciferník a ocelový tah. Nakonec jsem koupil u Altmana a nezbývá než ještě DLOUHÉ 3 týdny čekat No nemůžu se dočkat gratulujem, pekný výber, prajem ti aby si bol velmi spokojny! Mam "intimnu" otazku, dali v kameňáku nejaku zlavu? Nahod potom foto do sekcie nove prirastky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se