Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Fortis hezký, ale ukaž mi u nich model, který toho umí tolik co B1/Airwolf ???

Jasně,že žádný x to neumí ani žádný Breitling model ;) - psal jsem o mechanických hodinkách (asi blbě) :)

• Odpovědi 176
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jasně,že žádný x to neumí ani žádný Breitling model ;) - psal jsem o mechanických hodinkách (asi blbě) :)

Ne. to je OK, ja si jenom myslím, že 7750 je sice dobrý stoj, ale jsou jiné, které toho umí v letadle víc....jinak Fortisy jsem měl troje, a taky si na ně nemůžu stěžovat. :-)

Odesláno

No jo, Cyber, je mi to jasný, ale já znám letce, co lítaj za jiných podmínek: starší stavebnice a motor z tráboše, co vyměnil za starší opravenou tatramatku. Zapřáhne za polskýho fiata a trádá na domovské letiště ukryté v kukuřici. Natánou se palubní prim autotime a letí se do nebes! A pak už jen ten pot....... Myslím, že za jedny breitling bys to měl sakumprásk i s benzínem na rok.

Odesláno

Taky se zapojím do této plodné diskuze..Určitě na prvním místě BlackBird..Mám chronomatEvolution a ted už bych si raději koupil tyto..Zaprvé mají trošku jiný kalibr(než evolution) a zadruhé to datum na 12 je prostě nádhernéééééééé...

Jo a celodenní nošení kusu železa na ruce ti spíše říká, že tam máš něco pořádného...Prostě Breitling...

Odesláno
Rozhodně bych před breilema dal přednost glycinům, fortisům, nebo MVS longinům- tyhle hodinky pro mě představují letectví. S breitlingy mám spojenou jen reklamu s pilotem. Snad ty quarzky se dají použít bez sebezešměšnění. Zdají se mi ale do kokpitu pekelně drahý pro někoho kdo chce lítat a ne být viděn létající..... Volil bych laciný casio.

Opět nesmyslná diskuze kterou tady rozpoutáváš, ať chceš nebo ne tak B je průkopníkem leteckých hodinek a inovátorem multifunkcí pro piloty od roku 1884. Naprostá většina lidí má B spojeno s letectvím a také drahými hodinkami.

Stejně jako když řekneš Porsche, tak se okamžitě vybaví rychlá sportovní luxusní auta a to přes to, že vyrábí pseudo-nesmyslnou káru SUV Cayenne.Na tom nezměníš nic i kdyby jsi se tady na hlavu stavěl a dělal kotrmelce! :wallbash:

Odesláno
Opět nesmyslná diskuze kterou tady rozpoutáváš, ať chceš nebo ne tak B je průkopníkem leteckých hodinek a inovátorem multifunkcí pro piloty od roku 1884. Naprostá většina lidí má B spojeno s letectvím a také drahými hodinkami.

Stejně jako když řekneš Porsche, tak se okamžitě vybaví rychlá sportovní luxusní auta a to přes to, že vyrábí pseudo-nesmyslnou káru SUV Cayenne.Na tom nezměníš nic i kdyby jsi se tady na hlavu stavěl a dělal kotrmelce! :wallbash:

no jo len skoda ze to B neni uz co byvalo....ja som minule pozeral vintage B a keby mi nevadil nejaky ten skrabancek a ze ich uz niketo nosil tak pojdem do nejakeho vintage modelu

Odesláno

Midlochu, jaké multifunkce využívali piloti v roce 1884? :D :D :D

Odesláno
Midlochu, jaké multifunkce využívali piloti v roce 1884? :D :D :D

B jsou mozna nej,ale ma je kazdej taxikar(fakes) kamos naladil Becka za 140 koliku po sleve a i znalci to typujou na fake,nebot na to sroubama nevypada (a vzdy po nich touzil),ted je trochu zklaman,o funkcich nemuze byt rec comp je comp.Resume-bud to mas v sobe nebo ne a na image se vy..r.

Odesláno
B jsou mozna nej,ale ma je kazdej taxikar(fakes) kamos naladil Becka za 140 koliku po sleve a i znalci to typujou na fake,nebot na to sroubama nevypada (a vzdy po nich touzil),ted je trochu zklaman,o funkcich nemuze byt rec comp je comp.Resume-bud to mas v sobe nebo ne a na image se vy..r.

Každej taxikář má fake Rolex nebo Omega a i B no a co? To je jako špatná značka? Když se tady před pár lety nosily fake hugo boss nebo fake bot adidas tak to jsou značky na image a jsou špatný?

Znalec a myslí si že je to fake, to musí být opravdoví znalci...

BTW hodinky, zejména mechanický jsou hlavně o image a pocitu jinak by stačily plastový digitálky.

Odesláno

Tak,tak u nás ve fabrice jsem asi jedinej soustružník s Breitlingama pod sepraným montérkovým rukávem, na image se*u ! :thumbsup_anim:

Odesláno
Každej taxikář má fake Rolex nebo Omega a i B no a co? To je jako špatná značka? Když se tady před pár lety nosily fake hugo boss nebo fake bot adidas tak to jsou značky na image a jsou špatný?

Znalec a myslí si že je to fake, to musí být opravdoví znalci...

BTW hodinky, zejména mechanický jsou hlavně o image a pocitu jinak by stačily plastový digitálky.

OK ,ale pokud vim tak chtel tady nekdo poradit s vyberem ,je to jen muj nazor pro nerozhodnyho zajemce u stolu by ses fakt pobavil myma zazitkama s odbornikama(a zerou je i tady) , a co se tyce neceho co ma 100 -letou tradici a dusi tak o tom nepochybuju.

Odesláno
OK ,ale pokud vim tak chtel tady nekdo poradit s vyberem ,je to jen muj nazor pro nerozhodnyho zajemce u stolu by ses fakt pobavil myma zazitkama s odbornikama(a zerou je i tady) , a co se tyce neceho co ma 100 -letou tradici a dusi tak o tom nepochybuju.

Pak je vše ok a zakopávám válečnou sekeru :angel:

Odesláno
no jo len skoda ze to B neni uz co byvalo....ja som minule pozeral vintage B a keby mi nevadil nejaky ten skrabancek a ze ich uz niketo nosil tak pojdem do nejakeho vintage modelu

No Brejtling to už není co bejvalo, to je jasná věc ;) , taky Omegy už nedělají ty pořádný cibule na řetízku, co se vešly do každý vestičky, ani Brequet už nedělá ty super hodinky na kličku, ale jen samý odfláklý kousky, IWC to taky šulí, žádný mosazný pouzdra a plastový sklíčka.....holt je divná doba.... všechno je navíc oversize ( nad 34mm) :-(

Odesláno
No Brejtling to už není co bejvalo, to je jasná věc ;) , taky Omegy už nedělají ty pořádný cibule na řetízku, co se vešly do každý vestičky, ani Brequet už nedělá ty super hodinky na kličku, ale jen samý odfláklý kousky, IWC to taky šulí, žádný mosazný pouzdra a plastový sklíčka.....holt je divná doba.... všechno je navíc oversize ( nad 34mm) :-(

:thumbsup_anim: Líp bych to neřek! A navíc auta se už taky nestartujou na kliku a mají reflektory místo lucerniček!

Odesláno

Díky, díky :thumbsup_anim:

Tak jsem o víkendu popřemýšlel a zdá se, že mám jasno.

O značce pro mě nemá smysl diskutovat, B je pro mě srdeční záležitost, protože:

1) Breitling mám odjakživa spojený s piloty a létáním

2) Vždy jsem se říkal, že až si budu kupovat pořádný hodinky, budou to Breitlingy :)

No, takže nakonec zřejmě koupím AirWolf (buď s šedým nebo modrým ciferníkem - hezký jsou oboje),

protože ty krom denního nošení můžu využít i v letadle :) No a tím získám čas, na rozhodnutí

zda a jaký si pořídím mechanický hodinky. Jestli to bude BlackBird, nebo něco od jiné značky (to budu mít

čas si je pořádně projít, ale nakonec to bude stejně asi ten BB).

Nejlepší cenu mi dali u Altmana. Je o cca 13tis. dražší než watch.de ale s koupí hodinek přes net nějak

nemám zkušenosti. Nerad bych vyhodil peníze za plagiát :) Jaký s tím máte zkušenosti? Nebo se tam

dá dojet/doletět? Občas bývám v Nurembergu, takže kdyby tam něco bylo ... ušetřených pár tisíc se dá

vždycky investovat jinde :thumbsup_anim:

Odesláno
Díky, díky :thumbsup_anim:

Tak jsem o víkendu popřemýšlel a zdá se, že mám jasno.

O značce pro mě nemá smysl diskutovat, B je pro mě srdeční záležitost, protože:

1) Breitling mám odjakživa spojený s piloty a létáním

2) Vždy jsem se říkal, že až si budu kupovat pořádný hodinky, budou to Breitlingy :)

No, takže nakonec zřejmě koupím AirWolf (buď s šedým nebo modrým ciferníkem - hezký jsou oboje),

protože ty krom denního nošení můžu využít i v letadle :) No a tím získám čas, na rozhodnutí

zda a jaký si pořídím mechanický hodinky. Jestli to bude BlackBird, nebo něco od jiné značky (to budu mít

čas si je pořádně projít, ale nakonec to bude stejně asi ten BB).

Nejlepší cenu mi dali u Altmana. Je o cca 13tis. dražší než watch.de ale s koupí hodinek přes net nějak

nemám zkušenosti. Nerad bych vyhodil peníze za plagiát :) Jaký s tím máte zkušenosti? Nebo se tam

dá dojet/doletět? Občas bývám v Nurembergu, takže kdyby tam něco bylo ... ušetřených pár tisíc se dá

vždycky investovat jinde :thumbsup_anim:

Watch.de je spolehlivý obchod, prověřený reprezentativním vzorkem mých tří kamarádů. Na druhou stranu - Altman je prodejce, který maximálně vychází vstříc svým zákazníkům. Slušný, komunikativní, férový. Já osobně bych volil Altmana.

Odesláno

No jo, no-one, jsi teprve nedávno nakažený zdejším virem, je jasný, že máš breitling spjatý s letectvím. To je prvoplánové mladické poblouznění, které vytrvale drží jen midlocha, což ovšem budí moje uznání. Vyčkal bych, zalistoval tu, počkal, co si třeba cyber koupí za měsíc :) ....

Midlochu, to porsche jsi dal za dobrý příklad - oni skutečně dřív byli synonymem autosportu, ale dneska, sorry, když se řekne porsche, tak si představim blondýnku, jak si v růžový devětsetjedenáctce vytřásá kosti a vnitřnosti cestou na nákup do paládia. Nedůstojné, ale pravdivé. Závodníci na jižní spojce mají impreézy, že jo!

breitling je pro obecné publikum synonymem leteckých hodinek, ale pro zdejší fajnšmekry?? Jako já, třeba ?? :D :D :D Nemůžu se zbavit dojmu, že v brailích je pilot malinko overdressed, asi jako potápěč s bombama v seadwellerech, neřku-li paneraích :). Vidím tuhle jedinou výhodu, zde mnohokrát zmiňovanou - spojíš dva koníčky a taky to dobře působí navenek (na cestující v dopravním jetu , třeba). Můj osobní pocit víc zahřejou airmany, longiny. Jináč žlutý emergency, to je fakt pošušňáníčko.

Odesláno

Na nic nečekej, cigi je ode dávna nakažený virem anti B, B je a bude značka která je spojena s letectvím a se skvělými hodinkami vůbec.

Tvůj příklad z růžovým 911 je sice zábavný, ale nic neříkající, pokud se chceš o majitelích tohoto skvělého nářadí dozvědět víc, tak ti doporučuji tuto http://moje.auto.cz/supermike/nema-prezdivku.html nejlepší recenzi na moje auto majitele Turba z Brna je to opravdový gurmán, který prošel mnoha a mnoha skvělými auty.

Příklad zněl na nesmyslné SUV pošli mi prosím tě nějaké fotky té růžové 911 s tou blondýnkou, moje mladá která má auta taky ráda se sice v mé 911 svezla, ale řídit ji rozhodně nehodlá, je to bestie která ti udělá z lýtka levé spojkové nohy pořádný sval...

Jinak tady http://www.youtube.com/watch?v=kw1xI9GPCqA sem si byl trochu zajezdit v Sosnové, přesto že bylo trochu mokro, tak drifteři v STičkach zůstali v zadu :evil:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...