no-one Odesláno 11. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2008 gratulujem, pekný výber, prajem ti aby si bol velmi spokojny! Mam "intimnu" otazku, dali v kameňáku nejaku zlavu? Nahod potom foto do sekcie nove prirastky. Díky. No jo ... nakonec jsme se domluvili na cca 15% slevě Nevím, jestli by šlo ještě smlouvat víc, já jsem již byl spokojený a hlavně na nějaké velké smlouvání nějak nemám povahu )
tedwine Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 Díky. No jo ... nakonec jsme se domluvili na cca 15% slevě Nevím, jestli by šlo ještě smlouvat víc, já jsem již byl spokojený a hlavně na nějaké velké smlouvání nějak nemám povahu ) 15% to je paráda... globálne myslené, záleží na tom , či nemaju pultové ceny premrštené oproti konkurencii.. inak super, ja trošku lutujem, že som prepadol chronomagu a vhupol nejako bez dlhšieho rozmýšlania do Carrer... teda nie, že by som nebol spokojny, no neskoro som si uvedomil, že strýko posobí dlhodobo v dubai a mohol mi priniest s malým doplatkom pekného breitlinga. Tak nabudúce
railmaster Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 ... ja trošku lutujem, že som prepadol chronomagu a vhupol nejako bez dlhšieho rozmýšlania do Carrer... Osobne ma Carrery vo výklade na prvý pohľad zaujali viac, ako ponuka Breitlingu. Pri neskoršom porovnávaní pre a proti to bolo zložitejšie.
tedwine Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Odesláno 13. května 2008 Osobne ma Carrery vo výklade na prvý pohľad zaujali viac, ako ponuka Breitlingu. Pri neskoršom porovnávaní pre a proti to bolo zložitejšie. No, záleží od toho aká bola konkretna ponuka Breitlingu.
no-one Odesláno 16. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2008 No tak mi právě volali z Altmana, že hodinky jsou na místě )) Takže razim do Plzně Nakonec jim to teda trvalo pouze příjemných 10dní a ne avizovaný "měsíc a něco".
old black Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 No tak mi právě volali z Altmana, že hodinky jsou na místě )) Takže razim do Plzně Nakonec jim to teda trvalo pouze příjemných 10dní a ne avizovaný "měsíc a něco". Kde jsou fotky, stavil ses v Plzni na pivo?
no-one Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Kde jsou fotky, stavil ses v Plzni na pivo? No, už to jdu fotit Hodinky jsou fakt nádherný ... jsem naprosto spokojenej a šťastnej. Akorát jsem pro ně byl v sobotu, takže tam nebyl hodinář a tak nemám zkrácený tah. No, ale to už do čtvrtka vydržím. Hlavně že jsou doma PS: no .. jasně, že jsem si pivko dal. Plzeň je můj druhý (nebo první?) domov Takže mám pár oblíbených hodpůdek. Tentokráte jsem nešel moc daleko a polknul oběd u Salzmanů
Baker Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 takže tam nebyl hodinář a tak nemám zkrácený tah. Ty nemas na tahu sroubovaci osicky, to si prece zkratis sam.
no-one Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Ty nemas na tahu sroubovaci osicky, to si prece zkratis sam. Aha Tak to neumim Mě rovnou řekli ať přijdu až tam bude hodinář, o tom, že bych si ho mohl zkrátit sám se mi neodvážili zmínit. Asi nechtěli abych je hned ztratil
Baker Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 (upraveno) Aha Tak to neumim Nic na tom neni, pokud mas jemny sroubovacek, povol sroubek a osicka povoli. Hlavne to delej na nejake podlozce, ty sroubky se velice spatne hledaji v koberci Edit: Obrazek s postupem Upraveno 19. května 2008 uživatelem Baker
no-one Odesláno 20. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Takže házím sem nějaké fotky Sem opravdu nadšený, takže je na místě, poděkovat všem za dobré rady a tipy. Při výběru rozhodně pomohli Plus pár dalších fotek - moje velká radost z robalování http://airwolf.koldinsky.eu
Baker Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 (upraveno) Plus pár dalších fotek - moje velká radost z robalování http://airwolf.koldinsky.eu Gratuluju. Ten odkaz nefunguje - Přístup odmítnut! Upraveno 20. května 2008 uživatelem Baker
tedwine Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Takže házím sem nějaké fotky Sem opravdu nadšený, takže je na místě, poděkovat všem za dobré rady a tipy. Při výběru rozhodně pomohli Plus pár dalších fotek - moje velká radost z robalování http://airwolf.koldinsky.eu perfektne! ako hodinky, tak aj fotky.. prajem vela radosti pri uzivani.
no-one Odesláno 20. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Gratuluju. Ten odkaz nefunguje - Přístup odmítnut! Už by měl
spiderer Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Gratulace, pekny fotky Hodinky na ruce vypadaji majestatne
Cyber Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Už by měl Gratuluju! Myslím, že jsi zvolil výborně. Ten Grey ciferník je taky výborný. A druhé budou Skyracery :-) ??? Ať se Ti s nima skvěle lítá...
cigi Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Kráásně svítěj ty dislaye - celkově dost dobrý. Až teď si všímám, že ke chronografu se vlastně fajn hodí ta zeměpisná luneta, nezdvojuje funkce. Ty stupnice kolem ciferníku jsou opravdu logáro, nebo co přesně? Kupodivu mi tam až tak nevadí, protože jim to dává takovej breitlingovskej retroromantickej amatérskoleteckej nádech. Jen na ten plastickej ciferník a na tu turbínu na dýnku bych si bohužel nezvykl. Zvlášť, když je ten ciferník menší o ty (logaritmický?) stupnice, má uřízlý indexy, do toho to zlatý železničářsko-námořnický okřídlený B a strohé dispaye ze semdesátých let - pátý přes devátý. Cyber - jak se ti to může líbit? Upraveno 21. května 2008 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se