budo Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Zajímalo by mne, jestli je někdo máte. A vaše osobní zkušenosti? Ideálně kde by se daly vidět naživo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Ahoj, máme na prodejně světlejší (levnější) variantu Casio PRG 650-1. Ty tvoje by byly na objednání. Ale pro představu o velikost, funkcích a celkovém dojmu by to mohlo stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Já mám 6600, mají navíc RC a nestojí o moc víc. Za mě dobrý, chtěl jsem něco, co nebudu muset řešit v rámci natahování a seřizování, vezmu a jdu. A jak velikost, tak ovládání na jedničku.Možno ukázat Olomouc a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 4. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Super :-)Přes Olomouc bych měl jet příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Super :-)Přes Olomouc bych měl jet příští týden.Tak jsi vítán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 5. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Jiří Štencek ahoj, promiň, asi jsem Tvou zprávu přehlédl. Díky za informaci. Do Prahy se zase tak často nedostanu (resp do centra). Ta varianta 650 je pro mne lákavější. To, že indexy nejsou celé bílé, se mi líbí víc a méně to ruší celkový vzhled hodinek, který bych rád udržel co nejvíce v černém military designu. To je asi ale jedno. Funkce budou stejné. Můžu se Vás obou zeptat, jak je na tom s funkčností countdown? Zejména ve srovnání s možnostmi, které jsou popsané tady (https://bit.ly/2wHucGI):"Rozsah timeru (countdown) je až 24 hodin, pro mne je to velmi zajímavý rozsah. Vývojáři Casio pro nás dokonce připravili několik hodnot, ze kterých lze jednoduše vybírat ? 1, 3, 5, 10, 15, 30, 45, 60 minut. Samozřejmě si můžete nastavit svoji (custom) hodnotu. A to nejen v rozsahu hodin a minut, ale tyto hodinky jako jedny z mála umožňují i nastavení sekund. Ukončení měřeného intervalu může být trojí ? buď hodinky jen zapípají (10×) a tím vše končí, druhou možností je automatické opakování (repeat) intervalu až do ručního zastavení (ale jen úsek do 60 minut). A uchvátila mne třetí možnost, kdy po skončení intervalu hodinky zapípají a automaticky se zapne samostatný chronograf! Takže pokud si třeba spustíte upozornění do začátku (nebo konce) pracovní doby, tak rovnou vidíte, o kolik jste přišli pozdě (nebo přetahujete)."A máte třeba nějaké srovnání stran přesnosti vůči Suunto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Zajimavy dotaz, hned jak budu ve firme, tak to s kolegy otestujeme a dam vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se