Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Pootočíš lunetou a stane se co, prosím pěkně?

Já myslím, že se nestane zhola nic.

Luneta nemá žádnou návaznost na čísla (indexy) a GMT ručku tam také nevidím.

Má návaznost, čas v daném městě odpovídá údaji na indexu naproti názvu. Proto je luneta otočná. Např. Prahu si nastavíš proti 12 a zjistíš pohledem, že v N.Y. je 6 hodin ráno. Občas se to hodí, když třeba telefonuješ do Států, abys lidi nebudil ve 4 ráno. Na konkrétní fotce je např. v Ženevě 7 hodin ráno, v N.Y. 1 hodina po půlnoci.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
Pootočíš lunetou a stane se co, prosím pěkně?

Já myslím, že se nestane zhola nic.

Luneta nemá žádnou návaznost na čísla (indexy) a GMT ručku tam také nevidím.

Aha, to je blbost. Tak před zjištěním času je třeba to kalibrovat : ). Když jsou tři hodiny, najedu nad hodinovku nad index trojky městem, kde se právě nacházím. V tu chvíli můžu vědět, kolik je v ostatních pásmech.

Odesláno
Má návaznost, čas v daném městě odpovídá údaji na indexu naproti názvu. Proto je luneta otočná. Např. Prahu si nastavíš proti 12 a zjistíš pohledem, že v N.Y. je 6 hodin ráno. Občas se to hodí, když třeba telefonuješ do Států, abys lidi nebudil ve 4 ráno. Na konkrétní fotce je např. v Ženevě 7 hodin ráno, v N.Y. 1 hodina po půlnoci.

Nevšiml jsem si, že tohle vlákno pokračuje další stránkou.

Odesláno

Tak pánové koukám, že jste na to kápli. A já na ně čucim už dva měsíce a nedojde mi to :wallbash:

No nic, hlavně, že jsme to dali dohromady. Teď už začínám věřit i tomu, že u ponorkovejch Raket jde v lunetě o rozdělení směn.

P.S. Ty časový pásma jsem vyzkoušel a funguje to s jednou vyjímkou a tou je letní čas - to se musí hodina přidat.

• po měsících...
Odesláno

a my na čas jinde ve světě máme v kanclu 6x hodiny...by sme nevolali třebas do Jižní Karolíny když tam maj půlnoc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...