sandiego Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) Zdravím všechny Moc zajímavé fórum, od doby co jsem ho objevil, jsem ho přečetl skoro celé (pěkná fuška...:-) Rád bych vás poprosil o komentáře k těmto hodinkám: Oris TT1 Divers Titan Chronograph 300m, vím že se to tady probíralo už několikrát viz New Milisovo vlákno ORISxEPOSxEDOX a jiné, a že je relativně často doporučujete, ale co mi je divné, že jsem nenašel nikoho kdo by je na fóru měl. Vím že je tady minimálně jeden Costa, jeden Regulateur a několik diving "dejtů", ale konkrétně tímhle chronographem se tu nikdo nechlubil. Proč? Je k tomu nějaký konkrétní důvod? Kolik je tady vlastně na fóru majitelů? Poreferujte prosím Hodně se těmhle hodinkám vyčítá soudkovité pouzdro, které mně teda nevadí, spíš naopak - hodinky s průměrem 44mm nevypadají na ruce tak veliké (menší luneta) Další je to nestandardní uchycení tahu, čili nemožnost měnit řemeny, ale to se mi také nezdá jako taková tragédie... A poslední věc je samotné titanové pouzdro, jednoznačně jsem nepochopil jestli jdou z něho odstanit případné škrábance? O oceli je toho tady napsáno dost, ale o renovaci titanu nic moc, teda jestli je alespoň částečně možná? Takže jestli vás můžu poprosit o další pro a proti, případně i jiné návrhy ve stejné kategorii a cenové relaci. Všem děkuji za jakékoli reakce Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem sandiego
Snow Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 K hodinkám, které jsou vyrobené z titanu Ti toho moc neřeknu, protože mi tento materiál není sympatický, vadí mi jeho lehkost, jsem zvyklý hodinky na zápěstí cítit . Pokud by nevadilo ocelové pouzdro je mnoho kandidátů v první řadě samozřejmě Doxa pak Edox, Epos, Glycine, Mido apod. Linky na zmíněné výrobce : DOXA EDOX EPOS MIDO Úplně nový model - Glycine LAGUNARE Certified Chronometer 3000
bedan Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Tedy u toho chronometru Glycine Lagunare jsem nějak nepochopil, na co má ty boční tlačítka.
Snow Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Tedy u toho chronometru Glycine Lagunare jsem nějak nepochopil, na co má ty boční tlačítka. Hodinky mají nebývalé vysoké WR a to 3000m, proto je jedno z " tlačítek " heliový ventil ( tuto rozmařilost miluje cali ) a druhé bude nejspíše sloužit k ovládání lunety . Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem thesis
sandiego Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) K hodinkám, které jsou vyrobené z titanu Ti toho moc neřeknu, protože mi tento materiál není sympatický, vadí mi jeho lehkost, jsem zvyklý hodinky na zápěstí cítit . Pokud by nevadilo ocelové pouzdro je mnoho kandidátů v první řadě samozřejmě Doxa pak Edox, Epos, Glycine, Mido apod. Díky za tipy, na tyhle výrobce jsem už samo koukal Proti oceli nemám vůbec nic, problém je v tom, že modely které se mi líbí, dělají jen titanu... (TT1 divers chr 300m na Ti tahu má lehce pod 150g) Vážně mě překvapuje, že tenhle typ tady pravděpodobně nikdo nemá...asi se všichni zamyslí co za ty prachy můžou mít a koupí nějaké seamastery... Takže asi budu muset být první... Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem sandiego
Snow Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Takže asi budu muset být první... Hádám, že nám ta sekce divers začíná opravdu scházet . Kdybych chtěl být v něčem první na fóru ( nebo si myslím, že bych byl první ), tak bych si koupil : Eterna KonTiki Diver Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem thesis
Z. Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Na tvém místě bych neváhal. TT1 Divers Chronograph jsou nádherné hodinky za dobrou cenu a hned tak někdo je nemá, což bych bral jako plus. Měl jsem je na ruce a sedí skvěle. Jelikož chronograf nepotřebuji, tak jsem si koupil jen TT1 Date, ale pokud bych chtěl chronograf, tak bych jim dal přednost i před Omegami, protože bych za podstatně nižší částku dostal stejnou užitnou hodnotu a (z mého pohledu) zajímavější design.
Z. Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Hádám, že nám ta sekce divers začíná opravdu scházet . Kdybych chtěl být v něčem první na fóru ( nebo si myslím, že bych byl první ), tak bych si koupil :Eterna KonTiki Diver To jsme ale už v jiné cenové relaci....
Snow Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Kdybych chtěl být v něčem první na fóru ( nebo si myslím, že bych byl první ), tak bych si koupil : Eterna KonTiki Diver To jsme ale už v jiné cenové relaci.... O tom není žádná, ale uznej, že by to bylo pěkné první místo .
sandiego Odesláno 22. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 (upraveno) Na tvém místě bych neváhal. TT1 Divers Chronograph jsou nádherné hodinky za dobrou cenu a hned tak někdo je nemá, což bych bral jako plus. Měl jsem je na ruce a sedí skvěle. Jelikož chronograf nepotřebuji, tak jsem si koupil jen TT1 Date, ale pokud bych chtěl chronograf, tak bych jim dal přednost i před Omegami, protože bych za podstatně nižší částku dostal stejnou užitnou hodnotu a (z mého pohledu) zajímavější design. Uvažuji stejně, opravdu hodně se mi líbí design, sedí mi taky pěkně, ale bohužel jsem je neviděl na živo, vždy měli na prodejně jen divers date, nebo Regulateur, ale mně se holt líbí subciferníčky Ta cena je zrádná, TT1 chrono oficiální pro ČR v obchodě (bez slevy) 59K a YPO včera prodával PO za 65K...Mně se ale líbí, že je Oris proti Omegám relativně "neznámá" značka. Apropos ty Kontiky jsou vážne moc pěkné, reserva nátahu by se mi taky líbila, jaká je přibližná cena? Už jsem na ně taky koukal a nepochopil k čemu je to vyklápěcí pouzdro? Upraveno 22. dubna 2008 uživatelem sandiego
Snow Odesláno 22. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2008 Apropos ty Kontiky jsou vážne moc pěkné, reserva nátahu by se mi taky líbila, jaká je přibližná cena? Už jsem na ně taky koukal a nepochopil k čemu je to vyklápěcí pouzdro? Cena je dost drsná, vyklápěcí pouzdro slouží k lepšímu odezírání času pod hladinou .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se