safi Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Tento model jsem si zkoušel v pátek v Palladiu..a úplně mě dostal - skvělý průměr lehce na 40 mm (tušímže 42mm), skvělá čitelnost, antireflex, a hlavně velmi příjemný silikonový pásek... Zdroj Ebay:
Návštěvník YPO Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 ¨safi napsal: ..a úplně mě dostal ... Zdroj Ebay: .... safi ty jedeš
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 To jsou panske nebo damske hodinky?
pindero Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Pěkné, ale ten pásek se asi brzo zašpiní že??
Návštěvník YPO Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 spiderer napsal: To jsou panske nebo damske hodinky? pindero napsal: Pěkné, ale ten pásek se asi brzo zašpiní že?? .... pánové to jsou jedny z nejhezčích hodinek co Fortis stvořil
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 YPO necerti se hned Na me proste pusobi jako damske, ja za to nemuzu a proti Fortisu nic nemam, dokonce o jednech uvazuju, vybiram mezi temito: a Kazdopadne bile hodinky s bilym paskem jsem zatim asi u zadneho chlapa nevidel, ale byvala pritelkyne mela dvoje
Návštěvník YPO Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 spiderer napsal: YPO necerti se hned Na me proste pusobi jako damske, ja za to nemuzu a proti Fortisu nic nemam, dokonce o jednech uvazuju, vybiram mezi temito: Kazdopadne bile hodinky s bilym paskem jsem zatim asi u zadneho chlapa nevidel, ale byvala pritelkyne mela dvoje jasan .... ty hodinky rozhodně nestojí jenom na řemenu - měl jsem je na kovu a byla velká chyba,že mě o ně grga připravil kup si ty vlevo a ty vpravo si ani nezkoušej (je to taková podivná cihla)
landeron Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 ¨safi napsal: Tento model jsem si zkoušel v pátek v Palladiu..a úplně mě dostal - skvělý průměr lehce na 40 mm (tušímže 42mm), skvělá čitelnost, antireflex, a hlavně velmi příjemný silikonový pásek... Zdroj Ebay: nazdo, aj ked ma Fortis zatial neoslovil, tieto maju jednoduchy a zaujimavy dizajn a riesenie s bielym remienkom je vhodnym riesenim na leto.
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) YPO napsal: jasan .... ty hodinky rozhodně nestojí jenom na řemenu - měl jsem je na kovu a byla velká chyba,že mě o ně grga připravil kup si ty vlevo a ty vpravo si ani nezkoušej (je to taková podivná cihla) Me prave bere ta cihla asi vic, ale fakt je ten, ze na ruce jsem je zatim nemel, kazdopadne nejaky ctvercovy hodinky bych chtel - TH Monaco me nejak nevzrusujou a na nic jinyho co by me na prvni pohled zaujalo jsem nenarazil U tech nalevo se trosku bojim toho ze jsou hrozne obycejny a myslim, ze me prestanou hodne rychle bavit a budou lezet na stole se zaprasenym sklickem Jeste uvidim, nijak na dalsi hodinky akutne nespecham, takze se uvidi Co se tyce tech bilych, koukal jsem na ne take na oceli - uplne marny nebyly, ale v bile variante se mi libi mnohem min nez v "zakladni" cerne, ale to je zase vec pohledu na vec. Safi - pokud se ti libi tak do nich bez, nemit Fortisy neni dobry Myslim si, ze jsou to prima hodinky s rozumnym kompromisem cena/kvalita/mozna jeste velikost i kdyz me tech 42mm Fortis masa prislo na 18cm zapesti docela dost Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem spiderer
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 spiderer napsal: Me prave bere ta cihla asi vic, ale fakt je ten, ze na ruce jsem je zatim nemel, kazdopadne nejaky ctvercovy hodinky bych chtel. Michale jdi do nich, ja beru helmu
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Baker napsal: Michale jdi do nich, ja beru helmu Ja je prave chci i s helmou, nejak jsem na to na ebay narazil a diky helme jsem si rekl ze bych je snesl Kdyztak si ji budem pujcovat pokud se rozhodnu Urcite bych s ni udelal par fotek
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 spiderer napsal: Ja je prave chci i s helmou, nejak jsem na to na ebay narazil a diky helme jsem si rekl ze bych je snesl Kdyztak si ji budem pujcovat pokud se rozhodnu Urcite bych s ni udelal par fotek Hlavne az je budes prodavat, tak bez helmy, tu beru ja Jinak par fotek, to je presne ono.
safi Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) akorat maji zcela zasadni chybu...pasek nevoni po vanilce.... P.S. ale jinak jsem normální..opravdu.... Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem ¨safi
Návštěvník YPO Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 spiderer napsal: Ja je prave chci i s helmou, nejak jsem na to na ebay narazil a diky helme jsem si rekl ze bych je snesl Kdyztak si ji budem pujcovat pokud se rozhodnu Urcite bych s ni udelal par fotek Vřele dopročuji před nákupem vyzkoušet na ruce ---- ta helma za to nestojí (a to mám Fortis rád)
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Safi nevadi, das na ne bilou kuzi napustenou vanilkovym olejem
spiderer Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Baker napsal: Safi nevadi, das na ne bilou kuzi napustenou vanilkovym olejem
safi Odesláno 21. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 Jaký je hlavní rozdál mezi řadou: B-42 Marine Master a B42 Diver? Rozdíl mezi B-42 Flieger a Flieger je v robustnosti pouzdra? Stejěn jako u B-42 Pilot Professional a Pilot Professional?
Baker Odesláno 21. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2008 (upraveno) ¨safi napsal: Jaký je hlavní rozdál mezi řadou: B-42 Marine Master a B42 Diver? Rekl bych, ze rozdil je pouze v provedeni ciferniku a barve lunety. Upraveno 21. dubna 2008 uživatelem Baker
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se