jartop Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 jdeteza napsal: Kvarcove hodinky jsou presnejsi. +-3 vteriny denne. Automaty az -5 +25 vterin denne, a vypadaji skoro stejne. Mně se nelíbí, že u quartzových hodinek jde vteřinovka nepřesně na indexy. A pokud stojí 40 tkč... ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdeteza Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 jartop napsal: Mně se nelíbí, že u quartzových hodinek jde vteřinovka nepřesně na indexy. A pokud stojí 40 tkč... ( To se mi take nelibi, obzvlast u drahych hodinek. Asi vyrobci na to nedavaji pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 jdeteza napsal: Kvarcove hodinky jsou presnejsi. +-3 vteriny denne. Automaty az -5 +25 vterin denne, a vypadaji skoro stejne. No, "vypadaji skoro stejne"... Je to jako kdybys řekl že Audi a Trabant vypadaj skoro stejne - obe maji 4 kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdeteza Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 Machovski napsal: No, "vypadaji skoro stejne"... Je to jako kdybys řekl že Audi a Trabant vypadaj skoro stejne - obe maji 4 kola Audi a Trabant vypadaji uplne jinak, hodinky stejne, akorat ten pohyb rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2008 No prave v tom pohybu ručičky je ten zasadni rozdil! Ale jo, samozřejme chapu co mysliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 zasadni rozdil je v tom ze quartzky nemaji tu cenu... Jety bondovky se daji sehnat od 900? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Tak dneska jsem si tyto hodinky konečne pořidil! :-) Prvni dojmy jsou takovyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Machovski napsal: Tak dneska jsem si tyto hodinky konečne pořidil! :-) Prvni dojmy jsou takovyhle: Tak sem dej potom další postřehy. Dlouho o nich uvažuji.. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedersky Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Cau tiez o nich uvazujem. Pozeral som aj tie Omegy ale to je naozaj cenovo uplne niekde inde. Napis dojmy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 speedersky napsal: Cau tiez o nich uvazujem. Pozeral som aj tie Omegy ale to je naozaj cenovo uplne niekde inde. Napis dojmy! No nevim, Omegy z Ebay jsou od TH celkem na dostrel. Mam Orisky TT1 Diversky, ale uznavam ze Omegy jsou mozna hezci, tezko rict. Kazdopadne at koupis cokoliv, po case te napadne, ze sis mohl koupit spis neco jinyho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 To je fakt - koupíš hodinky a za chvíli se Ti líbí jiné. Já si to omlouvám třeba tím, že "pro tuhle příležitost ještě žádné nemám", pokračuju postupně k menším a menším rozdílům ("pilotky mám sice už troje, ale s gumovým řemenem zatím ne") atd. Hodinky jsou prostě citová věc. Všimli jste si, že kdysi nosil hodinky na ruce každý? Sice monotyp PRIM, ale příležitostí zjistit čas tolik nebylo, tak jsme je nosili všichni. Byla to ryze praktická věc. Dnes je každý nenosí, čas bliká z každého mobilu, počítače atd. a tak trochu pozbývají praktickou funkci ale o to víc získaly funkci estetickou. No a znáte ženskou co má jen jeden prstýnek, řetízek, přívěšek, náušnice, šaty? A tak jsme odsouzeni k nakupování dalších hodinek, pokud to teda finančně utáhneme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 18. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 speedersky napsal: Cau tiez o nich uvazujem. Pozeral som aj tie Omegy ale to je naozaj cenovo uplne niekde inde. Napis dojmy! Tak po měsici uživani se dojmy nezměnili. Jsou to fakt super hodinky, neni co řešit. Naramek se trochu poškrabal, ale je to bežny při dennim nošeni. Přesnost chodu je uplne v pohode - standartni pro automaticky ETA strojek. Vic už nevim co dodat. Rozhodne doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se