Giuseppe Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 (upraveno) Tak ako ste mi poradili v inej téme som sa rozhodol pre tieto Citizeny. Po troch týždňoch nosenia nemám žiadne výhrady. Fungovali perfektne aj po vybalení z krabice takže batéria nebude úplne šunt. Synch. prebehla vždy úspešne aj keď ich mám položené na komode ktorá je na opačnej strane izby ako okno ktoré je na opačnú stranu ako vysielač. Musia byť však otočené tak že 9. hodina smeruje na okno. Výrobca to uvádza v návode že by mala byť 9. hodina natočená smerom na vysielač ale funguje to aj takto takže prijímač signálu tiež nebude úplny šunt. Minútová a hodinová ručička a hodinové pozície sú luminiscenčné čo je najviac poznať keď na ne svieti chvíľu slnko potom sú ako po troch redbulloch a je ich vidieť aj v interiéri kde je mierne šero. Skvele vyriešené je aj nastavenie časovej zóny pomocou sekundovej ručičky a konkrétnych miest po obvode hodiniek a nastavenie letného a zimného času. Jediné čo by som vytkol sú tlačidlá na nastavenie času. Aj keď sú to tlačidlá na nastavenie ktoré pri tomto type hodiniek nemusíte stláčať ako je deň dlhý určite by som uvítal lepšie riešenie. Napríklad spodné tlačidlo slúži na kontrolu synchronizácie a nedá sa stlačiť prstom. Takže ak chcem skontrolovať či prebehla synch. v poriadku musím ho stlačiť napríklad s perom. Prevedenie je samozrejme veľmi kvalitné. Kožený náramok ktorý sa zužuje je po zmäknutí pohodlný až tak že ich občas necítim. Náramok má 23mm a asi bude ťažšie zohnať kovový náramok ale to ja momentálne neriešim. Ak niekto uvažuje o kúpe môžem doporučiť. Upraveno 23. září 2018 uživatelem Giuseppe
huz46212 Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Spodní tlačítko slouží ke 1) zjištění nabití a 2) kontrolu synchronizace a 3) ruční aktivace synchronizace. Některé modely mají to tlačítko vystouplé (jeden takový kousek je akorát v prodeji), ale jelikož jsem je sám měl, tak to nepovažuju za takové terno. Dost často jsem to někde pod bundou nechtěně stisknul a i designově to vypadalo divně, tak šly do světa a v Timestore jsem vzal přesně tytéž, co máš i ty. Pravda vodotěsnost jenom 100m oproti dřívějším 200m
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se