Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, 

mám takový problém nebo spíš otázku obecně o hodinkách značky Stowa, kterých jsem hrdým držitelem a současně i vlastníkem, nevěděl jsem, kam mám svůj dotaz napsat, tak jsem založil nové téma. Pokud jsem tak učinil v rozporu s pravidly, tak mi na můj dotaz někdo odpoví snad dříve, než mi toto téma někdo zavře. 

Jak jsem zmínil výše vlastním hodinky značky Stowa, jedná se o Fliegery, bez data a označení značky, strojek s automatickým nátahem ETA 2824-2. Hodinky nosím každý den do práce, pracuji v kanceláři, do práce jezdím metrem, ale jinak se pohybuji po vlastní ose. Když přes víkend hodinky odložím a v pondělí ráno je zase natáhnu, tak přestože je pořád nosím, tak se mi ve středu ráno, před tím, než si je dám na ruku, zastaví. A musím je znovu natáhnout. Zajímalo by mě, zda je tohle normální chování strojku nebo bych je měl nechat přejít hodinářem. 

Dělá mi to docela starosti, protože jsou to super hodinky, ale myslel jsem si upřímně, že když je budu nosit, tak bych s tímhle problém mít neměl. 

Díky za Váše názory a komentáře.

• po měsících...
Odesláno

mám taky ETU 2824-2 v hodinkách, pokud bych chtěl změřit rezervu nátahu, tak jsem dle výše zmíněných příspěvků pochopil, že to je možné jedině tak, že hodinky ručně natáhnu. Chtěl bych se zeptat na natažení korunkou. Kolikrát se jí musí otočit, případně jestli při úplném natažení už korunkou točit nejde? předem díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...