Tomas8 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Jo, mám podobná skripta na rozebrání jiných primek - ale princip je stejný. Podle nich jsem se dostal až ke kompletní rozborce a sborce, kterou jsem už úspěšně absolvoval. Teď to jen dopilovat a opakovat a opakovat. A právě tady u vás hledám různé tipy a triky a zkušenosti, které v knížkách nebývají. takže díky.Ještě dotaz na xjr1 - jak upravenou pinzetu máš na mysli? Mám normální kovovou (ne mosaznou) - nejspíš z Číny, jak jinak... Tak akorát malou a špičatou, že se mi s ní dělá docela dobře. Ale pravda, perka střílí taky dobře. Jen jestli to nebude v rukách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Měl jsem spíš napsat zabroušenou nebo zarovnanou - prostě tak, aby byly obě čelisti stejně dlouhý, tak akorát široký a na konci k sobě dobře přiléhaly. Když je to jakkoliv šejdrem, zejména kulatý věci, jako je třeba krycí kámen, mívají tendenci lítat všemi směry:-). Mně se nejlíp osvedčily starý pinzety rubis, ale to je individuální, to si vychytáš časem. Nicméně občasnýmu vejletu pod stůl se stejně nevyhneš, zrovna dneska jsem tam taky byl asi půl hodiny;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Stran pinzet - pro mě musí býy dlouhá, abych ji měl opřenou o ruku nad palcem a tim pádem musí být široká,aby nedocházelo ke křížení "čelistí". Takže mám doma asi tři pinzety, které jsou pro kočku. Jedna je krátká, druhá jetenká. Tŕetí je OK ovšem jen na vlásek - nic se s ní v podstatě nedá dělat - neboť je určena na rovnání vlásku.No a pak jsem dospěl k rozhodnutí koupit "nejdraźší" pinzetu a nelituji. Mám teď tři Dumonty s těmi si celkem vystačím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se