farkyostrava Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Odesláno 31. března 2022 super domluva, hodinky za 24 hodin u mne. diky moc, radost prevelika
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2022 Obchod s Markem jsem si po dlouhé době neskutečně užil. Je to hodně smutné, ale úvodní pozdrav, jasnou komunikaci a finální popřání hezkého dne a podpis jménem tady na chrnomagu vídám čím dál tím méně často. Toho všeho se vám ale od Marka dostane bohatě. Pak přišla ještě zajímavější část, kdy jsme měnili, vyjednávali, navrhovali varianty řešení a nakonec si plácli. No a 24h od plácnutí mi domů došla obrovská a velice důkladně zabalená krabice se spoustou hraček. Měl jsem z toho předčasné vánoce (jak my latiníci říkáme Nativitatis Precox). Marka tedy můžu jasně doporučit. Pokud tvrdí, že hodinky jsou nové a nenošené, tak na to můžete vzít jed. Pokud řekně, že jsou obnošené a s vlásečnicemi, tak vypadají skoro jako nové. Vše precizně popsané a vyfocené. Díky, díky, díky a kdykoliv znovu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se