Přejít na obsah

Výběrové řízení na moderátory fóra

Chronomag

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já z toho tragedii nedělám, ale vadí mi to a to tak, že velmi a vůbec nevím jak se k tomu postavit. Tobě nevadí jak to tady funguje ?

Může se moderátor nastavit jako ignorovaná persona ?

Ahoj Romane, neboj, Boo-Beek je moderátorem zatím na zkoušku a uvidíme je, jak se osvědčí. Bude pod pečlivým dohledem.

Pokud to je jen trochu možné, dej mu šanci :thumbsup_anim:

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Romane dej si nohy na stůl a přečti si prvních pár příspěvků v tomhle vlákně, až se přestaneš řehtat tak si uvař kafe a po kafi do peřin a přikrýt až ke krku - já udělám totéž :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9512

Jak řiká Kája (mařík)..kde že loňské sněhy jsou, tramdaadaaa...tramdadadaaa :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

S odstupem času to ne neuvěřitelná bžunda :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
Romane dej si nohy na stůl a přečti si prvních pár příspěvků v tomhle vlákně, až se přestaneš řehtat tak si uvař kafe a po kafi do peřin a přikrýt až ke krku - já udělám totéž :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9512

Máš recht, viz. SZ.

Edit - momentálně loupu vořechy na štrůdl :D až se toho úkolu zhostím, odfrčím, zajdu na kafe do Starbuckse a pokouřím drobet Kent :speak_cool:

Odesláno

Romane, docela me to mrzi - ne proto, ze bych Tvoji podporu chtel a potreboval, ale proto, ze nejsi schopnej pochopit, ze to neni zadna prdel. Nejsem zadnej samozvanec, ale jde mi o to forum a v tyhle oblasti se tu proste nic nedelo. A ten moderator tu potreba je. Ano, videl bych mnohem radsi treba Viktora jako moderatora, ale ten to delat nechce. Muzes si hlasovat do zblbnuti, ale pokud Ti vysledek Tveho hlasovani rekne "Ne," tak mas proste smulu ;)

Takze moje myslenkove pochody byly "Moderator je potreba -> nikdo to delat nechce a nic se nedeje -> ja jsem moderatora delal na foru s jinou tematikou -> tak to proste zkusim".

Prosim respektuj soucasnou situaci - pokud se mnou budes mit nekdy "profesni problem" tak to budem resit, osobni problemy si prosim nech pro sebe ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
... zajdu na kafe do Starbuckse ... :speak_cool:

Kamže? Vy tam už taky máte to globální kafe?

Odesláno
Máš recht, viz. SZ.

Edit - momentálně loupu vořechy na štrůdl :D až se toho úkolu zhostím, odfrčím, zajdu na kafe do Starbuckse a pokouřím drobet Kent :speak_cool:

Se strudlem je svet lepsi a mozna i boo-beek bude snesitelnejsi ;)

My uz ho mame hotovej, takze si jdu dat ;)

Odesláno
Máš recht, viz. SZ.

nějaké ti zítra pošlu - jdu na menší nákup :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
..................Pokud to je jen trochu možné, dej mu šanci :thumbsup_anim:

Co já, na mně fórum nevisí, šanci mu dejte hlavně vy, já jsem svůj názor na celou samovolbu řekl několikrát a myslím si, že zcela zřetelně.

Zítra Ti brknu, budeš na příjmu ?

Odesláno

...přeji novému moderátorovi pevné nervy a do začátku možná více shovívavosti od některých členů.

Mimochodem, nevím kam to napsat a asi se to hodí nejvíc sem: v diskuzi o rozhovoru o PRIM v právu zaznělo dvakrát to, že někdo chce LOCK, i přes to, že se diskuze nezdála být vyčerpána. LOCKy bych dával jen v opravdu nutných případech, rasismus, nadávky, nekorektní prodeje, nekonečné patlání se ve výkalech atd...ani o jedno z toho zde nešlo a byla by chyba zavírat živá témama, sic o kontroverzních tématech. Diskuze se totiž potom docela zajímavě rozjela.

Bany pro turbočleny třítečkového (...) typu bych na druhou stranu dával obratem.

Boo-beeku, díky žes to vzal...

Odesláno
...Mimochodem, nevím kam to napsat a asi se to hodí nejvíc sem: v diskuzi o rozhovoru o PRIM v právu zaznělo dvakrát to, že někdo chce LOCK, i přes to, že se diskuze nezdála být vyčerpána...

Musím říct, že to mně asi vadí nejvíc. Přestože diskuze mnohdy nenabrala směr, kdy už nepřinese nic nového, přispěchá někdo s tím, že "... tady už se to mele dokola..." nebo "...to vlákno už nic nového nepřinese..." nebo "...mlácení prázdné slámy..." a podobně. To nechápu. Respektive nechápu tu vědoucnost, že vlákno už nepřinese nic nového. Mít já tyhle schopnosti, tak kupuju skleněnou kouli a maringotku...

Návštěvník YPO
Odesláno
Musím říct, že to mně asi vadí nejvíc. Přestože diskuze mnohdy nenabrala směr, kdy už nepřinese nic nového, přispěchá někdo s tím, že "... tady už se to mele dokola..." nebo "...to vlákno už nic nového nepřinese..." nebo "...mlácení prázdné slámy..." a podobně. To nechápu. Respektive nechápu tu vědoucnost, že vlákno už nepřinese nic nového. Mít já tyhle schopnosti, tak kupuju skleněnou kouli a maringotku...

myslím, že z toho děláš zbytečně velkou bublinu

tohle je jenom nástřel několika nejfrekventovanějších ;)

EDIT: nějak se to nepovedlo = podívej se kolik je na celém foru uzavřených témat - budeš překvapený

Odesláno
myslím, že z toho děláš zbytečně velkou bublinu

1.

2.

3.

4.

tohle je jenom nástřel několika nejfrekventovanějších ;)

Neřekl bych, že, že z toho dělám příliš velkou bublinu. Já si prostě jen myslím, že to tak je. Ale můj názor samozřejmě bagatelizovat můžeš. To jo.

Když se v nějakým vláknu začnou lidé hádat a vyloženě sprostě si nadávat, tak je na to upozorním v SZ, popřípadě jejich vulgární, rasistický, neonacistický, komunistický, nihilistický nebo já nevim jaký příspěvky smažu. Snad si to příště rozmyslí. Ale vlákno bych nechal být. Přerušit diskuzi, ve které můžou (byť s odstupem času) ostatní říct ještě něco zajímavého mně přijde jako škoda. Nehledě na to, že jsou tu prostě členové, kteří se budou spolu hádat v každém vlákně... Co pak?

edit: ještě aby nevznikla nějaká nepatřičná mýlka. Já to nesměřuju čistě na tebe. Ostatně vlákna si tvůrci mohou zamknout samostatně

Návštěvník YPO
Odesláno
Neřekl bych, že, že z toho dělám příliš velkou bublinu. Já si prostě jen myslím, že to tak je. Ale můj názor samozřejmě bagatelizovat můžeš. To jo.

Když se v nějakým vláknu začnou lidé hádat a vyloženě sprostě si nadávat, tak je na to upozorním v SZ, popřípadě jejich vulgární, rasistický, neonacistický, komunistický, nihilistický nebo já nevim jaký příspěvky smažu. Snad si to příště rozmyslí. Ale vlákno bych nechal být. Přerušit diskuzi, ve které můžou (byť s odstupem času) ostatní říct ještě něco zajímavého mně přijde jako škoda. Nehledě na to, že jsou tu prostě členové, kteří se budou spolu hádat v každém vlákně... Co pak?

edit: ještě aby nevznikla nějaká nepatřičná mýlka. Já to nesměřuju čistě na tebe. Ostatně vlákna si tvůrci mohou zamknout samostatně

nic nebagatelizuji - stačí se podívat kolik je zamčených vláken od založení chronomagu

Odesláno
nic nebagatelizuji - stačí se podívat kolik je zamčených vláken od založení chronomagu

YPO, já přece nepíšu jen o skutečně ZAMČENÝCH vláknech. Těch asi opravdu není moc. Já jsem myslel spíš četnost požadavků na LOCK. Proto jsem dopsal edit, že to nevztahuju čistě na moderátora. Ano, moderátora se týká ta část s mazáním sprostejch příspěvků. Ale to je celý.

Návštěvník YPO
Odesláno
YPO, já přece nepíšu jen o skutečně ZAMČENÝCH vláknech. Těch asi opravdu není moc. Já jsem myslel spíš četnost požadavků na LOCK. Proto jsem dopsal edit, že to nevztahuju čistě na moderátora. Ano, moderátora se týká ta část s mazáním sprostejch příspěvků. Ale to je celý.

a ono to spolu nesouvisí ? --- nechme to být ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
Romane, docela me to mrzi - ne proto, ze bych Tvoji podporu chtel a potreboval, ale proto, ze nejsi schopnej pochopit, ze to neni zadna prdel. Nejsem zadnej samozvanec, ale jde mi o to forum a v tyhle oblasti se tu proste nic nedelo. A ten moderator tu potreba je. Ano, videl bych mnohem radsi treba Viktora jako moderatora, ale ten to delat nechce. Muzes si hlasovat do zblbnuti, ale pokud Ti vysledek Tveho hlasovani rekne "Ne," tak mas proste smulu ;)

Takze moje myslenkove pochody byly "Moderator je potreba -> nikdo to delat nechce a nic se nedeje -> ja jsem moderatora delal na foru s jinou tematikou -> tak to proste zkusim".

Prosim respektuj soucasnou situaci - pokud se mnou budes mit nekdy "profesni problem" tak to budem resit, osobni problemy si prosim nech pro sebe ;)

Vůbec Ti nerozumím, viz :

........"Muzes si hlasovat do zblbnuti, ale pokud Ti vysledek Tveho hlasovani rekne "Ne," tak mas proste smulu".......

Pokud vím, moderátorem jsi se zvolil sám.

.........."osobni problemy si prosim nech pro sebe"..........

Osobní problémy s Tebou nemám, pokud bych je měl, řešil bych je jinou komunikací než přes chronomag

Kamže? Vy tam už taky máte to globální kafe?

Kdepak, my tady máme leda tak haldu sjezdovek, však víš. Jedu do Prahy do špitálu a manželka na lov vánočních dárků, tuto bohulibou činnost jí s radostí přenechám a zajdu si na kavičku, tu já tůze rád.

Edit - trošku jsem si pohrál s fontem a barvami

Odesláno

Mno, tem, kdo mi ji vyjadrili, dekuji za podporu, u ostatnich doufam aspon ve shovivavost :)

Myslim, ze nebude uplne od veci tohle vlakno zamknout - nema cenu tu resit konretni pripady zamykani a nezamykani vlaken a uz se proste motame trosku mimo, takze pockam jeste chvili a mezitim navrhuji aby se diskuze o moderovani presunula do dalsiho vlakna s anketou.

Návštěvník YPO
Odesláno
Mno, tem, kdo mi ji vyjadrili, dekuji za podporu, u ostatnich doufam aspon ve shovivavost :)

Myslim, ze nebude uplne od veci tohle vlakno zamknout - nema cenu tu resit konretni pripady zamykani a nezamykani vlaken a uz se proste motame trosku mimo, takze pockam jeste chvili a mezitim navrhuji aby se diskuze o moderovani presunula do dalsiho vlakna s anketou.

já myslím,že se můžou s klidem zamknout vlákna obě - "bábovka je upečená" a nevím co by se k tomu ještě mělo psát

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...