Conrad Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 No tu v tomto vlákne: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&start=280 sú fakerov stovky. Každý deň tam pribudne minimálne jeden a vloží obrázok ďalších "inšpirovaných" hodiniek z Číny. Vždy o niečo hnusnejších, ako tie čo tam dal niekto pred ním. BTW: faker je od slova fake. Nie fuck. V tom je jasno? A nejhorší je fake fuck
B.F.G. Odesláno 14. září 2008 Nahlásit Odesláno 14. září 2008 Chlapi neprijde vam zbytecny zasirat dalsi vlakna timto tematem? Zvlaste kdyz je otevreno plno vlaken kam muzete svoje pocity na toto tema smerovat? Tim, ze se zanese dalsi vlakno (ktere k tomu rozhodne urcene neni) tuhle kauzu stejne nerozlousknete.. Tak Ať to nějakej moderátor smaže
Kirn Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Tak Ať to nějakej moderátor smaže ... já bych chtěl být moderátorem. Mám jen jednu podmínku, že mohu čistit vlákna a jestli mi dovolíte mazat příspěvky off topic, tak jsem ten správný na tuto práci. Bez toho to neberu. Ještě jsem se nepředstavil, jmenuji se Wolf a řeším problémy.
B.F.G. Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Zjevně můžeš bejt třeba vlk a stejně se tady žádnej novej moderátor neobjeví. Vládne tu anarchie, bezvládí, chaos a MM. (jo a sem tam nějakej instalatér)
Conrad Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Vím,že dělat moderátora je nevděčný úkol,ale jeho výběru by měla být věnována co největší pozornost a jeho jmenování by možná měl potvrdit obecný consensus aby jsme nedopadli jako ve známém textu Celých třicet roků všecko bylo v cajku teď přišli noví mladí a ti tu řádí jak na Klondiku
NIGHTinGALE Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Moderátor by měl být hezčí než Jeremy, Kamil a YPO, takže volím Conradovu Taru.
Gilius Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Jsem si říkal,že bych se přihlásil o moderování sekce digitálek...ale přispívám tam takřka sám,tak je to,myslím,zbytečné.....
Conrad Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Moderátor by měl být hezčí než Jeremy, Kamil a YPO, takže volím Conradovu Taru. Kamaráde, kdyby jsi věděl jaká je to ordnungs bestie tak by tě tenhle nápad zatraceně rychle přešel to by jsme si ani neškrtli.
klobadysek Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Obávám se,že se mýlíš,jak si YPA vážím a mám ho rád nebavi ho to už at již z jakéhokoliv důvodu a nutit někoho nemá smysl YPOvi uz z toho ruply nervy, za poslednich par dnu zalozil nekolik vlaken ktere hned zamkne, ale chapu to. Je tu par lidi co maji vynikajici reputaci, za ty roky co tu jsem snad ani jednou neselhali, ale protoze nechci aby odsud znechucenene neodesli (jsou to asi nejfundovanejsi lidi tady) tak at to radeji nedelaji. Mam na mysli Viktora s Safiho. Ale Conrade ty by mi jsi mi jako moderator sedel, zdas se odolnej a mas zbran. Byl bych pro hirearchickej system moderovani, jako hlavni moderatori (takovej Olymp) a moderatori sekci. Podobne to funguje i jinde.
Gilius Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Byl bych pro hirearchickej system moderovani, jako hlavni moderatori (takovej Olymp) a moderatori sekci. Podobne to funguje i jinde. jj...je to asi nejlepší systém....
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 YPOvi uz z toho ruply nervy, za poslednich par dnu zalozil nekolik vlaken ktere hned zamkne, ale chapu to. zamkl jsem vlákno: YPO MODERÁTOREM II - zcela úmyslně,abych nemusel číst bláboly JAK VNÍMÁTE HODINKY MARINA MILITARE - také zcela úmyslně, protože tam těch blábolů už bylo nějak moc ostatně, ten kdo založí vlákno ho může i zamknout - není to nic proti ničemu já bych chtěl, aby byl moderátor cigi -TAKŽE 1 HLAS PRO CIGIho X nikdo jiný tu není objektivní
klobadysek Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 zamkl jsem vlákno: YPO MODERÁTOREM II - zcela úmyslně,abych nemusel číst bláboly JAK VNÍMÁTE HODINKY MARINA MILITARE - také zcela úmyslně, protože tam těch blábolů už bylo nějak moc Vidis YPO, tady si myslim ze jsi trosicku ujel. Zalozit vlakno a pak mit bobky ze tam lidi neco napisi neni to pravy orechovy pro diskuzni forum. Neco jinyho jsou total OT. Asi napsat adminovi ohledne moderatorstvi by bylo ucinnejsi, takhle vlakno zapadne a admin ho neuvidi. Vlakno MM je plne blabolu o MM uplne stejne jako vsechna ostatni vlakna o MM, ale drzelo se tematu. Hele neber to, ze se do tebe nejak navazim, fakt ne. To ze toho mas fakt dost je proste poznat. Pravo zamykat vlakna ma bohudiky kazdy kdo si to vlakno zalozi, nic proti. Peace.
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Vidis YPO, tady si myslim ze jsi trosicku ujel. Zalozit vlakno a pak mit bobky ze tam lidi neco napisi neni to pravy orechovy pro diskuzni forum. Neco jinyho jsou total OT. Asi napsat adminovi ohledne moderatorstvi by bylo ucinnejsi, takhle vlakno zapadne a admin ho neuvidi. Vlakno MM je plne blabolu o MM uplne stejne jako vsechna ostatni vlakna o MM, ale drzelo se tematu. Hele neber to, ze se do tebe nejak navazim, fakt ne. To ze toho mas fakt dost je proste poznat. Pravo zamykat vlakna ma bohudiky kazdy kdo si to vlakno zalozi, nic proti. Peace. respektuji Tvůj názor a jestli máš potřebu se vypovídat tak tohle vlákno je pro to jako stvořené
klobadysek Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 respektuji Tvůj názor a jestli máš potřebu se vypovídat tak tohle vlákno je pro to jako stvořené
spiderer Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 cigi by byl vybornej moderator, akorat nevim co by se stalo s sekci Prim, polovina lidim by tam mela prinejmensim zakaz vstupu Ja myslim, ze treba k soucasnemu stavu pridat 2, 3 moderatory nejakych konkretnich sekci by nebylo marny, hlidali by to co nejcasteji sleduji a nemuseli by brousit uplne vsude jen tak pro poradek A nebo pridat jednoho nebo dva lidi na kompletni moderatoring a bude klid A nebo to dopadne jako doposud, ze tu bude stav jako nyni, ktery se uz nikdy nezmeni, az kdyz se na to YPO uplne vy**** a bude nutnost hledat nahradu
Conrad Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 jj...je to asi nejlepší systém.... Zcela souhlasím
Onisan Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Vidis YPO, tady si myslim ze jsi trosicku ujel. Zalozit vlakno a pak mit bobky ze tam lidi neco napisi neni to pravy orechovy pro diskuzni forum. Neco jinyho jsou total OT. Asi napsat adminovi ohledne moderatorstvi by bylo ucinnejsi, takhle vlakno zapadne a admin ho neuvidi. Vlakno MM je plne blabolu o MM uplne stejne jako vsechna ostatni vlakna o MM, ale drzelo se tematu. Hele neber to, ze se do tebe nejak navazim, fakt ne. To ze toho mas fakt dost je proste poznat. Pravo zamykat vlakna ma bohudiky kazdy kdo si to vlakno zalozi, nic proti. Peace. s tím nesouhlasím. Občas už vlákno nepřináší nic nového a bláboly se jen cyklicky objevují a vše se roztáčí dokola. kdo má trochu zkušeností jako YPO to už pozná a je lepší to zamknout... Takhle by tam někdo něco napsal proti, já bych na to odpověděl stejně jako předtím 50x a furt dokola... jen se pak výměna názorů znepřehlední...
Tara Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Onion je ten správný typ na jednoho z moderátorů dala bych mu hlas
NIGHTinGALE Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Onion je ten správný typ na jednoho z moderátorů dala bych mu hlas Jo, Onion by byl dobrej. Občas je metoda malého dvora a dlouhého biče docela třeba
Conrad Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Postup by tedy asi měl být následující 1 shomáždit návrhy na moderátory 2 dotázat se jich zda by tuhle nevděčnou funkci přijali 3 zeptat se členů,zda by byl nějaký zásadní nesouhlas s někým / brát do uvahy pouze relevantní námitky / 4 korunovace
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.