Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím, tak se podělím s Vámi o zkušenosti, při koupi pásků, které jsem si kupoval na tomto obchodě...

Před nedávným časem jsem kupoval z tohoto obchodu řemen- Hirsch Orange Carbon, řemen dorazil do dvou dnů, čili opravdu bez problémů, tak, jak měl... Ovšem jsem byl lehce vytočen, jak vypadal, už na první pohled vypadal odrbaně, na určitých místech byl popraskaný, mrzelo mě to, ale v tom " tranzu a radosti " to člověk přejde a se.e na to... Přešel jsem to se slovy: " co čekat asi za 500,- ještě , když je to v akci " To byla má chyba"...

V pondělí 21.4 jsem chtěl objednat pásek Hirsch Liberty Nature , byl opět v akci za 430 Kč, po prohlédnutí fotek od člena jovaniho, který ho má na Samuraích jsem se pro tento masivní řemen rozhodl taky, připomínám, že pásek stál 430Kč a k němu činilo poštovné 149Kč, což je opravdu dost... Pásek měl být doručen nejpozději 24.4.... Ha, tak jsem netrpělivě čekal po příchodu ze školy, jak si ho nasadím na moje pilotky a nic, doma se ptám : " Nepřišlo nic"?? Dostalo se mi odpověďi : " Nééé, co jsi zase objednával " Raději jsem tiše mlčel... Nicméně jsem byl docela nas.án, tak jsem napsal do chrona, kde se stala chyba a dostalo se mi odpověďi :

Dobrý den,

velice se omlouváme, ale zboží z Vaší objednávky č. 67743880 nebylo stále odeslané z našeho expedičního skladu.

Situaci prověřujeme, jakmile budeme mít bližší informace, budeme Vás kontaktovat.

Ještě jednou prosím přijměte naši omluvu za prodlení a přejeme příjemný zbytek dne!

Mall.cz

Napsal jsem jim, ať mi dají vědět, jestli to bylo v pátek posláno, jestli by to neposlali , tak, že ruším objednávku, nikdo se mi neozval... Odpovědeď mi byla poslána v 9:00, že nebylo zboží ještě posláno, mezitím jsem jim napsal mail, že teda, pokud nepošlou v pátek zboží, že je se.u , za 150Kč poštovného aby mi nepřišel za 4 dny balík... Vše jsem jim napsal do 12:00 v pátek, nikdo se neráčil vůbec odepsat... ( Předpokládám, že po 9. hodině už se asi nepracuje :suicide_anim: )

Tak jsem s politováním a s rozhodnutím napsal dneska tento mail :

Dobrý den

, v pátek od 11:00 jsem napsal asi 3 e-maily, jak to vypadá s dodáním mého pásku - Hirsch Liberty Nature - zlatohnědá ve 20mm, nikdo mi doposud nedal žádnou zprávu... Zítra to bude týden, co jsem objednával ten pásek, nevím, kde je problém, uznejte ale sami, že to není zrovna v pořádku... RUŠÍM OBJEDNÁVKU !!! Pásek jsem si koupil v Ostravě, byť nestál 432Kč, původní cena byla 720Kč, ale když jsem jim oznámil, jak to vypadá s dodáním od Vašeho internetového obchodu, tak mi dali slevu a dostal jsem se na Vaši cenu s poštovným... Až budu kupovat nějaký pěkný řemen k mým hodinkám, určitě od Vás to nebude, není to poprvé, co mám s Vámi problém... Před nedávným časem jsem si koupil Hirsch Orange Carbon, který už po koupi vypadal dobitě a popraskaně...

To jsem ještě polkl, protože došel brzo a ještě byl v akci, tak jsem to nějak obešel, ale tohle mě dorazilo... Chápu, že se jedná o " blbý" pásek za pár Kč, ale kdyby jste takhle jednali s každým potenciálním zákazníkem, zajímalo by mě, kolik jich bude takových, kdo si od Vás něco koupí... V pátek jsem prosil, ať mi dáte vědět, zda byl pásek poslán nebo ne, nikdo tak neučinil, nezlobte se, ale pokud pásek přijde domů v pondělí, nepřevezmu jej, nechám ho poslat zpět...

Se zklamáním

Petr ...

Ještě dodám, že pásek jsem v Ostravě nekoupil, aby se mě neptali všichni, kde :D, chtěl jsem je pouze nasrat ještě více... V Ostravě ho mají v Dealu, tam jsem jej viděl živě, je tam za 720,- a je to opravdu nádherný řemen, líbí se mi více než Di-Modell Jumbo... Je to sice prkotina, ale uznejte sami, za 150Kč poštovného, aby balík nedošel za týden, nikdo se s Vámi nebavil, to se prostě nedělá...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO
Odesláno

moje zkušenosti s chronem jsou jenom pozitivní - komunikace i zboží - možná to bylo způsobeno i tím,že jsem měl osobní odběry

jinak souhlasím s Bakerem - Jumbo mi přišlo minulý týden od kubsona a je to super řemen - pokud má di-model takovou kvalitu u všech řemenů tak klobouk dolů (i přes svou tlouštku u stěžejek je perfektně ohebný)

Odesláno (upraveno)

YPO: Tak nejprve jsem rád, že zůstaváš moderátorem , k tomu Jumbu, je to super řemen, mám už dva, jen já jsem právě chtěl nějaký světle hnědý na letecké hodinky za rozumné peníze, něco, jako orginál od Archimede, ale bez cvočku ve 20mm a ten Hisrch se mi moc líbil... A u osobního odběru možná jo, ale nikdy více už neobjednávám...

Návštěvník YPO
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
YPO: Tak nejprve jsem rád, že zůstaváš moderátorem , k tomu Jumbu, je to super řemen, mám už dva, jen já jsem právě chtěl nějaký světle hnědý na letecké hodinky za rozumné peníze, něco, jako orginál od Archimede, ale bez cvočku ve 20mm a ten Hisrch se mi moc líbil... A u osobního odběru možná jo, ale nikdy více už neobjednávám...

Mám pocit,že Jumbo je i ve světle hnědé :guiltysmiley: - pokud si dobře pamatuji tak originál řemen od Archimedů tak nějak divně vrzal :) (možná to je mojí rukou) - di model nevrže :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

YPO: No, ten odstín není přesně ten, co by se mi líbil, mi se líbí přesně ta barva, jak je u Archimed... Ten světlehnědý Jumbo už od Kuby mám :-) , ale , když říkáš, že nevrže, asi si ho tam nasadím :D

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Baker: Bohužel ta barva na obrázku klame, ve skutečnosti je daleko tmavší než na tom obrázku, jsem jeho majitelem...

... u mna Chrono.cz tiez OK, ale takisto len osobne ... ten Hirsch som si tam bol pozriet v reale a az potom som kupovat. Fotky su tu. Co sa tyka farby, po zakupeni sa moc nelisila od tej na fotke, resp. tej, co maju na nete, ale po odtestovani v suchej saune v kombe s parnou saunou remen trochu stmavol (nic strasne).

p.s. SZ som cital, ak vydrzis do stvrtka, skusim vyfotit tie samurajky s remenom v "reale", mam fukot, odovzdavam projekt ... pripadne rozmyslam o kupe este jedneho do zasoby, tak mozem vedla seba sfotit "rychlo-jety" a novy ...

Odesláno

Já jsem rovněž s tímto obchodem neměl problém, ale tak jako ve výše uvedených případech, jsem uskutečnil osobní odběry. Musím říci, že se mi tam nakupovalo docela dobře. Že pošlou ?odrbaný? řemen, to bych do nich neřekl a neodpustil bych jim to. Shovívavější bych byl asi v případě včasného neodeslání zboží. Jenže buď jedno nebo druhé. Dvojí špatná zkušenost by mě taky naprudila. Kdybych tam neměl možnost zajít prakticky kdykoli a zboží vyzkoušet objednával bych rovnou od Kubsona, jenže abych si u něj mohl řemeny prohlédnout je to přece trošku daleko, již jsem ale nahlodán a řemeny z jeho nabídky mám patřičně nastudovány a tak příští řemen, co budu kupovat, bude již nejspíš od něj.

• po měsících...
Odesláno

Na chrono.cz jsem byl zklamán s výběrem řemenů zejména v souvislosti s barvou a šířkou u jednotlivých typů. Po dotazu zda je možné v nějakém období požadovaný typ v rozměru a barvě přiobjednat mi bylo sděleno, že uvedená nabídka řemenů (jednalo se o Modenu) se nebude rozšiřovat. To na chrono.sr byli jinší kabrňáci (podstatně, podstatně širší nabídka ) rychlé,ochotné, bezproblémové jednání. Placeno bankovním převodem. :thumbsup_anim:

Odesláno
  miris napsal:
Na chrono.cz jsem byl zklamán s výběrem řemenů zejména v souvislosti s barvou a šířkou u jednotlivých typů. Po dotazu zda je možné v nějakém období požadovaný typ v rozměru a barvě přiobjednat mi bylo sděleno, že uvedená nabídka řemenů (jednalo se o Modenu) se nebude rozšiřovat. To na chrono.sr byli jinší kabrňáci (podstatně, podstatně širší nabídka ) rychlé,ochotné, bezproblémové jednání. Placeno bankovním převodem. :thumbsup_anim:

chrono.sr? To sú špeciálne domény pre seniorov. To sú kabrňáci :)

Odesláno

Ja jsem u chrono.cz kupoval Hirsch Modena 19mm, odebiral jsem ho osobne v Brne a probehlo to v pohode. S jedinou pripominkou. Po odeslani z expedicniho skladu mi dosel mejl, ze zbozi bude k odberu cca za 2 dny a dostanu o tom echo opet mejlem. Tak jsem cekal a nic. A zhruba za tyden mi prislo, ze pokud si zbozi na prodejne nevyzvednu do druheho dne do 19 hodin, tak bude vraceno zpet na sklad. Takze na prodejnu prisel, ale mejl mi odeslan nebyl. Nastesti byl v poradku a byl to posledni kus, takze byl slevnen z 980 na necele 3 stovky :)

Bohuzel pred par tydny zrusili cast sortimentu (prislusenstvi). Chtel jsem si koupit jeste preklapeci sponu a uz mam smulu. A v Brne ji maji zda se jen u Hanaku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...