Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Machovski napsal:
A, vlastne, naš vedouci je ma taky, ale v černe barve. Taky se zatim moc nestežoval. :rolleyes:

Take premyslim o barve. Rozhodne ne bilou. Cerna se mi take libi, ale uz mam hodne hodinek v cerne barve.

Odesláno
  Machovski napsal:
ty hnede jsou nadherne, to je pravda :thumbsup_anim:

A neco se prej spekulovalo i o novych lepšich cenach na Tagy pro česky trh... Ale nevim co je na tom pravdy...

Lepsi ceny na Tagy! :crying_anim02: Mate dalsi informaci...................?

Odesláno

Vim že tu budu asi za trotla, ale jak se správně vyslovuje Tag Heuer? Normálně "Tag Hojer"? Zní mi to na švýcarský hodinky strašně německy tak jsem v rozpacích. :rolleyes: Jinak tyhle hodinky se mi strašně líbí, budu se muset podívat kolik mam v prasátku. :D

Odesláno
  Ales-82 napsal:
Vim že tu budu asi za trotla, ale jak se správně vyslovuje Tag Heuer? Normálně "Tag Hojer"? Zní mi to na švýcarský hodinky strašně německy tak jsem v rozpacích. :rolleyes: Jinak tyhle hodinky se mi strašně líbí, budu se muset podívat kolik mam v prasátku. :D

Ono je tam snad německy blábolících málo ? I když tu jejich němčinu ovládal pouze inspektor Clouseau :king:

Odesláno
  KGrob napsal:
Ono je tam snad německy blábolících málo ? I když tu jejich němčinu ovládal pouze inspektor Clouseau :king:

Jak tak koukam budu muset překonat odpor k němčině co u mě vytvořila paní učitelka na ZŠ. :lol:

Odesláno
  Ales-82 napsal:

jo, stejne jako Jindra Hojer blahe pameti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...