jdeteza Odesláno 27. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2008 Jestli je uz nekdo poridil, jake mate zkusenosti?
Machovski Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 Jojo, kolega v praci si je nedavno pořidil, a je nadmiru spokojeny!
Machovski Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2008 A, vlastne, naš vedouci je ma taky, ale v černe barve. Taky se zatim moc nestežoval.
jdeteza Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Machovski napsal: A, vlastne, naš vedouci je ma taky, ale v černe barve. Taky se zatim moc nestežoval. Take premyslim o barve. Rozhodne ne bilou. Cerna se mi take libi, ale uz mam hodne hodinek v cerne barve.
Machovski Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 To jo, bile vypadaji docela "obyčejne". Taky bych vybiral mezi černyma a hnedyma...
jdeteza Odesláno 1. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2008 Machovski napsal: To jo, bile vypadaji docela "obyčejne". Taky bych vybiral mezi černyma a hnedyma... Obycejne - je to prave slovo!
jdeteza Odesláno 7. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Machovski napsal: Jojo Tak co, už maš vybrano? Ano. Urcite si koupim hnede
Machovski Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 ty hnede jsou nadherne, to je pravda A neco se prej spekulovalo i o novych lepšich cenach na Tagy pro česky trh... Ale nevim co je na tom pravdy...
jdeteza Odesláno 10. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2008 Machovski napsal: ty hnede jsou nadherne, to je pravda A neco se prej spekulovalo i o novych lepšich cenach na Tagy pro česky trh... Ale nevim co je na tom pravdy... Lepsi ceny na Tagy! Mate dalsi informaci...................?
utrejch Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 jdeteza napsal: Lepsi ceny na Tagy! Mate dalsi informaci...................? Me by spise zajimalo, co je to zac, ten calibre 6?
Bobr Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 ETA 2895, dekorovaná ženevskými pruhy.
kubson Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 jdeteza napsal: Lepsi ceny na Tagy! Mate dalsi informaci...................? viz http://www.hodinky-koscom.cz/ 4.4.
Machovski Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Odesláno 12. května 2008 kubson napsal: viz http://www.hodinky-koscom.cz/ 4.4. To fakt vypada že ceny na Tagy v ČR pujdou dolu! V naši dobe je to opravdu zazrak!
Bak Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Tak toto sú bomba zľavy , alebo žeby som už celkom nevidel?hmmm... http://www.hodinky-koscom.cz/Tag-Heuer/
Ales-82 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Vim že tu budu asi za trotla, ale jak se správně vyslovuje Tag Heuer? Normálně "Tag Hojer"? Zní mi to na švýcarský hodinky strašně německy tak jsem v rozpacích. Jinak tyhle hodinky se mi strašně líbí, budu se muset podívat kolik mam v prasátku.
KGrob Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Ales-82 napsal: Vim že tu budu asi za trotla, ale jak se správně vyslovuje Tag Heuer? Normálně "Tag Hojer"? Zní mi to na švýcarský hodinky strašně německy tak jsem v rozpacích. Jinak tyhle hodinky se mi strašně líbí, budu se muset podívat kolik mam v prasátku. Ono je tam snad německy blábolících málo ? I když tu jejich němčinu ovládal pouze inspektor Clouseau
Ales-82 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 KGrob napsal: Ono je tam snad německy blábolících málo ? I když tu jejich němčinu ovládal pouze inspektor Clouseau Jak tak koukam budu muset překonat odpor k němčině co u mě vytvořila paní učitelka na ZŠ.
PanzerBear Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 Ales-82 napsal: Vim že tu budu asi za trotla, ale jak se správně vyslovuje Tag Heuer? Normálně "Tag Hojer"? Zní mi to na švýcarský hodinky strašně německy tak jsem v rozpacích. Jinak tyhle hodinky se mi strašně líbí, budu se muset podívat kolik mam v prasátku. jo, stejne jako Jindra Hojer blahe pameti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se