Foundryman Odesláno 1. května 2008 Nahlásit Odesláno 1. května 2008 (upraveno) Ona chvilku trvá editace Už je tam. Ještě jedna fotka: Upraveno 1. května 2008 uživatelem Foundryman
jdeteza Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Baker napsal: Uz delsi dobu pokukuju po nejakych kapesnich hodinkach (jeste zadne nemam). Na co bych se mel zamerit pri jejich vyberu (znacka, strojek, apod) ? Sleduju ebay, aukro a obcas me neco zaujme, ale zpravidla to co se mi libi skonci mimo limit, ktery jsem ochoten za hodinky dat (max. 2500,-). Pokud ma nekdo neco zajimaveho k prodeji, nabidnete a poradte. Diky. Za takovou cenu si tezko sezenes kvalitni kapesni hodinky.
Foundryman Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 jdeteza napsal: Za takovou cenu si tezko sezenes kvalitni kapesni hodinky. Ale dají se pořídit. Vloni jsem byl s Millisem v brněnském starožitnictví a měli tam velice pěkné Omegy za 1.900,-, ciferník 1*, stroj v chodu, pouzdro téměř NOS.
koblih69 Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Odesláno 5. května 2008 Foundryman napsal: Ale dají se pořídit. Vloni jsem byl s Millisem v brněnském starožitnictví a měli tam velice pěkné Omegy za 1.900,-, ciferník 1*, stroj v chodu, pouzdro téměř NOS. Souhlas ten limit je naprosto v pohodě, Zenith, Doxa, Tissot, Omega ... lze při troše štěstí za tyhle peníze nakoupit
Baker Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2008 jdeteza napsal: Za takovou cenu si tezko sezenes kvalitni kapesni hodinky. Taky si myslim, ze to nebude problem, chce to mit jen trpelivost.
Baker Odesláno 4. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Asi me to zacalo bavit Kdyby mel nekdo na prodej nejake omegy, sem s nimi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se