Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  ¨safi napsal:
Zdravím,

pokud ty Daytony nejsou originální, tak prosím o odstranění dotyčné fotografie - na tomto fóru (kromě jednoho vlákna) není možné nahrávat fotografie hodinek, které jsou faky.

Doporučuji rychle smazat, nebo by jsi se mohl dostat do problémů ;)

Po tu dobu co jsem tu nebyl vzniklo nějaké nové pravidlo? :sad01_anim:

... jinak gratuluji, sice mě tyhle typy hodinek včerně Rolex mě nikdy nebraly, ale vypadají slušně, zajímala by mě tvoje zkušenost cca po měsíci nošení...

Upraveno uživatelem koblih69
Návštěvník YPO
Odesláno

Tahle "firma" mi dost pije krev a nejsem si 100% jistý ,že na chronomag vůbec patří.Byť se to skrývá za značku tak já to považuji komplet za fa*ke.

Odesláno
  koblih69 napsal:
Po tu dobu co jsem tu nebyl vzniklo nějaké nové pravidlo? :sad01_anim:

... jinak gratuluji, sice mě tyhle typy hodinek včerně Rolex mě nikdy nebraly, ale vypadají slušně, zajímala by mě tvoje zkušenost cca po měsíci nošení...

Do vlákna "Aukro" se přece dávají odkazy na vypečené aukce a někdy i obrázky z aukcí

Odesláno
  YPO napsal:
Tahle "firma" mi dost pije krev a nejsem si 100% jistý ,že na chronomag vůbec patří.Byť se to skrývá za značku tak já to považuji komplet za fa*ke.

Děkuji za ryhlé odstranění fotky :thumbsup_anim:

Odesláno
  ¨safi napsal:
Do vlákna "Aukro" se přece dávají odkazy na vypečené aukce a někdy i obrázky z aukcí

Nečtu nikde v pravidlech, že by nebylo možné zveřejnit fotku Fake, níkdo ho nepropaguje... pokud je změna pravidel prosím propsat do záhlaví a okamžitě smazat tak hanebná vlákna jako třeba tohle http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...226&hl=fake protože tam je jich tolik, že by se autor měl dobrovolně zastřelit.

Návštěvník YPO
Odesláno

Pánové, nechci,aby se tu zvedlo flame na 10 stránek o fejcích, je toho tu už dost - pravda je,že to tu hojně prorůstá.

Odesláno

:offtopic: Diskuse je a bude s prominutím o hovně, nacházíme se v sekci " Čínské hodinky a jiné dreky " , nechte to žít, každý má právo na svůj názor a své hodinky kromě přesně vymezených pravidel v záhlaví, pokud to nebude o vyslovených a zcela průkazných fake nevidím důvod pro zvedání adrenalinu v krvi a jakékoliv potlačování tohoto threadu . :offtopic:

Odesláno (upraveno)

V čem byl problém - na jedné z fotek byly i faky Rolex Daytona. Tak je Ypo smazal.

Pojdme zpátky k tématu - před dvěma lety jsem si koupil Invicty (ala submariner). A byl jsem s nimi dost spokojený (recenze je na chronomag.cz). Zajímalo by mě, jaký je mezi Invictami a Alphou kvalitativní rozdíl..Alphy stojí cca 60-70 USD, Invicty dvojnásobek (ceny bez dopravného).

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)
  thesis napsal:
:offtopic: Diskuse je a bude s prominutím o hovně, nacházíme se v sekci " Čínské hodinky a jiné dreky " , nechte to žít, každý má právo na svůj názor a své hodinky kromě přesně vymezených pravidel v záhlaví, pokud to nebude o vyslovených a zcela průkazných fake nevidím důvod pro zvedání adrenalinu v krvi a jakékoliv potlačování tohoto threadu . :offtopic:
Přesně tak ... Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Obdobné repliky má i Steinhart, dokonce by se těžko hledal v jejich výrobním sortimentu originální design (snad kromě řady Le Mans). Rozhodně bych nechal Čínské fórum dýchat dál. Přeci jen zde nejde o pokus o podvod, ale o více nebo méně vkusnou inspiraci něčeho. Koukám, že se do toho pěkně motám a tak radši končím :-) .

Odesláno

Jestli chce někdo nosit napodobeninu tak hnusné značky jako Rolex, tak proč ne? :D

Alpha je v tomhle případě stejně hrozná jako 30+ jiných uznávaných značek, která na tomto modelu (mimochodem pro mě snad nejhnusnější Rolexky) paběrkuje. To, že to umí za zlomkovou cenu je snad ještě zvláštnější.

Odesláno
  strachan napsal:
Dobry den,

po 19 dnoch od zaplatenia mi konecne prisli, tak sa chcem s vami podelit o nejake obrázky

Ahoj,

fakt pekne, daj vediet ako sa spravaju.

Rozmyslam tiez kupit tento model. Za 60usd sa to oplati.

s

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Jestli chce někdo nosit napodobeninu tak hnusné značky jako Rolex, tak proč ne? :D

Alpha je v tomhle případě stejně hrozná jako 30+ jiných uznávaných značek, která na tomto modelu (mimochodem pro mě snad nejhnusnější Rolexky) paběrkuje. To, že to umí za zlomkovou cenu je snad ještě zvláštnější.

S tím Rolexem máš pravdu. Na letošním BaselWorldu nebylo ve stánku Rolexu kromě dvou-tři pěkných modelů nic zajímavého - vše ostaní byl hnusný laciný kýč. Obsluha stánku neochotná, nabubřelá, ochranka také. Takže jsme stánek demostrativně ignorovali :-)

Odesláno

Me se Rolex i model Submariner celkem zamlouva, jak velmi nadcasovym sportovne-elegantnim designem, tak lety proverenou kvalitou.. Nekomu se libit nemusi, ale jedno vim jiste, tyhle ani zadny jiny Alphy se mi nelibi, z loga a napisu Alpha se mi jezi vlasy (designove naprosto priserna zalezitost), nulova invence.. nakup chapu pro cloveka, ktery chce zjistit jestli by se mu Submarinery mohly zamlouvat, je to levne a efektivni, ale jako hodinky na noseni mezi lidi mi to neprijde (coz je pouze muj nazor).. Puvodne jsem bral nakup Submarineru jako nutnost, ale zjistil jsem, ze jsou male a neni to uplne to nejvic ono, a nebo jsem do toho zatim jeste nedorostl (coz se muze kdykoliv zmenit).. ;)

Co se tyce safiho boje za fotku kde se poflakuje fake Dayton - nikde tu nebyla zadna propagace toho faku ani nic podobnyho, asi bych to nejak neresil.. v tomhle pripade mi hodinky prisly jako dva temer rovnocenne kusy ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...