afrikab Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Docela hezke hodinky, jenze za ty penize to musi byt podvrh, ovsem skutecny povedeny:) Vice zde: http://jewelry.search.ebay.com/_Watches_W0...QQsassZpay88now Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 To bude kopie Eberhard s cinskym strojkem samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Originál vypadá trochu jinak, hlavně je to funkční chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 abych řekl pravdu nemusel bych ani Eberhard, nějak je tam na mě těch subciferníčků moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Presne. Mi se tenhle Eberhard vubec nelibi. Vypada to skoro jako fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Panove vy jste uzasni. To opravdu znate vsechny hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 zdaleka ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Kdzyž Eberhard pak Traversetolo Vitre s průhedem na strojek Unitas Nebo 8 Jours s osmidenní rezervou nátahu chodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Souhlas. oboje tyhle Eberhardy jsou i me oblibene. Ty prvni uz jsem skoro mel a utekly mi o "takovy" kousicek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter34 Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Tak tie by super vyzerali na mojom zápästí :-)).Sú veľmi pekné až na cenu, ktorá asi tak pekná nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Chtel jsem vam napsat, ze kde maji ty Traversetolo Vitre za dobrou cenu, ale jak jsem ted koukal, uz je nekdo koupil. Bodejt by ne za ty prachy. Ale lezely tam pomerne dlouho a chodil jsem se na ne pravidelne divat. Tak uz nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 15. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2006 Ferrari má smůlu, že patří ke značkám, které nepotřebují reklamu, naopak, jejich značka je dobrá reklama. A tak se nelze divit, že se (nejspíš v Číně) toho zneužívá. Je to pak dobře prodejné. Jinak ten origoš není špatný, mám rád komplikované hodinky. Až na tu cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oldaolik Odesláno 21. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2006 EBERHARD Traversetolo Vitré je možné koupit i na http://www.uhren-shop.ch/shop/ za 1053 EUR. Problém může být s dodávkou, protože švýcaři nejsou v EU (clo, DPH). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro:) Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 No ty Ferrari jsou jasný rákosky, už podle spodku case....natištěný lacině nějaký nesmysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 No ty Ferrari jsou jasný rákosky, už podle spodku case....natištěný lacině nějaký nesmysly stejne "pitome" je vyvedene dynko u Tissot a rozhodne to neni fake..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se