Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Zdravím, nebude to první a myslím ani poslední příspěvek, zjištoval jsem také sám, mám nabídku Breitling Steelfish, sestřenka se vrací z Irska tak by je ideálně přivezla, tím ale idylka myslím končí.K hodinkám nejsou papíry a hodnocení uživatele není žádné, má pouze doklad o zaplacení servisu, což je podle mého úplně na nic, třeba jsem na něco zapomněl ale podle fotek se přikláním k tomu že je to fake, mám pravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Jaká je cena, ta někdy napoví :-) Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Za me je to originalni produkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Na 99% origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Navíc podle účtenky, pokud by to byl fake, tak to Breitling stopi a nevrátí. Myslím že můžeš bejt v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Koukám na fotky a na lunetě vidím ochranný prvky Breitling, jestli je dobrá cena kolem padika, tak neváhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 cena odpovídá, uklidnilo by mě kdyby měl aspon papír který souhlasí s výrobním číslem hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 No jestli to dobre chapu z te uctenky, tak to bylo u Breitlingu, ne? A kdyby to byly fejky, tak by to tam zvirilo prach nejspis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) cena odpovídá, uklidnilo by mě kdyby měl aspon papír který souhlasí s výrobním číslem hodinek...Hele maximálně to může bejt čorkys, ale fejk určitě ne. Odpoví asi znalejsi borci, ale mám pocit že Breitling nevede evidenci kradených hodinek jako Rolex, alespoň ne u nás, ale vzhledem k tomu že hodinky byly v Breitling, tak bych byl v klidu. Dost často se stane, že lidi vyhoděj bednu i s notama, může to být i tenhle případ. Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem BlackPanter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Pises, ze podle fotek to je fejk. Co konkretniho z tech fotek indikuje nepravost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Tady pozor-breitling vede databazi kradenych hodinek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 je nějaká stránka abych ověřil výrobní číslo pro dobrý pocit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackPanter Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Pokud vede, pak by je stopil. Mimochodem, tohle je pěkná varianta Rybiček. Ta modrá je super. A hodinky vypadají v tiptop stavu. Asi bych do toho šel, pokud je zajímavá cenovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 A to mezinarodni, doplnuji hada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Ať si s prodejcem zajde sestřenka k AD. Tenhle doklad má úplně nulovou vypovídací hodnotu a zrovna repliky těchto rybiček bývají hodně povedený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Ať si s prodejcem zajde sestřenka k AD. Tenhle doklad má úplně nulovou vypovídací hodnotu a zrovna repliky těchto rybiček bývají hodně povedený...přesně na tohle myslím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Bude synovec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter83 Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Pises, ze podle fotek to je fejk. Co konkretniho z tech fotek indikuje nepravost?podle mě výrobní číslo je většinou uváděno sedmimístné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Já bych řekl fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Nezdají se mi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se