martin111 Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 Dobrý večer, chtěl jsem Vás požádat, zda by jste mi nemohli napsat jestli nemáte zkušenosti s tímto obchodem. Rád bych si koupil hodinky Fortis pilot pro, ale cena se mi zdá podezřele nízká. Přehlídl jsem něco? http://www.redfingerprint.com/watches_deta...ay_Date/6451011 Dík za Vaše názory
kubson Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 grey market prodejce z us - otázka je jestli budou vypsané papíry a k ceně je potřeba připočíst 19% dph
martin111 Odesláno 4. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Dík za reakci. Ještě to promyslím... Nebo počkám až je budeš mít v nabídce Ty, budu mít jistotu, že nepodpořím výrobce replik .
jdeteza Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 martin111 napsal: Dobrý večer, chtěl jsem Vás požádat, zda by jste mi nemohli napsat jestli nemáte zkušenosti s tímto obchodem. Rád bych si koupil hodinky Fortis pilot pro, ale cena se mi zdá podezřele nízká. Přehlídl jsem něco? http://www.redfingerprint.com/watches_deta...ay_Date/6451011 Dík za Vaše názory Koukal jsem se na ruzne hodinky. Myslim si, ze jestli tento portal je z USA, je mozne, ze hodinky jsou prave.
rorda Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 (upraveno) jdeteza napsal: Koukal jsem se na ruzne hodinky. Myslim si, ze jestli tento portal je z USA, je mozne, ze hodinky jsou prave. Ten prodejce je mezi rankovanejma celosvětovejma prodejcema, stačí se podívat do sekce About Us nebo najít žebříčky přes google ... Ten prodejce má skutečný značkový hodinky ... Navíc už to psal kubson, grey market prodejce a ty napodobeniny prodávat nebudou ... Upraveno 7. května 2008 uživatelem rorda
Machovski Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Ten obchodek vypada hodne zajimave. Ceny maji fakt vtipne, v porovnani s tema českyma...
martin111 Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2008 (upraveno) Ahoj, díky Všem, kteří reagovali a snažili se mi poradit. Hodinky už mám doma. Původně jsem sem chtěl dát i jejich obrázek, ale fotograf už ze mě asi nebude :-D. Přesto mi věřte, že jsou opravdu nádherné, co jsem stačil posoudit tak i přesné a v noci fakt hezky svítí :-). A za tu cenu... Ještě jednou dík Kubsone a až budu kupovat nějaké další, obrátím se zase na Tebe ;-). P.S. Pro Kubsona: doufám, že někdy vyjde to kafe Upraveno 18. května 2008 uživatelem martin111
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se