zdeno Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Zaujaly, 66 tritiových trubic Sent using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Mě také, v tom modrém na tahu super :-) Pro daydate mám slabost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 No ja nevim, kdyby na to nekdo pohledel vokem hodinkovyho amatera, jestli by si nerek peknej hnus. Za me - v podstate hodinare - moc velky, mrnavej strojek, indexy v noci vetsi jak rucicky a uz by mohli prestat votravovat s tim barokem na sekundovce. De po takovejchle hodinkach touzit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Zmizíku, odpovím Ti na otázku: ani howno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Hm hm hm. A este jedna vec: Kdyby na tech produktovejch fotkach nejak aspon ve fotosopu uhladili ty votresny krivy cisla. Ve skutecnosti to totiz vypada paradne. Ja tam snad napisu emajlem dopis. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Ty vogo, já v nich po flašce začínám vidět ty své Defy, aůů....musím přestat pít, ale ty vystouplé indexy, jak...no nic mrknu na to ráno ještě jednou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) Taky se mne zdaj dost podobny. Mixuju pivo a vino, asi si dam tajtrdlika a rano uz na to koukat nebudu muset. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Jen doufám že Zenith nezkopíroval Ball, to by mě jeblo, ale co , už takhle jsou neprodejné ....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 17. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Hm hm hm. A este jedna vec: Kdyby na tech produktovejch fotkach nejak aspon ve fotosopu uhladili ty votresny krivy cisla. Ve skutecnosti to totiz vypada paradne. Ja tam snad napisu emajlem dopis.Noční produktovka vypadá líp.. Sent using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se