saboter Odesláno 4. září 2005 Nahlásit Odesláno 4. září 2005 Dnes som len tak z nudy pozrel na www.prim.cz a čuduj sa svete ono tam už beží skúšobná prevádzka nového webu. Chvilu som sa tam motal a niečo mi nesedelo. Až potom som zbadal že v mojej Opere vyzera nový web takto: http://xs44.xs.to/pics/05350/prim_opera.JPG ( screenshot ) Narážam konkrétne na ten modrý prúžok čo sa tiahne cez logo Prim rovno cez ten rok. V IE samozrejme ten prúžok nie je. Teraz neviem či CREA užívateľov opery ignoruje alebo sa iba "vloudila chybička". Dufam že to časom napravia. (Resp. predpokladám ze Mr. PRIM určite narazí na tento príspevok ) Ináč vyzerá nový web veľmi dobre.
Návštěvník ToOb Odesláno 4. září 2005 Nahlásit Odesláno 4. září 2005 Děkujeme za upozornění (první si všiml mb). Chyba ve stylopise, ke které dojde max. jednou za 10 let, byla opravena. Přeji všem návštěvníkům, bez ohledu na jejich oblíbený prohlížeč, ničím nerušený "uživatelský zážitek". Prosím vyjádřete k novému webu svůj názor -- pochvala potěší, dodá energii k vylepšování a konstruktivní kritiku jistě také přivítáme. Jak ale psal pan Prokop, nepokládáme zatím web prim.cz za dokončený a můžete se těšit především na bohatější obsah a velmi kvalitní fotografie. Ale buďte prosím milostiví, "jsme výrobce hodinek a nemůžeme dospět do stavu, že nebudeme dělat nic jiného, než neustále měnit web" (opět citace pana Prokopa).
saboter Odesláno 4. září 2005 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2005 Klobúk dolu. (Alebo ako hovorí môj kamarát "Klobúčik na citrón." ) Tomu hovorím pekelne rýchla spätná väzba. Len tak ďalej.
mb Odesláno 4. září 2005 Nahlásit Odesláno 4. září 2005 a čuduj sa svete ono tam už beží skúšobná prevádzka nového webu. Kdybys cetl thready ve Vseobecne diskusi, tak uz to vis davno... Chyba ve stylopise, ke které dojde max. jednou za 10 let, byla opravena. A helemese, co dokaze udelat chybejici margin-bottom... potvora jedna. A ja uz se malem domnival, ze je chyba v Opere.Kazdopadne chvalim Vasi snahu dosahnout 100% zobrazitelnosti i v alternativnich, ne zrovna tolik rozsirenych prohlizecich. Spousta firem ma tohle -- bohuzel -- uplne na haku, a je jim zcela jedno, ze to zaroven znamena chyby v jejich kodu.
saboter Odesláno 4. září 2005 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2005 Tak teraz neviem. Mam zapnuté RSS na celé fórum. Na nete som skoro stále. Že by som to naozaj prehliadol? Kde presne to bolo?
mb Odesláno 4. září 2005 Nahlásit Odesláno 4. září 2005 Saboter: Forum o hodinarskych webech... 31.8. prispevek od pana Prokopa, ktery daval tusit, ze novy web je jiz spusten. btw. mas u me pochvalu za pouzivani Opery ;o)
saboter Odesláno 4. září 2005 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2005 "... V Opere je tesne nad menu-tlacitky videt sedy pruh, prekryvajici uprostred cast loga. V IE a Firefoxu nic takoveho k videni neni. Je to zajimavy... jak mam obvykle ty zkusenosti, ze jde o chybu autoru webu, nebot Opera se snazi velmi peclive dodrzovat webove standardy, na nez treba IE z vysoka kasle, tak v tomto pripade bych to videl na chybu Opery. Nijak jsem to nestudoval, ale tvurci by se na to mohli mrknout detailneji..." ...a sakra tu je to. tak to skončí ked si príspevky čítam narýchlo v práci. A tak som sa tešil že som na to prišiel prvý. A čo sa týka opery tak už si bez "mouse gestures" + rss + m2 nedokážem fungovanie na nete predstaviť. A odkedy mali desiate výročie tak ju mám aj legálne bez bannera .
Prokop Odesláno 4. září 2005 Nahlásit Odesláno 4. září 2005 Tak jak tak koukám, už ani není potřeba, abych se do téhle diskuze vkládal. Jsem rád, že jste si to tady takhle hezky vyříkali.:-)))
Gordok Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 Jen tak z nudy jsem zkusil německou verzi webu Prim a hned v hlavní horní liště jsem našel gramatickou chybu Místo Leistungen tam je napsáno Leiftungen.
Prokop Odesláno 9. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2006 Děkuji za upozornění. Němčinu neovládám.
mb Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 Dal jsem si tu praci a znovu se radne podival na web PRIMu. Zde jsou moje dotazy, resp. pripominky: 1) Proc je u detailnich popisu jednotlivych hodinek z kolekce tak malo fotek? Kdyby slo o to, ze nemate dostatek kvalitnich fotek, prosim, reknu si, ze si to zada cas. Ale treba i u popisu Diplomatu je jen jedina fotka, prestoze v novinkach u prislusneho clanku ohlasujicicho Diplomaty jsou fotky hned tri. Taky -- pokud mate vice variant od jednotlivych typu, bylo by dobre je tam mit nafocene vsechny. Rovnez nemate -- mimo fotky soliteru -- ani jedno foto zespodu (dynka). 2) U kolekce chybi nahledy na Prim Diplomat 50 l.e., Spartak l.e. a Orlik (o.e.). 3) U specifikace PREMIER 73-037-265-08-1 a PREMIER 73-014-265-08-1 mate cely text v jednom ... tagu, bez jakychkoliv oddelujicich tagu, takze je to vse "na jedne hromade". 4) V novinkach v textu "Dostupné mechanické hodinky PRIM Elegant" jsem nejak nepochopil podtrzitka u vety: "_Model velikosti S už je ve stádiu přípravy výroby, takže na něj se mohou zákazníci již těšit. _" Pokud to mela byt jen poznamka, jako ze asi ano, tak bych ji treba odsadil od leveho okraje nebo neco takoveho. Ale takhle to vypada spise jako chyba. 5) U prehledu kalibru mate u kalibru 77 neukonceny tag: "Odvozen od kalibru ETA 7751td>" (v kodu), takze v textu pak mate: "Odvozen od kalibru ETA 7751td>". Tot vse. Penize za to nechci , ale odpovezte mi aspon na otazku, zda planujete i nejakou open edici Diplomatu. Tady ty novy me fakt "berou", jsem z nich temer "hotovej"... ovsem ta cena je zase velmi ochlazujici :'-(. Brou noc.
Prokop Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 To MB: Pokusím se odpovědět, ale předesílám, že jsem vděčný za takovéto připomínky. Add. 1) Fotek budeme mít vícero, problém byl zatím vždycky v tom, že jsme na to neměli mnoho času, a z těch mnoha fotek vyšla jako použitelná jedna z 50. Je to dané tím, že jsme vždy fotili reálné hodinky, takže než jsme si to seštelovali, utekly nám ručičky z optimálního rozložení. Mějte ještě chvilku ztrpení, zrovna příští týden se chystáme s fotkami řádně popojet. Týká se to především doplnění jednotných náhledových obrázků do mapy kolekce. Do jednotlivých produktů pak budeme také přidávat fotky. U fotek těch dýnek je zpravidla problém v tom, že dýnka nesou identifikaci našich zákazníků, a proto je můžeme ukázat až po odretušování jejich jmen. Respektujeme soukromí našich zákazníků. Add. 2) zodpovězeno výše. Náhledy budou v dohledné době. Add. 3) opraveno Add. 4) opraveno Add. 5) opraveno Ještě jednou děkuji za pomoc, opravdu si toho cením. Budu vděčný za jakékoliv další upozornění. Obsah webu spravuji osobně, a tak je to docela fuška. Co se týče Diplomatů, tak je v nerezu neplánujeme. Technologie výroby pouzder z drahých kovů je odlišná od nerezových. Například drážkování lunety se dělá ručně a rýt do zlata je přeci jen lehčí než do nerezové ocele. Výrobní důvody jsou však jen jedna stránka mince. Podstatnou součást našeho rozhodnutí o výrobě Diplomatu pouze z drahých kovů dělá i vysoký náklad na výrobu vybrušovaného safírového cylindrického skla. Náklad je srovnatelný s nákladem na zlato pro tyto hodinky, takže je ve výsledku na vážkách, zda má smysl kombinovat superluxusní sklo s nerezovou ocelí a srazit tak skutečnou exkluzivitu Diplomatu jako takového. Ale nevěšte hlavu, nemusíte přeci kupovat každý měsíc nové primky. Plánujeme spoustu zajímavého, takže když nám zachováte přízeň, něco si z naší nabídky určitě vyberete.
Tomas Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Na www.prim.cz je ve složce kontakty odkaz na prodejce, který si zaslouží naši pozornost. Bohužel jsem na stránkách www.hanak-brno.cz nenašel nic relevantního ke značce PRIM.
Prokop Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Bohužel nemohu pana Hanáka do ničeho nutit. Přesto si myslím, že tam informace o tom, že prodává i naše hodinky chybí jen proto, že se nikdo jejich webu moc nevěnuje. Na prodejně je však má, myslím v plném sortimentu.
mb Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Skvela prace, pane Prokope, takhle si predstavuji bleskurychle reakce na nase pripominky . Co se tyce Diplomatu, je to skoda. Ja tedy sice nemyslel jen jine pouzdro, ale samozrejme i odlisne sklo od onoho "super-draheho" cylindrickeho a dalsi detaily, ktere tak vyrazne sponuji cenu nahoru. Myslel jsem skutecne nejakou "open-edition" bez nadechu exkluzivity techto modelu, a tedy i za mnohem prijatelnejsi cenu. Jak jste si jiz mozna mohl vsimnout, mam slabost prave pro takove elegantni, spolecenske hodinky. Proto se ani nepletu do diskusi o sportovnich ci leteckych hodinkach, ktere zde nyni v sekci "PRIM" rovnez dominuji. Prim Diplomat tyto me predstavy splnuje temer bez vyhrad (mozna az na korunku ), ty fotky jsou skutecne nadherne. No nic, nevadi...
Viktor Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Taky se mi Diplomaty hodně líbí, ale v nejbližší době po nich bohužel nesáhnu. Takže uvažuju o Junghans Max Bill, i když by se mi více líbily podobné hodinky od Prim, s cylindrickým plastovým sklíčkem, průměrem okolo 36 mm namísto 33 mm u Junghansu a cenou do 400 EUR.
mb Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Viktore, nepresuneme to radeji do jineho fora... ... preci jen zdejsi tema je "slightly different" . Ale muzu za to ja, toho si jsem vedom, he he.
Prokop Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Nemusíte to do jiného fóra přesouvat, protože takhle nějak by měly vypadat i jedny z hodinek, které do výroby připravujeme. No i když,... tohle je vlastně diskuze k webu, tak to asi přesuňte. Hodinky mají pracovní název "RENESANCE" a jejich design bude remakem těch hodinek, které tu už ukazoval Chronomag (poslal je k nám na renovaci).
Otto Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Taky se mi Diplomaty hodně líbí, ale v nejbližší době po nich bohužel nesáhnu. Takže uvažuju o Junghans Max Bill, i když by se mi více líbily podobné hodinky od Prim, s cylindrickým plastovým sklíčkem, průměrem okolo 36 mm namísto 33 mm u Junghansu a cenou do 400 EUR. http://www.nova68.com/Merchant2/graphics/0...001/MB3700B.jpg Tohle je taky něco pro mně Viktore. I když se mi líbí i velké hodinky -masivní - tak čistě z praktických důvodů, a to je příjemné nošení, mám slabost na menší průměry. http://www.epos.ch/collection/actionteam/3342.htm - co říkáš na tyhle. Omluva všem, že rozvíjíme debatu o něčem jiném - přesuneme to.
mb Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Zpatky k webu -- onehdy v priloze HN (nikoliv nyni) vysel clanek o PRIMkach, kde byly mimo jine i fotky z dobovych reklam na tyto hodinky. To byly fotky primo od vas, z vaseho firemniho archivu? Pokud ano, coz takhle dat vsechny takoveto fotky na web, nejlepe asi do sekce Info/Historie ? A pokud mate i nejaka videa, bylo by to rovnez zajimave...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se