Přejít na obsah

Seiko SPB077 & 079 "Baby MM"

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Vypadaji dobre, jen je za me trochu zavadejici ta prezdivka "baby MM", kdyz maji 44 mm... spis bych rekl MM light nebo tak neco :)

Upraveno uživatelem Ondra
Návštěvník YPO
Odesláno

Ty SPB se povedly

vona ta modrá ..... spíše teda modročerná je totiž naživo geniální ...... hned jak sem to viděl, tak sem musel

koneckonců máš hned pod svým příspěvkem pěkný fotky mejch hodinek :D ...................a stejně

to není vono ..... naživo je to hezčí

Návštěvník YPO
Odesláno

tak sem zkoumal co že je to ta finální úprava pouzdra zaratsu a vono je to jenom takový šmrdlání pouzdra ..... ale zas dobrý, že i takovýhle mrtky nepadaj z mašiny rovnou do koše a ještě to někdo veme do ruky ..... takže sem pyšnej ...... někde dokonce píšou, že náramek je taky DiaShield ...... tak to sem pyšnej dvakrát

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

supééér ..... měl sto koupit místo těch ball.... takle budeš mít prd

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

To se mi ještě nepodařilo prodat zde dobře hodinky, ale celkem se mi tady daří blbě nakoupit.

Ale už jsem hrubě off topic tak budu raději mlčet.

Upraveno uživatelem Dokusan
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, dají se sehnat někde jiné tahy? Na strapcode jsem nenašel. Nesedělo by něco co je určeno třeba na MM300 nebo na SUMO?

Díky

Upraveno uživatelem czechito
  • po měsících...
Odesláno

nedávno vyšla aj zaujmavá verzia s tmavo zeleným ciferníkom a zlatymi orámovaniami indexov a ručiek videl som ich na živo a dosť v pohode to je referencia SPB105J1 :)

inak chvílu som vlastnil a nosil SPB079J1 a môžem povedať že fakt dosť dobre hodinky to puzdro je krasne spravene a leštene lumi je luxusná fajne potápky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...