Emiliano Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Ahoj, nevíte někdo, jestli se dá sehnat na Khaki Field Mechanical tah? A seděl by tam tah z Khaki Field Quartz nebo Auto? A případně kde a za kolik se dá sehnat? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Já si to nějaký čas zpátky zjišťoval, měl by tam pasovat pískovaný kovový tah ref. H60569410. Poptával jsem v KOSCOMU a toto byla odpověď Požadovaný řemínek se hodí k modelu H69419363, MOC je 2600,-, termín dodání cca 4 týdny.Tah bysme závazně objednali oproti záloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Díky moc za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Zajímavý je, že na těch fotkách je úplně jiný pouzdro než v reálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Co je na něm na obrázku jinýho jak v reálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Co je na něm na obrázku jinýho jak v reálu? Řešil jsem to tenkrát tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) To pouzdro na produktovce je z Khaki Field Automatic 38 mm (mimochodem ideální kombinace... jenom ne reálná). Tady toto pouzdro je správně. Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se