Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co jsem teda cucel, jak si tu psal o tom Cape cod ubrousku. To opravdu funguje? Nenarusis tím nějak třeba strukturu ty keramiky? Asi je to hloupá otázka, ale já to fakt nevím. Slyším to poprvé a fakt zírám.

Odesláno (upraveno)

Ano, drobné vlásenky to odstraní a nic jiného jsem nikdy s keramikou neřešil. Pak už se to musí opravdu štípnout. Pokud jde o použití ubrousku, tak je potřeba vždy preventivně oblebit sklo. Ale je to jemná práce a navíc, ty vlásenky ani nezachytíš, ale já jsem psychopat :D ... Když to vidím, stahuje mi to zrak vždycky na jedno místo.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Moony mám mimo hledáček, protože nemaj datum, ale teď když sem viděl ty co jsi prodal, tak sem si řekl ?tvl? :)) Jinak ta verze Appolo v porovnání s těmi co jsi prodal mě nechává v klidu. Opět bez datumu a to prošití a žlutá působí jak nějaký levný racing model. Ty tvoje byly mazec.

Odesláno

Tak to fakt nejsi :D ... a ano DSOTM se dá krásně nosit i díky 44,25mm pouzdru, datum je příjemná "třešnička".

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tušíte jestli se někde nechají ty SFTI (IW389104) prohlédnout případně koupit? Psal jsem do Carolina, ale hodně velký ignore :)

Upraveno uživatelem Monk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...