villain83 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Co jsem teda cucel, jak si tu psal o tom Cape cod ubrousku. To opravdu funguje? Nenarusis tím nějak třeba strukturu ty keramiky? Asi je to hloupá otázka, ale já to fakt nevím. Slyším to poprvé a fakt zírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 (upraveno) Ano, drobné vlásenky to odstraní a nic jiného jsem nikdy s keramikou neřešil. Pak už se to musí opravdu štípnout. Pokud jde o použití ubrousku, tak je potřeba vždy preventivně oblebit sklo. Ale je to jemná práce a navíc, ty vlásenky ani nezachytíš, ale já jsem psychopat ... Když to vidím, stahuje mi to zrak vždycky na jedno místo. Upraveno 11. srpna 2019 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Moony mám mimo hledáček, protože nemaj datum, ale teď když sem viděl ty co jsi prodal, tak sem si řekl ?tvl? ) Jinak ta verze Appolo v porovnání s těmi co jsi prodal mě nechává v klidu. Opět bez datumu a to prošití a žlutá působí jak nějaký levný racing model. Ty tvoje byly mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 To jsem si myslel, že jedinej magor na škrábance jsem jen já )) Good to know ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Tak to fakt nejsi ... a ano DSOTM se dá krásně nosit i díky 44,25mm pouzdru, datum je příjemná "třešnička". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 (upraveno) Futra ustoji keramika uplne bez poskvrnky. Keramice muze ublizit snad jedine pad na tvrdy povrch. A tomu se da predejit. Upraveno 16. listopadu 2019 uživatelem speedmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 10. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2019 Top Gun Ceratanium srdce mi plesá, to je nádhera! Skvělá kombinace materiálů. wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája1 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Děkuji za zajímavé fórum. Chci si koupit nové Panerai 979........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Taky vam ta sekundovka prijde infantilni? https://www.instagram.com/p/CI55lZcF69R/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Možno trochu hračkárska , ale nie je to pes ten je viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monk Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 (upraveno) Tušíte jestli se někde nechají ty SFTI (IW389104) prohlédnout případně koupit? Psal jsem do Carolina, ale hodně velký ignore Upraveno 12. listopadu 2021 uživatelem Monk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se