Přejít na obsah

Seiko Monster Orange vs Black

budo

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

... Dnes jsem na watchuseek.com úplně náhodou našel dále vložený obrázek, kdy se jedná o variantu, kterou by mohli vybrat ti, kteří se nedokážou rozhodnout mezi černou a oranžovou :D :

Ty jsou pěkný, ještě nějakou oranžovou barvu na té gumě a :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsou pěkný, ještě nějakou oranžovou barvu na té gumě a :notworthy:

Oranžovou sponu, vorle..... (složenina vore + vole :))

EDIT: Jinak jsem i uvažoval, že bych si pořídil tyhle orange PVD http://cgi.ebay.com/Rare-Seiko-Automatic-D...1QQcmdZViewItem a pak to různě prohazoval se svejma normálníma black monsterama.. Škoda, že v tom není lepší caliber.

Upraveno uživatelem New Milis
Odkaz ke komentáři

Oranžovou sponu, vorle..... (složenina vore + vole :))

EDIT: Jinak jsem i uvažoval, že bych si pořídil tyhle orange PVD http://cgi.ebay.com/Rare-Seiko-Automatic-D...1QQcmdZViewItem a pak to různě prohazoval se svejma normálníma black monsterama.. Škoda, že v tom není lepší caliber.

Jasný Mille :) , ale 400 USD se mi zdá dost :( , postačí mi černý.

Edit: Teď jsem si všiml, to je jako Mille Petroza z KREATOR :guitar:

Upraveno uživatelem vor
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám sem. Zajímalo by mne, jestli se ví, jak dlouho se budou vyrábět modely jako Monster, SKX007, Samurai...

Pokud se tedy ještě stále vyrábějí. Jen tak by mne docela zajímalo, jak dlouho ještě bude možnost je získat za rozumnou cenu, protože si myslím, že jakmile se zastaví výroba těchto modelů nebude v produkci Seiko alternativa...tedy krom dražších modelů z řady Prospex či nové technologie jako Kinetic, Spring Drive apod. Si tak říkám, že kdyby mi náhodou (nedej Bože) dosloužily Monstra jestli potom najdu divers automaty ve stejné cenové kategorii a kvalitativně srovnatelné :(

Odkaz ke komentáři

Stavim se do rady vyznavacu Monster!

Mel jsem oranzove na tahu a Hirsch Orange Carbon.

Ted vim ze pro me jsou nej cerne na tahu, zkusim k nim i nejaky kaucuk.

Zjistil jsem (diky Safi) ze se daji paradne tunit, uz jsem to postoval v jinem vlakne ale zejmena kvuli tem co vahaji a nejsou si jisti to dam i sem, je tam i cenovy kalkulator:

http://www.mkiiwatches.com/WSWrapper.jsp?m...=001semonst.htm

Jinak take se mi libi oranzova, ale decentni. Takze kompromis je podle me tohle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...