žabák Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 To se mě zdá trochu překombinovaný. Buď černý. Nebo oranžový. Nebo černý, oranžový a střídat dle nálady, ale todle tady na tom vobrázkuý je IMHO guláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 ... Dnes jsem na watchuseek.com úplně náhodou našel dále vložený obrázek, kdy se jedná o variantu, kterou by mohli vybrat ti, kteří se nedokážou rozhodnout mezi černou a oranžovou : Ty jsou pěkný, ještě nějakou oranžovou barvu na té gumě a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 (upraveno) Ty jsou pěkný, ještě nějakou oranžovou barvu na té gumě a Oranžovou sponu, vorle..... (složenina vore + vole ) EDIT: Jinak jsem i uvažoval, že bych si pořídil tyhle orange PVD http://cgi.ebay.com/Rare-Seiko-Automatic-D...1QQcmdZViewItem a pak to různě prohazoval se svejma normálníma black monsterama.. Škoda, že v tom není lepší caliber. Upraveno 12. května 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mip Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Mě se taky líběj. Je to taková hezká kombinace obojího. Akorát nemůžu doma najít nůžky abych si je vyrobil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 (upraveno) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...akeTrack=true. .. mu tam hodím "Make Offer" že se z toho po**************re. Upraveno 12. května 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 (upraveno) Oranžovou sponu, vorle..... (složenina vore + vole ) EDIT: Jinak jsem i uvažoval, že bych si pořídil tyhle orange PVD http://cgi.ebay.com/Rare-Seiko-Automatic-D...1QQcmdZViewItem a pak to různě prohazoval se svejma normálníma black monsterama.. Škoda, že v tom není lepší caliber. Jasný Mille , ale 400 USD se mi zdá dost , postačí mi černý. Edit: Teď jsem si všiml, to je jako Mille Petroza z KREATOR Upraveno 12. května 2008 uživatelem vor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Jasný Mille , ale 400 USD se mi zdá dost , postačí mi černý. Edit: Teď jsem si všiml, to je jako Mille Petroza z KREATOR Kreator jsem nikdy moc nedal ale Mille Watch Psychoza nezní špatně. 400 babek ze mě nikdy nedostane, zkusím ho na 290. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 400 babek ze mě nikdy nedostane, zkusím ho na 290. Jak jsi dopadl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
negociator Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Potvrzuji, že orange monster jsou skvělé sportovní hodinky. Chci se zeptat někoho z Prahy, nemáte zkušenost se seřízením někde? Dělají mi cca +30 sekund/den, tak bych do nich rád nechal sáhnout, aby se to dostal do těch cca 10 sekund? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) zkus Koscom Upraveno 6. září 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
negociator Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Díky za odpověĎ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 13. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2008 Nevite nekdo, co je tohle za zpropadene peknou gumu? Ze by Hirsch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Jak jsi dopadl? Poslal mě, kam jsem si myslel, že mě pošle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arison Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Ak to pomôže, tak iba pre porovnanie: Tak tomu říkám paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám sem. Zajímalo by mne, jestli se ví, jak dlouho se budou vyrábět modely jako Monster, SKX007, Samurai... Pokud se tedy ještě stále vyrábějí. Jen tak by mne docela zajímalo, jak dlouho ještě bude možnost je získat za rozumnou cenu, protože si myslím, že jakmile se zastaví výroba těchto modelů nebude v produkci Seiko alternativa...tedy krom dražších modelů z řady Prospex či nové technologie jako Kinetic, Spring Drive apod. Si tak říkám, že kdyby mi náhodou (nedej Bože) dosloužily Monstra jestli potom najdu divers automaty ve stejné cenové kategorii a kvalitativně srovnatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Stavim se do rady vyznavacu Monster! Mel jsem oranzove na tahu a Hirsch Orange Carbon. Ted vim ze pro me jsou nej cerne na tahu, zkusim k nim i nejaky kaucuk. Zjistil jsem (diky Safi) ze se daji paradne tunit, uz jsem to postoval v jinem vlakne ale zejmena kvuli tem co vahaji a nejsou si jisti to dam i sem, je tam i cenovy kalkulator: http://www.mkiiwatches.com/WSWrapper.jsp?m...=001semonst.htm Jinak take se mi libi oranzova, ale decentni. Takze kompromis je podle me tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 Nevite nekdo, co je tohle za zpropadene peknou gumu? Ze by Hirsch? žeby Modena? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 10. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2008 žeby Modena? Super, dikec za nasmerovani....ted jeste vedet, kde je snadno koupit... Musim se optat Kubsona, jestli se mu nekde nevali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 Super, dikec za nasmerovani....ted jeste vedet, kde je snadno koupit... Musim se optat Kubsona, jestli se mu nekde nevali... Tady je odkaz- http://stores.ebay.com/Modena-Watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Nemohl jsem si pomoci ale tohle vám prostě musím ukázat... Když je miluješ není co řešit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se