Machovski Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 (upraveno) Jsou to "trochu" neobvykle hodky, žejo? Upraveno 8. května 2008 uživatelem Machovski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 za mě dobrý.. Původně sice zřejmě stavěli stojan na benzinku, a pak se jim to zvrtlo. Nějaké podrobnosti?? Vypadají totiž i nositelně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 Radimk napsal: za mě dobrý.. Původně sice zřejmě stavěli stojan na benzinku, a pak se jim to zvrtlo. Nějaké podrobnosti?? Vypadají totiž i nositelně.. Budou ohromně tlusté... Asi jako ten stojan u benzínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
landeron Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 nazdo myslim, ze nieco kulturnejsie a nositelnejsie ma aj firma deGrisogono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 9. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 Radimk napsal: za mě dobrý.. Původně sice zřejmě stavěli stojan na benzinku, a pak se jim to zvrtlo. Nějaké podrobnosti?? Vypadají totiž i nositelně.. Zatim žadne podrobnejši info se mi nepovedlo sehnat. Ale od ty benzinky tam určite neco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2008 (upraveno) Machovski napsal: Zatim žadne podrobnejši info se mi nepovedlo sehnat. Ale od ty benzinky tam určite neco bude. Sehnat parametry není žádný problém, máš to všechno pěkně pohromadě i s fotkou . Edit - zmenšoval jsem fotku Upraveno 10. května 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2008 Původně jsem bral hodinky Jacob & Co. The Quenttin jako ohyzdnost, ale nakonec jsem zjistil, že je to hi-tech se vším všudy, obzvláště mě dostalo to, že vyrábí hodinky s barevnýmí magnesiovými pouzdry, a to není skutečně běžná věc, jako milý bonus beru rezervu chodu v délce 744 hodin . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2008 (upraveno) Upraveno 20. srpna 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machovski Odesláno 12. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Diky moc za info, Snow! Je to opravdu hoooodne zajimavy kousek!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se