Dokusan Odesláno 12. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 (upraveno) To jsou baterky nebo automaty? Já chvíli přemýšlel nad těma automatama, ale moc motorsport hodinky nenosím.Já to mám naopak, z racing kůže půjdou na tah,az dorazí. Upraveno 12. ledna 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 To jsou baterky nebo automaty? Já chvíli přemýšlel nad těma automatama, ale moc motorsport hodinky nenosím.Já to mám naopak, z racing kůže půjdou na tah,az dorazí.Automaty. Já baterky moc nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Racing Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Jsou super... Já pořád bronzovky. Od zítřka je ale nechám odpočívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 (upraveno) dneska za mnou byl Potvor (jeste jednou diky), aby mi ukazal ty jeho C60 tridenty COSC a musim rict, ze jsou naprosto bozi. To zpracovani je uzasny. jediny co by mi vadilo je zvuk lunety.ale ty vlnky, luneta vse naprosto top!!! Upraveno 14. ledna 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 C65 na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Tak tady jsou Miceyho 38mm v bronzu. Je to ten typ hodinek, který na fotkách nejsou špatný, ale v reálu je to neskutečná pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Odkedy prisli tak ine nenosim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 C65 Vintage Trident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Ty hodinky jsou hrozně nefotogenicky Nicméně je to jejich jediný problém! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Na víkend zase bronzovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Fotka ze včerejška, ale měl jsem je i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Damasko na víkend, Tridenty přes tejden. Budgetovy kombo pro všechny situace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Pavel: Sedej ti parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Damasko na víkend, Tridenty přes tejden. Budgetovy kombo pro všechny situaceJsem rád, že seš rád. Jak jsi dal dolů tu patinu? Už to zas pracuje, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Damasko na víkend, Tridenty přes tejden. Budgetovy kombo pro všechny situace38 je lepší než 43 co! A gratuluju, vypadají skvěle ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 @Micey Hele použil jsme první babkovskou radu na netu, rozpuštěná sůl v octu. Nejdřív jsem tam namočil pro jistotu jen kousek pouzdra ale když sem viděl jak to jde dolů, šoupnul jsem je tam celý. Celkově se mi zdá, že luneta patinuje mnohem rychleji než pouzdro. Ještě uvidím, jestli to budu jednou za čas opakovat a nebo je prostě nechám pracovat. @Tomas Je to tak, těch 43mm by bylo fajn třeba k tričku nebo na gumu na léto, ale na každý den a ještě k tomu pod košili je pro mě těch 38-40 úplně ideálních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 @Micey Hele použil jsme první babkovskou radu na netu, rozpuštěná sůl v octu. Nejdřív jsem tam namočil pro jistotu jen kousek pouzdra ale když sem viděl jak to jde dolů, šoupnul jsem je tam celý. Celkově se mi zdá, že luneta patinuje mnohem rychleji než pouzdro. Ještě uvidím, jestli to budu jednou za čas opakovat a nebo je prostě nechám pracovat. @Tomas Je to tak, těch 43mm by bylo fajn třeba k tričku nebo na gumu na léto, ale na každý den a ještě k tomu pod košili je pro mě těch 38-40 úplně ideálních. Ahoj a jak jsi na tom s obvodem zápěstí? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 17-17,5 ale docela standardní tvar, takže žádnej lovečák. Hodně záleží na tvaru pouzdra, ale všeobecně se mi nejvíc osvědčily 38-40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Super. Děkuji za info. Tak to máme tak shodný obvod a taky mám spíš plošší zápěstí, než "lovečák". Nosím Hamtuny H1, koupené tady od Dokusana. Ty mají průměr 41mm a na tahu mi docela sedí, ale jakmile je dám na gumu, tak už to není žádná sláva.. Takže pořád tak trochu hledám ten správný průměr a C60 v bronzu, anebo C65 s modrým dialem by mohly být dalším mezikrokem. Proto tak sonduji kdo má jakou ruku a jak mu sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se