Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neposílám tě nikam, akorát jsem vyjádřil pochybnosti, že hodinky budou správná volba. Což ostatně učinili i jiní diskutující, jak sis jistě ráčil všimnout a na diskuzních fórech to navíc bývá i celkem obvyklý, že ti všichni všechno neodkývou jak loutky od Skupy. Zmínka o zlatě pak byla jenom v souvislosti s tím, že právě zlato neztrácí na hodnotě, zatímco hodinky za pár šupů ano. A pokud nechceš v diskuzi pokračovat, pak nevím, proč exhumuješ několik dní mrtvý vlákno a furt pitváš to stejný :P

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 21. 1. 2019 v 12:54, huz46212 napsal:

Neposílám tě nikam, akorát jsem vyjádřil pochybnosti, že hodinky budou správná volba. Což ostatně učinili i jiní diskutující, jak sis jistě ráčil všimnout a na diskuzních fórech to navíc bývá i celkem obvyklý, že ti všichni všechno neodkývou jak loutky od Skupy. Zmínka o zlatě pak byla jenom v souvislosti s tím, že právě zlato neztrácí na hodnotě, zatímco hodinky za pár šupů ano. A pokud nechceš v diskuzi pokračovat, pak nevím, proč exhumuješ několik dní mrtvý vlákno a furt pitváš to stejný :P

Zřejmě proto, že pro mě není tak úplně mrtvý. Ale jsem rád, že se shodnem na tom, že je mrtvý pro tebe :-). No hate..

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Jestli dobře chápu, tak koukáš po barvickach. Všiml sis u Hamiltonu řady Broadway?

https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h43515141-broadway-day-date-auto.html

Drž se kalibru s 80. h rezervou. Když se mu budou často zastavovat, mohlo by ho to přestat bavit. Nebo Pan Europe?

Tissot ,Certina máš urcite prolezlý.

Možnost střídat řemeny bude asi taky vítána. Ať mu sluší NATO, kůže. Pruhled na strojek možná taky.

Švýcarský strojek mají i Magrette

https://www.magrette.com/shop/8931883589?in=370040261

Upraveno uživatelem diddi
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj, řešil jsem něco podobného před dvěma roky také k 15nám. Prostě jsem udělal vícuc, předložil a on si vybral. Je štástný a  do dnes je nosí. Já vím,že to nebylo "překvapení", ale můj vkus a požadavky jsou třeba jiné než Tvůj nebo mého syna a dalších xx lidí. Prostě byla jistota spokojenosti a o tom by to mělo být. Tot' má zkušenost ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...