jaarda Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Zdravím kamarádi, chci se zeptat, koupil jsem si potřetí a doufám že už naposledy (stará láska nerezaví) KonTiki xxl (mimo chronomag), dvoje předchozí měly v cifru uvnitř datumovky reliéf, tyto to nemají a mají pod nápisem kontiki nápis "eterna matic" nemůžu říci, že je to na škodu, spíše naopak, ale nemůžu nikde dohledat, byl to nějaký facelift, myslím té předchozí verze? Děkuji za postřehy foto půjčené z netu
YPO Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) možná je to v tom, že byly dvě verze ....... 44mm a 42 mm (možná 40mm už si to nepamatuju) .... dle tvých obrázků ..... to spodní je ta menší verze * já jsem na jedněch z posledních 44mm ten nápis pod kontiki neměl a reliéf ano (jako na horním obrázku) Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem YPO
Micey Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Ja mel XXL bez reliefu a libilo se mi to.. spis jsem si vzdy myslel, ze ten relief na ne dali az pozdejc.
jaarda Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 40mm nee, právě že ty xxl vždy byly 44mm, ty 42 měly i minutový indexy, což xxl nemají, taky si myslím že ten relief tam daly asi později, ale mašinka uvnitř zůstala beze změny? Myslím po tom faceliftu, to jsem nikde nenašel, celkem mě to interesuje a nemůžu to nikde najít:-(
Frantik Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tak jsem měl 44 verzi jako je horní fotka. Taky dvakrát a asi si je zas někdy koupím :-)
jaarda Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Ty zahnutý ručičky nemají chybu, mimo jiné...dýnko nádhera, nejsou vysoký na 44mm, .hodil jsem je na vanilkáč a jsem fakt happy, už jich moc není ke koupi za normální peníze
villain83 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Tohle jsou paradni hodinky, nikdy jsem ale nerozdejchal tu datumovku.
jaarda Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Peťo, to mě právě nikdy ani v nejmenším nevadilo, žádný blbý vokýnko, aspoň ti ním nenateče voda do podpalubí...
villain83 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 A tak je pravda, ze je to pomerne neobvyklej zpusob zobrazeni data.Mne se teda vic libi jina barevna varianta a i kdyz mam docela silnou ruku, vzal bych tu mensi verzi, 44mm bez lunety musi bejt uz talir jako krava. Dynko je jedno z nejhezcich, co jsem videl.
OldaA Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 44 mm jsou v pohodě, dnes jsem je měl na sobě, má to krátké nožky a na ruce to vypadá vyváženě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se