spiderer Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Dneska jsem koukal do katalogu Longines ktery mi dorazil, ale nemohl jsem v nem, ani na strankach Longines najit hodinky z rady LungoMare, nevite zdali se jedna uz o nejakou starsi radu nebo proc nejsou v oficialnich materialech.. rad bych se na ne nekde v Praze podival, ale nerad bych jenom obihal hodinarstvi abych zjistil, ze nikde nejsou
PD Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Longines upravily své webové stránky,takže je o tomto modelu zmínka jen v archívu, resp. v přehledu milníků firmy http://www.longines.com/eng/html_longines/The_brand/2004.cfm Pokud si pamatuji, tak se jednalo o model sportovní, s vodotěsností 100m, a hlavně výhradně s Quartzovým strojkem. Jestli je má někdo v současnosti v prodeji ale netuším.
spiderer Odesláno 14. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2008 PD - diky moc za info, to mi potvrdilo co jsem si myslel, ze to bue asi starsi model na ktery v prodejnach asi nenarazim, ale muzu to zkusit Kdyztak to holt budu muset risknout a pak uvidim jestli sedi jak maji
Baker Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Cerne bez chronografu jsou opravdu pekne (ma je kolega) skoda ze byly pouze quartz.
Karloss Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Jedny černé měli na Andělu v prvním patře (ne Klenoty Aurum).
spiderer Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2008 Baker - to mi prave vyhovuje, miluju quartzovy hodinky Karloss - uz je tam bohuzel nemaji, koukal jsem tam predevcirem jestli nahodou, asi budu muset do centra
spiderer Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2008 PS: Mate nekdo tip kde v centru - v okoli Vaclavaku nebo Andela prodavaji Longinesy at nebeham po meste jak debil, ale jdu trosku systematicky?
lolohh Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 (upraveno) spiderer napsal: PS: Mate nekdo tip kde v centru - v okoli Vaclavaku nebo Andela prodavaji Longinesy at nebeham po meste jak debil, ale jdu trosku systematicky? Dřív měli LungoMare v Kotvě, v Details. Stále tam prodávají Longines, ale jestli ještě mají zrovna LungoMare si bohužel nevybavuju. Jinak co já vím, tak Longines prodávají na Václaváku nahoře v Details (vedle koně), asi i v Details v pasáži Koruna (tedy dole na Václaváku) a u Dušáka. Jinak asi nevím. Edit: a pravděpodobně i v hodinářství Borek v Opletalce. Upraveno 15. května 2008 uživatelem lolohh
spiderer Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2008 lolohh - diky, to jsou dobry mista, kousek od sebe, si udelam kratkou prochazku
lolohh Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 spiderer napsal: lolohh - diky, to jsou dobry mista, kousek od sebe, si udelam kratkou prochazku Není zač. Ještě jsem připsal k předchozímu příspěvku jedno místo, taky takřka po cestě - hodinářství Borek v Opletalově.
Pedroso Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Odesláno 15. května 2008 V Details nahoře na Venclu jsem na Longíny koukal dnes a solidní výběr...takže tam bych se poohlédnul zkraje
rorda Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Odesláno 16. května 2008 Pedroso napsal: V Details nahoře na Venclu jsem na Longíny koukal dnes a solidní výběr...takže tam bych se poohlédnul zkraje Přišlo mi, že tam právě naopak moc velkej výběr nemaj ...
Hajek Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Zkus mrknout na net - někde v ČR je měly ještě v nabídce, nevím referenci, ale vím že jsem je někde zahlédl
lolohh Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 spiderere, už je asi nechceš, co? Kdyby náhodou ano, tak se prodávají za 17 tisíc na aukru. Není psáno, že je možné osobní setkání, ale prodávající je z Prahy, takže by třeba domluvit šlo.
spiderer Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 lolohh napsal: spiderere, už je asi nechceš, co? Kdyby náhodou ano, tak se prodávají za 17 tisíc na aukru. Není psáno, že je možné osobní setkání, ale prodávající je z Prahy, takže by třeba domluvit šlo. Koukal jsem na ne predevcirem, 17.000 je celkem dost, za cca 14 bych mel nove z ebaye i s postou a clem pokud by bylo, kazdopadne zitra mi jedny prijdou domu, jedna se o takovej deal se clenem fora za neco jineho Takze uvidim jestli jsem vybral dobre, kazdopadne se na ne docela tesim a dekuju za info
sy242 Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Kolega je má, s černým číselníkem a chrono, musím říct že mi nepřipadají nijak výjimečné, a to ani provedením pouzdra (jsou kupované v Praze u Dušáka, takže origo). Nicméně přeju spokojenost!
Návštěvník YPO Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 sy242 napsal: (jsou kupované v Praze u Dušáka, takže origo) .............to není jisté
spiderer Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Uvidim zitra jake budou - chrono se stribrnym cifernikem
spiderer Odesláno 7. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 YPO napsal: .............to není jisté Treba jsou jenom bez karet a krabice
sy242 Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 YPO napsal: .............to není jisté Na co narážíš, něco mi tu někdy uniklo, ohledně pravosti tam prodávaných kousků? Moje přítelkyně tam jednotky let nazad pracovala, měla by o tom něco vědět Číselník má kvalitní, ale prostě to pouzdro...kruci moje certiny ho mají lepší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se