Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Aukru se mi podařilo získat dámská Seika Hi-Beat Automatic vyrobená byla v roce 1974. Jsou ve velmi slušném vzhledovém stavu. Jenomže běží nějak moc rychle <_< Za pět hodin se předeběhly o hodinu :crying_anim: Pokud někdo máte skušenost, tak poraďte. :helpsmilie:

Přikládám pár rychlých fotek. Pro srovnání velikosti SKX007.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Odnést k hodináři, nechat rozebrat, vyčistit a seřídit. Nutný postup pro všechny vintage hodinky....

jeden člen fóra mi povídal, jak jednou kupoval Diplomaty deklarované jako vyčištěné..po otevření v nich našel bahno :-)

Odesláno

Už to tu pákrát proběhlo. Problém bych hledal v setrvačce. Pořádně prohlédni vlásek jestli není krácený,eventuelně nedělal-li šikovný aukro-dealer manipulace na setrvačce (to jest nenacpal-li tam něco nepatřičného),zrychlení (podstatné) mi dělal i uvolněný vlásek etc. Radu odnes to k hodináři si ani nedovolím vnucovat :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...