Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jsou docela podobný těm Poljotům,ale jsou to Quartzky.

Takže by se to asi tolik nemělo spožďovat?

Akorát člověk nemá tu radost z mechaniky..

Ale šmejd Junkers není, ne?

A nebo je to taky šlápnutí vedle?

A potom jsem se chtěl zeptat, co znamená, když jsou mechanické automaty? Díky :)

Odesláno
Takže by se to asi tolik nemělo spožďovat?

Akorát člověk nemá tu radost z mechaniky..

Ale šmejd Junkers není, ne?

A nebo je to taky šlápnutí vedle?

A potom jsem se chtěl zeptat, co znamená, když jsou mechanické automaty? Díky :)

1.max 15-20s za měsíc)

2.a votom to je

3.asi ne

4.co je šlápnutí vedle-pro někoho je dobrý quartz a pro někoho mechanika,to už záleží na Tobě

5.Princip automatu je tady na fóru dost popsaný.Zkus vyhledat.

Odesláno (upraveno)
1.max 15-20s za měsíc)

2.a votom to je

3.asi ne

4.co je šlápnutí vedle-pro někoho je dobrý quartz a pro někoho mechanika,to už záleží na Tobě

5.Princip automatu je tady na fóru dost popsaný.Zkus vyhledat.

5. pokud správně chápu, tak se hodinky natahují samy, využívajíc energie, kterou jim poskytne pohyb ruky, během běžného provozu?

Pokud je ten pohyb nedostatečný, tak se musí "nastartovat" manuálním natáhnutím?

Jinak asi jsem se rozhodnul pro ty Junkersy, popřípadně Zeppeliny, vypadají relativně

cenově dostupné a snad relativně kvalitní.. Proto se chci zeptat, jestli nemá někdo konkrétní zkušenosti s těmito značkami? Reklamace,..

Upraveno uživatelem Šimon Stoklasa
Návštěvník Snow
Odesláno
Tak se jsem se zahleděl do tady toho počinu... není to nejlepší volba??

ZENO RALLY

Není je to quartz :thumbsdown_anim: , jdeš kvalitativně dolů ty ruské, nevím přesně model byly určitě lepší .

Odesláno
Není je to quartz :thumbsdown_anim: , jdeš kvalitativně dolů ty ruské, nevím přesně model byly určitě lepší .

Ty Zena nevypadají zle,ale taky si myslím,že za dané peníze se dá pořídit něco pěknýho z Ruska,ale pokud ti ty Zena líbí(jsou trochu větší 44mm),tak jdi do nich.Je to jenom na Tobě a měl by ses rozhodnout co chceš,jestli quartz nebo mechaniku,protože se jinak tady k ničemu nedoberem.

Odesláno (upraveno)

Ještě poslední možnost

tady tyto: http://cgi.ebay.de/Swiss-Made-Revue-Thomme...bayphotohosting

Takže buď ty Zena, a nebo tady ty...

Vzhledově je hodnotím stejně.

Jen nevím, které jsou lepší...

A neumím příliš (tzn. vůbec) německy.. takže netuším, jestli je to nové zboží, nebo použité..

Odesláno

Zustand: Neu znamená Stav: Nový.

Jsou s kalibrem 7750, takže pokud se ti líbí vzhledově, tak do nich jdi. Ale nevím, zda sis všiml dvou věcí:

1) poštovné do ČR je 50 dolarů.

2) je to aukce, která končí za skoro 2 dny, takže aktuální cena 350 dolarů ještě může vzrůst. Našel jsem stejné hodinky Buy it now (tady ) za 850 dolarů, takže se asi dá předpokládat, že o nějakou stovku cena ještě stoupne. Ale toho sis snad všimnul.

Odesláno (upraveno)
Zustand: Neu znamená Stav: Nový.

Jsou s kalibrem 7750, takže pokud se ti líbí vzhledově, tak do nich jdi. Ale nevím, zda sis všiml dvou věcí:

1) poštovné do ČR je 50 dolarů.

2) je to aukce, která končí za skoro 2 dny, takže aktuální cena 350 dolarů ještě může vzrůst. Našel jsem stejné hodinky Buy it now (tady ) za 850 dolarů, takže se asi dá předpokládat, že o nějakou stovku cena ještě stoupne. Ale toho sis snad všimnul.

No.. Zkoušel jsem přihazovat na těch 350USD ale ukázalo mi to nějaké skryté příhozy které jsou už někdě nad 500 dolary (pokud člověk nepřihodí, tak je nevidí, celkem zrádná věc..)

Ještě jsem se chtěl zeptat, abych nemusel otravovat tady, je nějaký web, popřípadně topic, kde se dá počíst o všech možných kalibrech, tak, aby to pochopil i debil?

Procházel jsem si fórum a bohužel se mi nepovedlo najít takové odpovědi, kterým bych jako amatér rozumněl

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...