Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

?kdojinej? Právě, že jsem si dal do vyhledávače ref. číslo na cal.2500 a vyjely mi tam u něj ceny kolem 80k. U toho 8500 bych to pochopil a nic proti, jenže jsou prostě vyšší než bych chtěl (16,3mm-myslím ) i když se mi vzhledově líbí..

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hodinky "navždy" - minulé SEIKA tento titul nosily hrdě 4 měsíce.

Současná SEIKA už mají skoro půl roku a drží pozici.

Ale pomocný důvod je, že před manželkou bych to fakt těžko obhajoval.

Jo, taky jsem si to "nafurt" potvrdil koupí rovnou 2 ks (jedny záložní, "kdyby něco")

u SNKL jsem stejně potřeboval články tahu navíc a SNZG mám jedny brus a jedny pískované,

takže to je sbírka, nikoli pleonasmus, že. Manželka ví o jedněch, to ještě skousla ;o)

Ale já lovím v laciných kalných vodách SEIKO5 a nejraději šedivky. Při SEIKO PPM je podle mne nepravděpodobné,

že narazím na vadný kus, tak mi připadá neoriginální záruka celkem dostatečná...

PS ještě předloni bych o hodinkách za 2-4 tisíce neřekl, že jsou "laciné". Ale časy i postoje se mění...

a tady jsou laťky sakra vejš

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahojda, 

tak jsem konečně někam posunul. Mám hodinky "navždy", jelikož jsou to mé první Omegy a fakt se mi hrozně líbí a protože nerad po sobě prodávám věci, tak pevně věřím, že je nebudu muset nikdy prodat, tak jsou to ty první a prostě "navždy". Samozřejmě, že ale neee poslední ;-) 

Prostě jsem hledal, koukal, měřil, porovnával, fotil, zkoušel a pořád do kola...no  a tyto se mi možná i více libily než ty novější SMP ( prostě ty skeletonové ručičky mi nějak moc nevzaly)  Tak jsem si domluvil rychlou akci s místním váženým členem, kterému ještě jednou touto cestou děkuji za vše. Prostě jsem si je vyzkoušel a jsou jen meeee :-) Ted' už mi zbývá jen pořešit alternativní řemen, nelepe kůži.

post-65787-0-92097400-1551546547_thumb.jpeg

post-65787-0-42656400-1551546569_thumb.jpeg

post-65787-0-21703700-1551546719_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Starous
Odesláno

A samozřejmě chci poděkovat Vám všem, kteří jste mi tady věnovaly svůj čas a byli ochotni mi poradit a říci své postřehy a zkušenosti  :notworthy:  :clap:

Děkuji moc

Odesláno

Děkuji moc kluci :-)

Tak na řadě určitě ještě Planety, nějaký Béčka... Budu dál hledat inspiraci ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...