lipic Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Zdravím místní osazenstvo. Někde jsem vyhrabal tyhle cibule. Bohužel nemají ručky,ale po natažení stroj pěkně maká. Na vnitřním odklápěcím dýnku je napsáno 15 rubins a značka Ancre. Zajímalo by mě, jakou mají asi tak cenu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Zdar, žádnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak, nějak,sem si to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 v peknom stave by mohli byt okolo 50 ? takto skoda reci. mozno za par drobnych ako rekvizita na fotenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Sice to nejde přepočítat na dnešní peníze, ale předmět je to zajímavý, má svoje kouzlo a určitě hodně složitou historii.Někdo ho před sto lety pracně vyrobil a převezl přes půl Evropy..., taky třeba můžeme tipovat kdy, kde a kdo vytěžil stříbro na pouzdro... Klidně v tom může být stříbro z nějakého středověkého dolu, nebo exotické země, kde nějaký člověk v pro nás strašlivých podmínkách za svitu kahanu poléval rozpálenou skálu vodou, aby praskla a šlo odlomil kus horniny... Tohle všechno zmizelo a pozbylo hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Škoda, že nejsou kompletní ...Jinak jsou celkem pěkné. Jak je na tom strojek? Hýbe se setrvačka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zen Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Vypadá to na rozbitou tulu.. škoda že už to dnes nikdo neopraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Jak jsem psal prve - po natažení strojek maká, a setrvačka pracuje (krásně nahlas ťikají). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Jo, jo.Já to letmo prohlíd a moc jsem nečetl. až napodruhé jsem to pročetl pořádně. Jdoucí stroj cenu má. Jak jsem psal, je škoda, že chybí obruba na sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 No, vidíš, to jsem zapomněl napsat, že tomu chybí sklíčko a na něj obruba. Asi to zkusím na tom aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Zdravím, ví někdo bližší info k značce EFHA, a třeba přibližnou cenu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 S přibližnou cenou je to snadné. Koukneš na aukro do ukončených aukcí, najdeš podobné hodinky (jednoduše porovnáš hodinky zvenku i zevnitř) a máš přibližnou cenu a ještě zkušenost, jak si v takových situacích jednoduše poradit.Výsledek bude dostatečný, možnost větší chyby je skoro nulová, takže se jí není třeba nijak obávat.Ale pokud si přece jen nebudeš s výsledkem jistý, tak to tu pak můžeme zkonzultovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 A značka neznámá, jen něčí nápis na univerzálních hodinkách nejnižší cenové kategorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Pro mě mají cenu ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se