babacho Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Včera jsem v práci uklízel v šuplíku a našel jsem tyto Primky, které mi dal před lety otec na rozebrání nebo na vyhození. Měl jsem zato, že to jsou nějaké vietnamské šunty, tak jsem se na ně ani nedíval. Že jde o mechaniky, jsem zjistil včera. Otázka zní zda do nich investovat. Výměna sklíčka a tahu. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
babacho Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Včera jsem v práci uklízel v šuplíku a našel jsem tyto Primky, které mi dal před lety otec na rozebrání nebo na vyhození. Měl jsem zato, že to jsou nějaké vietnamské šunty, tak jsem se na ně ani nedíval. Že jde o mechaniky, jsem zjistil včera. Otázka zní zda do nich investovat. Výměna sklíčka a tahu. Odesláno z mého SM-N960F pomocí TapatalkNejde editovat název vlákna? Trapně se mnou po ránu zalaškovala predikce textu v Androidu. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Pár stovek,to dáš.Sklíčko stojí pakatel,obyč. řemen do dvou stovek,lepší v řádech stokorun od Viktora https://www.strapshop.cz/ no nejvíce bude stát seřízení u hodináře,záleží jestli to bude jen seřízení-promazání,či větší oprava. Osobně bych do toho šel,jsou pěkné.Teď jde jen o to,jestli je bereš jako hodinky,které jsi dostal jen na nějaké to vykuchání a nebo to budeš brát srdečněji,že je máš po otci.
Nowis Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Na mne to působí jak složenina, ze dvou modelů. Ale když jsou po otci, tak má jistě smysl do nich těch pár stovek investovat.
babacho Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Díky za odpověď. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
mlsoun1 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Pokud by to byla srdcovka (třeba časem) po otci,tak si myslím,že i kdyby to byla slátanina,tak je hodinář dá do původního stavu.Záleží prostě pokud chceš investovat,či nikoli.Je to masovka,takže cena na prodej nic moc.Ale jednou je můžeš předat dětem.I kdyby byly jen v šuplíku a jednou za čas na ně dotyčná osoba mrkne.Mám jedny staré ruské hodinky po dědovi.Materiální hodnota je 0,ale srdcově je velká.Děda byl mašinfíra a brával mne sebou do vlaku.Když vezmu ty hodinky do ruky,tak si vždy vzpomenu na ty krajiny a na dědu,jak je měl na ruce.
Bert Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Nejde editovat název vlákna? Trapně se mnou po ránu zalaškovala predikce textu v Androidu. Odesláno z mého SM-N960F pomocí TapatalkZeditováno.
miguel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Odesláno 11. února 2019 Pokial pre Teba maju citovu hodnotu, zrenovuj ich. Ja som prave zaplatil za renovaciu podobneho modelu viac ako 200 eciek (renovuje mi ich Elton). A ten model je po mojom otcovi z r. 1974, takze mi stoji za kazde euro
babacho Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2019 S ohledem na to, že mám asi měsíc Stowa AK a stále mi dělají radost už jenom, když se na ně podívám, tak tyto půjdou zatím do šuplíku. Tím jim myslím neublížím a časem s nimi něco provedu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se