Venca2 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Ahoj všem,nevíte náhodou, jestli se dělá nějaký Breitling Chronomat s průhledem na strojek?Díky.
Venca2 Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2019 A který model to je? Na oficiálních stránkách výrobce jsem si ničeho nevšiml, možná jsem se přehlédl. V minulosti to byl např. Raven, ale ten už nevidím v nabídce.
Frantik Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Jo, myslím ze to byl Raven. Limitka se žlutou vterinovkou.
Venca2 Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Tak dík. Z aktuální nabídky asi opravdu nic. Budu muset počkat na nějakou limitku :-) Přitom mně by se průhled na B01 líbil.
AdaMoss Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Zrovna B01 myslím raději nevidět :-)..
Venca2 Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Proč myslíš? Je tam něco nestandardního?
AdaMoss Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Áaale né, to já jen tak plácám. Až na pár výjimek nejsem zastánce průhledu na automaty. Rotor akorát brání v pohledu na to zajímavé pod ním. Ale jak říkám, jsou případy, kdy bych to snesl, ale zrovna B01 to teda není. Druhá věc je ta, že tenhle kalibr nemá zrovna nejlepší pověst. Na netu kolují zvěsti o jeho spolehlivosti. Někde jsem viděl statistiku, že přes 20% majitelů hlásilo problém, který vyžadoval zásah servisu. Dej si do google hledat B01 movement problems a uvidíš sám. Na můj vkus je tam těch témat poněkud dost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se