sonny.c Odesláno 2. října 2008 Nahlásit Odesláno 2. října 2008 no tak řemínky mám,koupil jsem jich zatím jen 10 nějaký tam ještě zbyly kdyby byl větší zájem tak zájemci se hlaste na SZ kousek po 130,- jinak jse omlouvám že to tak dlouho trvalo křísil jsem PC ale stejně mám dojem že mě odejde do křemíkového nebe.....
Kyle Case Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 Ano, také prosím o foto a zároveň posílám SZ na 2 ks.
sonny.c Odesláno 3. října 2008 Nahlásit Odesláno 3. října 2008 tak fotečku jsem udělal,je to 18mm barva černá a je dost tuhý materiál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Super! Díky moc za snahu. Pokud jsou ještě volné, vzal bych si 4 kousky - posílám SZ. R.
Karlos Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 tak fotečku jsem udělal,je to 18mm barva černá a je dost tuhý materiál To je ale jen hodně podobné originálu. Nebo se to dávalo na primky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se