safi Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Zdroj: Ebay Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Nějaké podrobnosti? Rozměry, vnitřnosti, cena... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Nějaké podrobnosti? Rozměry, vnitřnosti, cena... ? Tady jsou - už se tam povalují dost dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Nějaké podrobnosti? Rozměry, vnitřnosti, cena... ? Průměr 44mm, výška cca 12mm. Asi Eta 2893..na netu cca 1600 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Je to sice starší vlákno, ale musím ho oživit. Dneska jsem byl něco vyřizovat na Václaváku a stavoval jsem se v hodinářství (kousek pod koněm) kde prodávaj RW. Musím říct, že mě tyhle hodinky opravdu dostaly. Zkoušel jsem na ruce níže uvedenou verzi a jsou fakt parádní. Dobře zpracovaný, zajímavě řešená datumovka, a dobrá velikost. Venku se seženou od cca 1250 dolarů a to je podle mě slušná cena za tyto hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se